Sözüm saklanacak ve tozlanmaya bırakılacak.

Gerçeği Kitap:

Yakında bir adam gelecek ve size Varlığımın Gerçeğini açıkladığını söyleyecek

6 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Bilgeliğim İlahi Kökenlidir ve insan, Benim Kim Olduğumu anlamaktan acizdir.

Kutsal Ruh’un Armağanı aracılığıyla insanlığa verilen yeterli bilgiyi aktarıyorum. Öğretilerim dünyaya basit bir formatta verildi, böylece her insan Gerçeği anlayabilirdi. Tanrı’dan gelen bilgelik asla karmaşık değildir ve insanın ruhunu Krallığım için hazırlaması için gereken açıklığı alması için verilmiştir. Saf aşk. Ask basittir. Gerçek aşk karşılıklıdır. Benim tek arzum, ruhların Kutsal Ruh’un Armağanı ile güçlenerek kendilerinden ne istendiğini anında anlamaları ve Krallığımın bir parçası olabilmeleri için Sevgime karşılık vermeleridir.

Anlamanız için netlik verilsin diye size elçiler gönderiyorum. Ancak mevcut kafa karışıklığı nedeniyle Gerçeği günlük yaşamınızda kabul etmek kolay değildir. Sözüm sürekli olarak çelişiyor, yeniden inceleniyor, yeniden analiz ediliyor, yeniden değerlendiriliyor ve yanlış anlaşılıyor, bu da Tanrı’nın Gerçek Sözüne bağlı kalmayı zorlaştırıyor. Benim Sözüme, Öğretilerime ve Kutsal Ayinlerime inandığınızı açıkça belirttiğinizde, çok geçmeden bu nedenle sizinle alay edilecek.

Kendini kilise bilgini ilan eden birçok kişi, yakında Benim Gerçek kimliğimi ve En Kutsal Üçlü Birliğin Varlığını sorgulayacak.  Sizi Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne karşı körleştirmek için görkemli argümanlar kullanacaklar ve tüm dinlerin aynı olduğunu kanıtlamak için her türlü teolojik argümanı kullanacaklar. Yakında Gerçeği, Tanrı Sözünü reddedecekler. Karmaşık ve çelişkili doktrinlerle Tanrı’nın Sözü’ne saygısızlık edecekler ve her yerdeki Kilise müdavimleri saçmalıklarla beslendikleri için hiç de akıllı olmayacaklar. Sözüm saklanacak ve tozlanmaya bırakılacak. Sözümün kendisine verildiği gibi anlaşılması gerektiğini her zaman hatırlayın. Benim Kutsallığımın ve Tanrı’nın Gizeminin ayrıntıları insanlığa açıklanmadı çünkü bu, Yeni Barış Çağı başlayana kadar olmayacaktı.  Yakında bir adam gelecek ve size Varlığımın Gerçeğini ve İkinci Gelişimin ayrıntılarını açıkladığını söyleyecek. Dünyayı büyüleyecek. Sonra, o Ben olduğumu iddia edecek. Birçok kişi, Kutsal Kitap’ta belirtilen Söz’ü anlayamadıkları için ona inanacak.

Ben, İsa Mesih, yaşayanları ve ölüleri yargılamak için tekrar geleceğim ve bu, bu dünyada olmayacak ve olamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/06/soon-a-man-will-come-and-tell-you-he-is-revealing-to-you-the-truth-of-my-existence/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/06/soon-a-man-will-come-and-tell-you-he-is-revealing-to-you-the-truth-of-my-existence/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/06

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090624.cfm