Şüpheci kişi, Tanrı Sözünün gerçekliğini sorgulayacak, ancak Vahiy Kitabında önceden bildirilen her şeye tanık olduğunda sessiz kalacak

Gerçeği Kitap:

Şeytan nefisleri arzular, iştahı doymak bilmez, iradesi amansızdır.

4 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, çok uzun zaman önce önceden bildirilen ve Tanrı’nın peygamberlerine, kahinlerine ve vizyonerlerine kamuya açık ve özel vahiyler yoluyla verilen kehanetlerin tümü şimdi ortaya çıkacak.

Şüpheci kişi, Tanrı Sözü’nün gerçekliğini sorgulayacak, ancak Vahiy Kitabında önceden bildirilen her şeye tanık olduğunda sessiz kalacak, çünkü bu olaylar insanlığı sarstığında bulabileceği tek teselli, Beni araması olacaktır. dışarı . Kötü adamların Tanrı’nın çocuklarına karşı yaptıkları kötü eylemlerden dolayı yüreğiniz üzüntüyle dolduğunda, acıdan gözyaşları dökeceksiniz.

O zaman, kalpleri taştan olanların ruhlarında kötülüğün ne kadar yayıldığını göreceksiniz. Allah düşmanlarının insan hayatına ne kadar az ilgi ve saygı gösterdiğini gördüğünüzde, şeytanın insanlık üzerinde ne kadar büyük bir güce sahip olduğunu nihayet anlayacaksınız. Çürümüş halleriyle doldurduğu ruhlarda tecelli eden Şeytan, son saatlerinde insan ırkına olan nefretinin ne kadar yoğun olduğunu tüm dünyaya gösterecektir.

Kötülüğü haklı çıkarmak için insan tarafından öne sürülen her mazeret için, kötü eylemlerin failleri, kalplerinde Tanrı’nın çocuklarına karşı besledikleri nefreti açığa çıkaracaklardır. Allah’ın adıyla kötü zulümler yapacaklar ve ruhlarında sevgi kalmayacak. Nefreti besliyorlar ve çoğu, başkalarına karşı nefretlerinin neden bu kadar yoğun olduğunu anlamıyor. Pek çok insan kötü olanın varlığına inanmasa da artık onun, istila ettiği kişiler aracılığıyla kendini açığa vurmaya karşı koyamadığını bilmelisiniz. Onun buharı, her milleti, her zayıf ruhu ve hırs sevgisi onları onun nüfuzuna açık hale getirecek güçlü liderleri yiyip bitirinceye kadar yayılır.

Yakında toplumunuzun her kesiminde, birçok ulusta ve farklı şekillerde kötü eylemlerin gerçekleştiğini göreceksiniz. Şeytan nefisleri arzular, iştahı doymak bilmez, iradesi amansızdır. Onun nefreti ruhlarda gerçekten tezahür ettiğinde, bu insanlar eylemlerini gizleyemeyecekler. Ancak bu durumlarda çoğunuz kötü olanı gerçekte ne olduğunu görebilirsiniz ve bu, kendilerini onun iradesine tabi kılan zavallı ruhların eylemleri aracılığıyla olur.

Dünyada savaşlar ve huzursuzluklar da dahil olmak üzere kötü eylem ve eylemler patlak verdiğinde asla kayıtsız kalmamalısınız. İşte o zaman dualarınıza en çok ihtiyaç duyulur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/04/satan-craves-souls-his-appetite-is-voracious-and-his-will-relentless/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/04/satan-craves-souls-his-appetite-is-voracious-and-his-will-relentless/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090424.cfm