Kendi çıkarları uğruna dünya nüfusunu azaltmak isteyen kötü adamların planlarını engelleniz.

Innovating to zero! | Bill Gate

https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I&t=260s

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlumun Merhameti için dua edin ki tüm acılar dinsin

18 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, insanlığın yok oluşuna yol açan tüm konularda herkesten Allah’ın Rahmetini istemesini istemelisiniz.  Savaşlarla ilgili hain planlardan bahsediyorum; 26 Kasım 2010 tarihli mesajınızda sizi uyaran,   soykırıma ve Hıristiyanların yanı sıra farklı dinlere mensup diğer insanların kötü adamlar tarafından öldürülmesine karşı küresel bir aşı uygulamayı planlıyor.

Bir ruh Şeytan tarafından istila edildiğinde, Tanrı’nın çocuklarına karşı en yoğun nefreti besleyebilir. Bir grup insan, şeytana tamamen boyun eğdirerek birlikte çalıştıklarında, onların kötülükleri, kontrol ettikleri kişilerin ölümüne ve yıkımına neden olacak şekilde her eylemlerinde kendini gösterir.

Kendi çıkarları uğruna dünya nüfusunu azaltmak isteyen kötü adamların planlarını engellemek için hepiniz dua etmelisiniz. Bu kötülükten kurtulanlar kendilerini görünmez bir grubun kontrolü altında bulacaklardır. Bu tür trajedilerin ve kötülüklerin hafifletilmesine yardımcı olmak için her birinizi Oğlum İsa Mesih’e dua etmeye çağırıyorum. Bu korkuların bazıları hafifletilebilir, ancak hepsi değil. Ancak dualarınız, şeytanın takipçileri tarafından gerçekleştirilen bu korkunç eylemlerin etkisini azaltacaktır. Masumların öldürülmesini hafifletmeye yardımcı olmak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (166) Masumların öldürülmesini hafifletmek için

Sevgili Kurtuluş Annesi, lütfen masumların öldürülmesini hafifletme çağrımızı sevgili Oğlunuz İsa Mesih’e iletin.

O’nun Merhametiyle, Tanrı’nın çocuklarına yönelik her türlü soykırım, zulüm ve terör tehdidini ortadan kaldırmasını diliyoruz.

Lütfen, sevgili Kurtuluş Annesi, bu acılı dünyada sevgi, birlik ve barışa yönelik çığlıklarımızı duymanız için size yalvarıyoruz.

İnsanoğlu İsa Mesih’in, yeryüzündeki bu büyük acı ve ıstırap zamanlarında hepimizi korumasını diliyoruz. Amin.

Çocuklar, kehanetler gerçekleştiğinde, Oğlumun Merhameti için dua etmeniz önemlidir, böylece tüm acılar dinebilir ve insanlığa karşı işlenen kötü eylemler birleştirilebilir.

Huzur içinde gidin ve Rab’be hizmet etmeyi sevin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2010/11/26/global-plan-to-deplete-world-population-and-overthrow-world-leaders/

 

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/18/mother-of-salvation-pray-for-my-sons-mercy-so-that-all-suffering-can-be-diluted/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091724.cfm

Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

Gerçeği Kitap:

Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

16 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya kargaşa içindeyken asla korkma çünkü her şeyin hakimi Allah’tır.

O, kötü olana yalnızca belirli bir miktarda güç verir ve Kutsal Ruh’un hayatta kalmasını sağlamak için savaşacaktır, böylece iyi adamlar Benim Kurtuluş Planım’da başarılı bir şekilde mücadele edeceklerdir.  Kötülüğün her türlüsü şeytanın bir özelliğidir. Şeytanın istilasına uğramamak için, kötü konuşmamalı, kötülük duymamalı ve yaşayan bir insana karşı kötülük yapmamalısınız. Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

Bir ruhta gerçekten mevcut olduğumda, bu tür ruhların kötü eylemlerde bulunmasını engellemek için Gücüm yettiğince her şeyi yapacağım. Eğer ruh Bana tamamen güvenirse, o zaman Benim tarafımdan yönlendirilmeyi daha kolay bulacaktır. Eğer kişinin iradesi çok güçlüyse, eğer kibirli ve inatçıysa, o zaman kandıracak olan aldatıcı tarafından kolayca yönlendirilecektir. onu çeşitli şekillerde. Bazı durumlarda kötü bir davranışın, kötü bir dilin veya küfürün kabul edilebilir olduğuna kişiyi ikna edecektir. Ve sonra o ruh aldatmacaya kanacak. O ruhlara şunu söylüyorum.

