Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

Gerçeği Kitap:

Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

16 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya kargaşa içindeyken asla korkma çünkü her şeyin hakimi Allah’tır.

O, kötü olana yalnızca belirli bir miktarda güç verir ve Kutsal Ruh’un hayatta kalmasını sağlamak için savaşacaktır, böylece iyi adamlar Benim Kurtuluş Planım’da başarılı bir şekilde mücadele edeceklerdir.  Kötülüğün her türlüsü şeytanın bir özelliğidir. Şeytanın istilasına uğramamak için, kötü konuşmamalı, kötülük duymamalı ve yaşayan bir insana karşı kötülük yapmamalısınız. Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

Bir ruhta gerçekten mevcut olduğumda, bu tür ruhların kötü eylemlerde bulunmasını engellemek için Gücüm yettiğince her şeyi yapacağım. Eğer ruh Bana tamamen güvenirse, o zaman Benim tarafımdan yönlendirilmeyi daha kolay bulacaktır. Eğer kişinin iradesi çok güçlüyse, eğer kibirli ve inatçıysa, o zaman kandıracak olan aldatıcı tarafından kolayca yönlendirilecektir. onu çeşitli şekillerde. Bazı durumlarda kötü bir davranışın, kötü bir dilin veya küfürün kabul edilebilir olduğuna kişiyi ikna edecektir. Ve sonra o ruh aldatmacaya kanacak. O ruhlara şunu söylüyorum.

Başkası hakkında kötü konuşmayın, iftiraya boyun eğmeyin, kendinizi başkası üzerinde yargıç yerine koymayın ve Kutsal Adım’da başka bir ruhu kınamayın. Bana karşı bu tür suçlar işlerseniz, bu seviyedeki haksızlıktan karanlığa düşersiniz, bu da aramızda büyük bir ayrılık yaratır. Bu ayrım büyüdüğünde ve Benden uzaklaştıkça, korkunç bir boşluk hissedeceksiniz; öyle derin bir yalnızlık hissi ki, tanımlayamayacağınız bir panik duygusu hissedeceksiniz. O zaman Araf ve Cehennemdeki ruhların katlandığı Tanrı’dan ayrılığı hissedeceksiniz. Eğer şimdi bundan ders alabilirseniz, o zaman Bana yaklaşmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Unutmayın, önce ruhunuzdaki tüm nefret düşüncelerini kovmalısınız. Nefret dolu bir ruhta var olamam çünkü bu imkansızdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/16/to-say-that-you-are-of-me-is-one-thing-to-be-of-me-is-another/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/16/to-say-that-you-are-of-me-is-one-thing-to-be-of-me-is-another/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091624.cfm