Ah, birçok sapkınlığı gizleyecek olan Sözüm’ün çarpık versiyonuyla bu kadar çok kişiyi nasıl yanıltacaklar.

TR:

Aziz Cornelius ve Cyprian, Mesih’in Çobanları ve O’nun Gerçeğinin Şehitleri

https://catholicinsight-com.translate.goog/saints-cornelius-and-cyprian/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

EN:

https://catholicinsight.com/saints-cornelius-and-cyprian/

—————-

Gerçeği Kitap:

Birçok sıradan insan düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek

14 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ne olursa olsun, Tanrı’nın Gerçek Sözü hala hayatta tutulacak, ancak Kilisemin yalnızca bir kalıntısı tarafından desteklenecek.

Önceden bildirilen sahte peygamberler, aldatıcı bir küresel müjdecilik biçimi aracılığıyla yalanları yaymak için kalabalıklar halinde yükselecekler . Milyonları dünyadaki Kutsal Kilisemin yeni, sözde modernleştirilmiş versiyonuna ikna etmek için Beni temsil ettiklerini iddia edenler tarafından onlara yetki verilecek. Ah, birçok sapkınlığı gizleyecek olan Sözüm’ün çarpık versiyonuyla bu kadar çok kişiyi nasıl yanıltacaklar. Bu yalanları yalnızca zeki kişiler fark edebilir, çünkü bunlar, temiz bir nefes olarak görülecek sahte bir doktrin içinde dikkatle gizleneceklerdir.

Deccal’in gelişine hazırlamak için Kiliseme sızan Düşmanlarıma çok övgüler yağdırılacak. Halka açık toplantılarında çok fazla gürültü çıkaracaklar ve yalanlarıyla Bana lanet ederken, Benim hakkımda – Gerçekte Kimim – gerçek olmayan ifşaatlar da yapılacak; Ebedi Babamla İlişkim; Öğretilerim ve Tanrısallığım. Hıristiyanları, oldukları gibi görünme korkusuyla kandırmak için, gerçeği yalanla karıştıracaklar.

Pek çok sıradan insan, düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek. Birçoğu, kendilerini Cehennem’den gelen öğretinin sözleriyle dolduracak olan canavarın gönüllü kapları haline gelecek.  Siz, sevgili takipçilerim, size dinlemeniz söylenen ve düşmanlarımın Kutsal Yazılarda yer alan Söz’e yeni bir hayat vermek olduğunu söyleyecekleri her şeyi sorgulamalısınız. Bana hakaret eden ve Tanrılığıma küfreden bu sahte peygamberler tarafından size yeni dualar verilecek. Milyonlarca kişi kalkıp bu yeni duaları okuyacakken, o sahte peygamberler de öyle yapacak. Yeni bir dini tören biçimi aracılığıyla, Tanrı’nın çocuklarına canavarı nasıl putlaştıracaklarını öğretecekler. Bu yeni tören, ayağa kalkan ve sahte peygamberleri takip eden herkesi, canavarı onurlandıracak olan tek dünya kilisesine yönlendirecek.

Takipçilerimi yanıltmak için yapılan sinsi planı oldukça hızlı bir şekilde anlayacak olan kutsal hizmetkarlarım, kendilerini çaresiz hissedecekler. Birçoğu bu aldatmacaya kanacak, çünkü inançları o kadar az olacak ki, yeni sahte doktrini okuma zahmetine girmeyecekler ve bu nedenle, çok fazla muhalefetle karşılaşılmadan Kiliselere uyarlanacaklar.

Sözümün kutsallığı bozulduğunda, ondan iyi bir şey çıkmayacak ve kötülük gelişecektir. Size bu uyarıyı ruhlarınızın iyiliği için ve sizi insanlık tarihindeki, Tanrı’nın Sözünü yok edecek en büyük sapkınlığa hazırlamak için yapıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091424.cfm