Gerçek asla ölmeyecek. Tanrı’nın Sözü saygısızlığa uğrasa da asla ölmeyecektir

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Deccal davet edileceği için göreve başlayacak

7 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Deccal’in oğlumun yeryüzündeki kilisesinde yerini alacağı zamanların işaretlerine karşı tetikte olun ki, bu sizin için açık olsun.

Deccal’in Oğlumun Kilisesine girip onu saldırgan bir şekilde, zorla ele geçireceğine bir an bile inanmayın. Aldatıcının kendisinden ilham alan ve harekete geçen Deccal, davet edileceği için pozisyon alacaktır .

Kilisenin dualarındaki tüm ayarlamalar yakında açıklanacak ve gerekçe olarak bunların modern dünyayı yansıtması, dolayısıyla diğer mezhep ve dinlere uyum sağlamak için kapsayıcı olmaları gerektiği gösterilecek. Tanrı’nın Gerçek Sözü ve Oğlum İsa Mesih’in Öğretileri değiştirildiğinde, bunlar kısır hale gelecek, çünkü Oğlum tarafından dünyaya verilen Gerçeği yansıtmayacaklar.

Deccal, öncelikle siyasi yeteneği sayesinde popüler hale gelecektir. Daha sonra dikkatini çeşitli dinlere çevirecek, ancak asıl odak noktası Hıristiyanlık olacaktır. Mesih onun en büyük düşmanı ve nefretinin hedefidir ve bu nedenle onun nihai hedefi Oğlumun Kilisesini yok etmek olacaktır. Deccal’in olaya dahil olması istenmeden önce Kilise farklı şekillerde parçalanacak.

Yeni bir tek dünya dini başlatma planındaki karar alma sürecine dahil olacak. Tüm bu değişiklikler – Kilise’nin tüm dinlerin birleşmesi yönünde açıkça çağrıda bulunması – Deccal’in yeryüzünde Oğlumun Tahtı’na oturmasından önce gerçekleşecek.

Sonra canavarın Oğlumun Kilisesinde özgürce yürümesi için yol açılacak ve ona onurlu bir yer verilecek. Sonunda tek dünya düzeninin lideri olacağı açıklanacak ve gösterişli bir taç giyme töreni gerçekleştirilecek.

Dünyanın her yerinde görülecek, siyasetçiler, ileri gelenler ve ünlülerin katılacağı bu etkinlik, taç başına takıldığında Oğlumun Bedenine son çivi çakılmış gibi olacak . O gün Katolik Kilisesi’nin kutsallığı bozulacak ve birçok piskopos ve rahip kaçacak çünkü o zamana kadar önceden bildirilen kehanetlerin gözlerinin önünde çözüldüğünü anlayacaklar.

O günden itibaren, Tanrı’nın Makamı deccal’e sunulduğunda, o, insanları onun kutsallığına inandıracak büyük fiziksel işaretler sergileyecektir. Deccal’in stigmatanın işaretlerini göstereceğini ve hastaları ve ölümcül hastaları iyileştirdiğini görecekler . Ona büyük mucizeler atfedilecek ve zamanla pek çok kişiyi kendisinin İsa Mesih olduğuna ve bu sahte kilisenin tepesine çıkmasının İkinci Gelişin bir işareti olduğuna ikna edecektir. Ve oğlumun yeryüzünde kurduğu Kilise’den geriye kalan kilisenin çekirdeğini oluşturmaktan laikler sorumlu olsa da, bu zamandan itibaren onu yönetecek olanlar rahipler olacak. Kutsal Ruh, Deccal’in hükümdarlığı sırasında Gerçek Kilise’yi destekleyecek ve o ve Oğlumun tüm düşmanları ona asla galip gelemeyecek.

Gerçek asla ölmeyecek. Tanrı’nın Sözü saygısızlığa uğrasa da asla ölmeyecektir. Çöle atılsa bile Kilise asla ölmez. En zayıf anında bile hayat devam edecek ve Oğlumun Kilisesi ne kadar saldırıya uğrarsa saldırsın Tanrı onun yıkılmasına asla izin vermeyecek.

Önümüzdeki günlerde kendinizin bu tür bir aldatmacayı kabul etme eğiliminde olmasına asla izin vermemelisiniz. Deccal tarafından baştan çıkarılacaksın ve o, Oğlumun Kilisesinin düşmanları tarafından desteklenecek. Kiliselerdeki sahte liderler tarafından benimsenecek ve tüm dünyada yaptığı hayırsever çalışmalarla anılacak. Pek çok ülkede büyük ödüller alacak ve insanlar onun fotoğraflarını evlerinde çerçeveletecek. O, yani Deccal, Tanrı’dan daha çok putlaştırılacak ama Oğlumun Kilisesini yok etme girişimine katılarak Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını çalanlarla birlikte o da Tanrı’nın Eli tarafından uçuruma atılacak.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/07/the-antichrist-will-take-up-position-because-he-will-be-invited-to-do-so/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/07/the-antichrist-will-take-up-position-because-he-will-be-invited-to-do-so/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090824.cfm