insanlığa karşı yapılan pek çok kötü eylemin, bu gizli mezhepler tarafından serbest bırakılmaya hazır

EN:

London Assembly

Dr Heiko Schöning

https://www.london.gov.uk/who-we-are/what-london-assembly-does/questions-mayor/find-an-answer/dr-heiko-schoning

 

DE:

video:

Dr. Heiko Schöning – Die Coronavirus-Scharade

https://videa.hu/videok/film-animacio/dr.-heiko-schoning-a-koronavirus-betegseg-covid-19-blSFsyFDuNqkc8xG

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Bu olaylardan korkmayın çünkü çabuk geçecekler

11 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlığa karşı yapılan pek çok kötü eylemin, bu gizli mezhepler tarafından serbest bırakılmaya hazır olduğu konusunda takipçilerimi uyardım.

Her zaman tetikte olmalı ve alışılmadık görünen her şeyi sorgulamalısınız. Sana söylediklerimi hatırla ve gözlerini her zaman Bana odakla.

Bu tür denemelerin etkisinin azaltılması ve bazı durumlarda tamamen ortadan kaldırılması için günde en az bir saatinizi duaya ayırın. Bu olaylardan korkmayın, çünkü bunlar hızla geçecek ve yakında tüm acılara son vermeye geleceğim. 

Sevgili takipçilerim lütfen Uyarılarıma kulak verin. Onları görmezden gelmeyin. Bu tür olaylara hazır olduğunuzda ve Merhametime tüm güveninizi verdiğinizde, sizi teselli edeceğim ve ızdıraplarınızdan kurtaracağım. Her şey iyi olacak ama şunu bil. Büyük savaş sırasında Bana yardım etmeye çağırdığım ruhlar mücadele edecek.

Her biri Bana, bu Göreve veya sana, sevgili kızıma güvenmekte zorlanacak. Yalanların kralı, kötü olan, Benim bu Misyonumu yok etme arayışından bir an bile vazgeçmeyecek. Ruhları Benim Sesimi dinlemekten caydırmak için her türlü aşağılık yalan yayılacaktır. Birçoğu şüphelerin Talimatlarımı yerine getirmelerini engellemesine izin verecektir, ancak yapabilecekleri hiçbir şey Tanrı’nın, Ebedi Babanın Müdahalesinin Çocuklarını kurtarmasını engelleyemez.

Her biriniz, bu zor zamanlarda Sözümü yaymak ve Cennetin dünyaya miras bıraktığı Armağanları sağlamak için yapılan her şeyde Yol Gösterici Elin Ben, sizin İsa’nız olduğunu açıkça anlamalısınız. Kötülüğü yaymak ve Tanrı Sözüne meydan okumak için kullanıldığında insanın gücü güçlüdür. Ancak Tanrı ona Kutsal Ruh Armağanını sağladığında insanın gücü aşılamaz. Çalışmalarımın lekelenmesine izin vermeyin; kötü söylentiler ya da iğrenç dedikodularla lekelendim, çünkü ihanete uğrayan, Kutsal Sözümü duyurmak için seçtiğim ruhlar değil, sizin İsa’nızdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091124.cfm