Böyle ruhları kollarını açarak bekliyorum ve küçük çocuklar gibi Aşkımın Işığına doğru koşuyorlar.

Gerçeği Kitap:

Kendini benden ayırma, eğer bunu yaparsan, büyük bir ağlama olacak.

5 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bilsin ki, imanları onları son nefeslerine kadar ayakta tutan Benim kardeşlerim üzerinde ölümün hiçbir etkisi yoktur. Bu ruhlar fiziksel ölümden korkmazlar çünkü Ebedi Yaşamın o anda başladığını bilirler. Böyle ruhları kollarını açarak bekliyorum ve küçük çocuklar gibi Aşkımın Işığına doğru koşuyorlar. Onları kucaklıyorum ve Krallığıma alıyorum, bu tür ruhların her birini Melekler Hiyerarşisinin ve tüm azizlerin huzurunda bekliyorum – sonra büyük bir sevinç yaşanıyor.

Onları ailelerine kavuşturuyorum; büyük bir mutluluk, sevgi ve heyecan var. Artık daha fazla göz yaşı yok. Yeryüzünde çektikleri acıların hiçbir hatırası kalmadı. Tüm endişeler, üzüntüler ve umutsuzluklar bir anda silinir ve unutulur. Ölüm, yeni bir hayat başlarken lütuf halinde ölenlere kapıyı açar. Krallığıma hoş karşılanan her ruh için farklı seviyeler vardır ve her birine, Tanrı’ya verdikleri Yüceliğe dayalı olarak ödülleri verilir.

Günah içinde ölen ruhlar bilsinler ki, Ben Rahmanım ve arındıktan sonra Krallığıma kabul edilecekler. Bu tür ruhlar için her zaman dua edin çünkü o aşamada kendileri için dua edemezler. Dualarınız duyulacak ve ben bu ruhları açık ve sevgi dolu kollarla bekleyeceğim. Tanrı’nın her çocuğunun ölümden sonraki yaşamla ilgili önemli bir şeyi anlaması önemlidir. Benden, İsa’ndan seni affetmemi istemelisin; başarısızlıklarınız; zayıflıklarınızı ve kötülüklerinizi ölmeden önce, çünkü o zaman Merhametim en büyük olur.  Eğer Tanrı’ya inanmıyorsanız, Sonsuz Yaşamı reddedersiniz. Tanrı sevgisi olmadan ölümden sonra sevgi sizin olamaz.

Ben Sevgiyim ve Ben olmadan acıdan başka bir şey hissetmeyeceksin. Tanrı’dan ayrılmak korkulacak bir şeydir. Eğer Varlığım konusunda kafanız karışıyorsa, o zaman Benden size Sevgimin bir işaretini göstermemi istemelisiniz, ben de karşılık vereceğim.

Kendini benden ayırma. Eğer bunu yaparsan, çok ağlayacaksın ve asla teselli bulamazsın, çünkü sana yardım edemem. Krallığım sana Ebedi Yaşam verecektir ama bu duayı okuyarak Benden Yardım istemelisin.

Haçlı Seferi Duası (165) Sonsuz Yaşam Hediyesi İçin   

İsa Senin Varlığına inanmama yardım et. Bana bir işaret ver ki, kalbim sana cevap versin. Boş ruhumu, ihtiyacım olan lütufla doldur ki, aklımı ve kalbimi senin sevgine aç. Bana merhamet et ve ruhumu, yaptığım her kötülükten arındır. hayatıma adadım.

Seni reddettiğim için beni bağışla ama lütfen beni, Sonsuz Yaşam’a layık olmam için ihtiyacım olan sevgiyle doldur. Seni tanımama, başka insanlarda Senin Varlığını görmeme yardım et ve insan ırkına verdiğin her güzel Hediyede Tanrı’nın İşaretini tanıma lütfunu bana ver. Yollarını anlamama yardım et ve beni ruhumda hissettiğim ayrılıktan ve karanlığın acısından kurtar. Amin.

İnsani gururun, entelektüel analizin veya fikrin sizi Hakikatten saptırmasına izin vermeyin. Tanrı’nın bir çocuğu olarak benim için çok değerlisin, seni kaybetmeme izin verme. Gelmek. Buradayım. Ben gerçeğim. Ruhunu Varlığımla doldurmama izin ver. Bu gerçekleştiğinde Beni görmezden gelmekte zorlanacaksınız.

Hepinizi seviyorum. Seni kutsuyorum. Cevabınızı bekliyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/05/do-not-cut-yourself-off-from-me-if-you-do-there-will-be-great-weeping/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/05/do-not-cut-yourself-off-from-me-if-you-do-there-will-be-great-weeping/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090524.cfm