Benim korumam, Tanrı’nın Sözünü ilan eden her ruhu kapsayacak ve Tanrı’nın Gücüyle yılanın başını ezeceğim

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı Kendi Kendisinden asla vazgeçmeyecek

2 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, çocuklarıma Tanrı’nın Kendi’sinden asla vazgeçmeyeceğini söylemelisiniz, çünkü bu asla olamaz. Tek Oğlu İsa Mesih’e ne kadar acı çektirirlerse versinler, O tüm çocuklarını sever.

Benim korumam, Tanrı’nın Sözünü ilan eden her ruhu kapsayacak ve Tanrı’nın Gücüyle yılanın başını tüm görünümleriyle ezeceğim . Canavarın ağzından dökülen yalanları ortaya çıkaracak savunucu olacağım ve dünya, onun gönüllü aracıları haline gelmelerine izin verenler arasında yayacağı mantıksız yalanlara tanık olacak ve ona tamamen boyun eğecek. kötü yolları. Yalanların kralı, ruhları Hakikat’ten uzaklaştırmaya devam edecek ve o, aldatıcı, son saate kadar asla pes etmeyecektir.

Yalan insanları Tanrı’nın Gerçek Sözünden uzaklaştırmak için kullanıldığında, Gerçeği ortaya çıkarmak için devreye gireceğim . İnsanlığın iki seçeneği olacak: Gerçeğe sadık kalmak ya da onun yerine yalanı kabul etmek. Karışıklık, savunmasızların, zayıfların ve ruhlarında Tanrı’nın Ruhu olmayanların yüreklerini mahvedecek. Böylece insanların ya yalana ya da gerçeğe inanacağı ruh savaşı verilecek.

Oğlumun Merhametinin büyük müjdesini getiriyorum ve ben, ruhların kurtuluşunda O’nun aracıyım. Hiçbir ruh bu Kurtuluş Misyonunun dışında bırakılmayacaktır. Oğlumun düşmanları tarafından, onları Oğlumun Gerçeğinden, Işığından ve Sevgisinden uzaklaştırmak için yayılan yalanların çözülmesi için insanın dua etmelisiniz. Oğluma güvenin ve O’nun Büyük Merhametini göreceksiniz. Oğlumun tekrar gelme vaadine inanın ve Sonsuz Yaşama sahip olacaksınız. Yalanların sizi aldatmasına izin vermeyin, çünkü eğer bunu yaparsanız Oğluma sadık kalmanız çok zor olacaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/02/mother-of-salvation-god-will-never-forsake-his-own/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/02/mother-of-salvation-god-will-never-forsake-his-own/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090224.cfm