lütfen masumların öldürülmesini hafifletme çağrımızı sevgili Oğlunuz İsa Mesih’e iletin.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlumun Merhameti için dua edin ki tüm acılar dinsin

18 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, insanlığın yok oluşuna yol açan tüm konularda herkesten Allah’ın Rahmetini istemesini istemelisiniz.  Savaşlarla ilgili hain planlardan bahsediyorum; 26 Kasım 2010 tarihli mesajınızda sizi uyaran,   soykırıma ve Hıristiyanların yanı sıra farklı dinlere mensup diğer insanların kötü adamlar tarafından öldürülmesine karşı küresel bir aşı uygulamayı planlıyor.

Bir ruh Şeytan tarafından istila edildiğinde, Tanrı’nın çocuklarına karşı en yoğun nefreti besleyebilir. Bir grup insan, şeytana tamamen boyun eğdirerek birlikte çalıştıklarında, onların kötülükleri, kontrol ettikleri kişilerin ölümüne ve yıkımına neden olacak şekilde her eylemlerinde kendini gösterir.

Kendi çıkarları uğruna dünya nüfusunu azaltmak isteyen kötü adamların planlarını engellemek için hepiniz dua etmelisiniz. Bu kötülükten kurtulanlar kendilerini görünmez bir grubun kontrolü altında bulacaklardır. Bu tür trajedilerin ve kötülüklerin hafifletilmesine yardımcı olmak için her birinizi Oğlum İsa Mesih’e dua etmeye çağırıyorum. Bu korkuların bazıları hafifletilebilir, ancak hepsi değil. Ancak dualarınız, şeytanın takipçileri tarafından gerçekleştirilen bu korkunç eylemlerin etkisini azaltacaktır. Masumların öldürülmesini hafifletmeye yardımcı olmak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (166) Masumların öldürülmesini hafifletmek için

Sevgili Kurtuluş Annesi, lütfen masumların öldürülmesini hafifletme çağrımızı sevgili Oğlunuz İsa Mesih’e iletin.

O’nun Merhametiyle, Tanrı’nın çocuklarına yönelik her türlü soykırım, zulüm ve terör tehdidini ortadan kaldırmasını diliyoruz.

Lütfen, sevgili Kurtuluş Annesi, bu acılı dünyada sevgi, birlik ve barışa yönelik çığlıklarımızı duymanız için size yalvarıyoruz.

İnsanoğlu İsa Mesih’in, yeryüzündeki bu büyük acı ve ıstırap zamanlarında hepimizi korumasını diliyoruz. Amin.

Çocuklar, kehanetler gerçekleştiğinde, Oğlumun Merhameti için dua etmeniz önemlidir, böylece tüm acılar dinebilir ve insanlığa karşı işlenen kötü eylemler birleştirilebilir.

Huzur içinde gidin ve Rab’be hizmet etmeyi sevin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2010/11/26/global-plan-to-deplete-world-population-and-overthrow-world-leaders/

 

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/18/mother-of-salvation-pray-for-my-sons-mercy-so-that-all-suffering-can-be-diluted/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091824.cfm