Bana en zalim şekilde ihanet edenler var.

Gerçeği Kitap:

Peygamberlerime lanet edenler Bana lanet etmiş olur.

9 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, şu anda Kalbim büyük bir üzüntüyle atıyor. Aranızda, bu kutsal Mesajlarla verilen Sözüme, Sevgim ve Şefkatim nedeniyle sarılanlar, Bana en zalim şekilde ihanet edenler var. Bu ihanetin, yeryüzünde bulunduğum süre boyunca Bana yapılan ihanetten hiçbir farkı yoktur.

Şeytanın kalplerine yerleştirdiği yalan ve nefret nedeniyle, yanılgıya düşen kişiler, başkalarına şüphe tohumları ekmektedir. Benden nefret eden kişi, bu işe karışanlardan bazılarını ve ruhları kurtarmak için Cennetten gelen diğer görevleri istila ederek Bana karşı nefreti kışkırtmaya devam edecektir. Ruhları Benden uzaklaştırmak için, seçilmişlerime yalan söyleyecek ve iftira atacaktır.

Bana sırt çevirenler bilsin ki, ihanetiniz Kalbimi ikiye böler. Bil ki Bana karşı yaptığın şey senin kendi işindir, çünkü özgür iraden senindir. Ama nüfuzunuzu ruhları Benden almak için kullandığınızda, Büyük Merhametimden almayı başardığınız her ruhtan sizi kişisel olarak sorumlu tutacağım. Tek arzum Tanrı’nın her çocuğunu yanıma almak iken, bana karşı nefreti kışkırtan İsa Mesih’in vay haline.

Ben ruhları rahmetime sarmaya geldim ve eğer engeller yaratırsanız, yalanlar yayarsanız ve başkalarının peygamberlerimi küçümsemesine neden olursanız, o zaman sizi ağır bir şekilde cezalandıracağım çünkü bu, Allah’a karşı en büyük günahlardan biridir. Benim Kurtuluş Planıma kasten müdahale etmeye çalıştığınızda, son günde sizi önüme çağıracağım ve siz, kötü olanın elinde kaybolan ruhlardan beni mahrum bırakmanın günahından sorumlu tutulacaksınız. hareketler. Ve Tanrı Sözü’nün kötülüğün ruhundan geldiğini ilan ettiğinizde, bu kötülüğünüzden dolayı sizi asla affetmeyeceğim . Sessizlik. Allah’a karşı bu ağır suçu işlemeyin. Eğer artık Benim Görevimi kabul etmiyorsanız, onurlu bir şekilde oradan uzaklaşın ve tek bir kelime bile etmeyin. Sessizliğiniz sizi kurtaracak. Eğer Bana karşı kötülük yaparsan, seni çöle atarım ve asla Benim Krallığımın bir parçası olamazsın.

Kalbim kırık ama Kararlılığım değil. Hatanızdan değil, Allah’ın gazabından korkun, çünkü peygamberlerime lanet edenler Bana lanet etsin.

İsa Mesih

İnsanoğlu

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/09/those-who-curse-my-prophets-curse-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/09/those-who-curse-my-prophets-curse-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090924.cfm