Laik mezhepler, takipçilerimin kutsal saydığı her şeyi almaya ve Kilise içinde yeni bir modern hareket başlatmaya çalışacaklar.

Din:

https://alternativ24-hu.translate.goog/tema/vallas?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

HU:

https://alternativ24.hu/tema/vallas

—————-

Gerçeği Kitap:

Evanjelistlerin arasından birçok sahte peygamber çıkacak.

13 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, yakında benim dünyadaki Kilisem ile ilgili önceden bildirdiğim değişiklikler ortaya çıkacak. Laik mezhepler, takipçilerimin kutsal saydığı her şeyi almaya ve Kilise içinde yeni bir modern hareket başlatmaya çalışacaklar. Bu modernizmin, yeni kutsal hizmetkarların işe alınmasına yardımcı olacağını ve Tanrı’yı ​​yüceltmenin daha kabul edilebilir biçimlerini tanıtacağını, böylece yeni genç neslin Tanrı’nın Kiliselerine geri çekilebileceğini söyleyecekler.

Kutsal Sözüm’ün yeni ve daha modern bir yorumu olarak sunacakları tüm bu yeni ritüeller, dualar ve forumlar boş bir doktrini maskeleyecek ve  bu Yeni hareket küresel müjdeciliğin bir parçası olarak tanıtılacak . Teolojik olarak mükemmel görünmesi için dikkatlice ifade edilecek olan sahte doktrinin milyonları baştan çıkaracağı yer. Pek çok insan bu modernizmin içine çekilecek ve bundan dolayı Hak Dîn’den yüz çevirecektir. Hıristiyan inancının radikal bir canlanışı olarak görülecek bu olayda Hakikati suçlayacak.

Birçoğu aldatılacak ve müjdeciler arasında birçok sahte peygamber ortaya çıkacak. Bu sahte peygamberler, Benim ve Havarilerim tarafından ortaya konulan Kutsal İncillerin yerini alacak olan sahte Hıristiyanlığı teşvik edeceklerdir . Her ülkede, farklı dillerde, farklı ırklar arasında irtidat sesleri duyuldukça, Tanrı’nın Gerçek Sözü unutulacaktır. Ve bu sahte peygamberlerin ve kendilerini din ilan eden vaizlerin dudaklarından birçok yalan dökülecek. Kutsal Kitabımın insanlığın ihtiyaçlarından ve 21. yüzyılda yaşayan insanların arzularından uzak olduğu ilan edilecek  .

Pek çok insan için Bana olan inançsızlıkları, şu ana kadar Kutsal Sözümle ilgilenmedikleri anlamına geliyordu. Yakında dönüp dünyanın tanık olduğu en büyük aldatmacayı coşkuyla kucaklayacaklar. Ve pek çok kişi Hıristiyanlığın canlandırıcı bir canlanışı olduğuna inanacaklarını anlayacak olsa da, beslenecekleri her şey Tanrı’nın düşmanları tarafından dikte edilecek.

Bilinsin ki, insan hiçbir zaman sahte doktrinle yaşayamaz ve bu, ruhların küfürle yok edilmesiyle birlikte tam bir yıkıma yol açacaktır. Benden gelmeyen şey, her yerdeki insanlar tarafından alkışlanacak küresel bir gruba yol açacaktır.   O zaman yeni dünya dininin duyurulması ve Kilisemde kabul edilmesinin zamanı gelecektir. Bu, daha sonra, önceden bildirildiği gibi, Şeytan’a tamamen boyun eğdirerek çalışanlar tarafından onur konuğu olarak davet edileceği zaman, Deccal’in Kilisemdeki onur koltuğunu almasına yol açacaktır.

Bu sahte doktrine kapılmak isteyenlere, insanın yalnızca ekmekle yaşayamayacağı, yalnızca Tanrı’nın Ağzından çıkan Söz ile yaşayabileceği konusunda sizi uyarıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/13/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/13/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091324.cfm