Başkası hakkında kötü konuşmayın, iftiraya boyun eğmeyin, kendinizi başkası üzerinde yargıç yerine koymayın ve Kutsal Adım’da başka bir ruhu kınamayın. Bana karşı bu tür suçlar işlerseniz, bu seviyedeki haksızlıktan karanlığa düşersiniz, bu da aramızda büyük bir ayrılık yaratır. Bu ayrım büyüdüğünde ve Benden uzaklaştıkça, korkunç bir boşluk hissedeceksiniz; öyle derin bir yalnızlık hissi ki, tanımlayamayacağınız bir panik duygusu hissedeceksiniz. O zaman Araf ve Cehennemdeki ruhların katlandığı Tanrı’dan ayrılığı hissedeceksiniz. Eğer şimdi bundan ders alabilirseniz, o zaman Bana yaklaşmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Unutmayın, önce ruhunuzdaki tüm nefret düşüncelerini kovmalısınız. Nefret dolu bir ruhta var olamam çünkü bu imkansızdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/16/to-say-that-you-are-of-me-is-one-thing-to-be-of-me-is-another/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/16/to-say-that-you-are-of-me-is-one-thing-to-be-of-me-is-another/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091624.cfm

Bu yalanları temiz bir nefes olarak görülecek sahte bir doktrin içinde dikkatle gizleneceklerdir.

TR:

Papa Francis: temiz hava nefesi

https://www-peoplesworld-org.translate.goog/article/pope-francis-a-breath-of-fresh-air/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

https://www.peoplesworld.org/article/pope-francis-a-breath-of-fresh-air/

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Birçok sıradan insan düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek

14 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ne olursa olsun, Tanrı’nın Gerçek Sözü hala hayatta tutulacak, ancak Kilisemin yalnızca bir kalıntısı tarafından desteklenecek.

Önceden bildirilen sahte peygamberler, aldatıcı bir küresel müjdecilik biçimi aracılığıyla yalanları yaymak için kalabalıklar halinde yükselecekler . Milyonları dünyadaki Kutsal Kilisemin yeni, sözde modernleştirilmiş versiyonuna ikna etmek için Beni temsil ettiklerini iddia edenler tarafından onlara yetki verilecek. Ah, birçok sapkınlığı gizleyecek olan Sözüm’ün çarpık versiyonuyla bu kadar çok kişiyi nasıl yanıltacaklar. Bu yalanları yalnızca zeki kişiler fark edebilir, çünkü bunlar, temiz bir nefes olarak görülecek sahte bir doktrin içinde dikkatle gizleneceklerdir.

Deccal’in gelişine hazırlamak için Kiliseme sızan Düşmanlarıma çok övgüler yağdırılacak. Halka açık toplantılarında çok fazla gürültü çıkaracaklar ve yalanlarıyla Bana lanet ederken, Benim hakkımda – Gerçekte Kimim – gerçek olmayan ifşaatlar da yapılacak; Ebedi Babamla İlişkim; Öğretilerim ve Tanrısallığım. Hıristiyanları, oldukları gibi görünme korkusuyla kandırmak için, gerçeği yalanla karıştıracaklar.

Pek çok sıradan insan, düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek. Birçoğu, kendilerini Cehennem’den gelen öğretinin sözleriyle dolduracak olan canavarın gönüllü kapları haline gelecek.  Siz, sevgili takipçilerim, size dinlemeniz söylenen ve düşmanlarımın Kutsal Yazılarda yer alan Söz’e yeni bir hayat vermek olduğunu söyleyecekleri her şeyi sorgulamalısınız. Bana hakaret eden ve Tanrılığıma küfreden bu sahte peygamberler tarafından size yeni dualar verilecek. Milyonlarca kişi kalkıp bu yeni duaları okuyacakken, o sahte peygamberler de öyle yapacak. Yeni bir dini tören biçimi aracılığıyla, Tanrı’nın çocuklarına canavarı nasıl putlaştıracaklarını öğretecekler. Bu yeni tören, ayağa kalkan ve sahte peygamberleri takip eden herkesi, canavarı onurlandıracak olan tek dünya kilisesine yönlendirecek.

Takipçilerimi yanıltmak için yapılan sinsi planı oldukça hızlı bir şekilde anlayacak olan kutsal hizmetkarlarım, kendilerini çaresiz hissedecekler. Birçoğu bu aldatmacaya kanacak, çünkü inançları o kadar az olacak ki, yeni sahte doktrini okuma zahmetine girmeyecekler ve bu nedenle, çok fazla muhalefetle karşılaşılmadan Kiliselere uyarlanacaklar.

Sözümün kutsallığı bozulduğunda, ondan iyi bir şey çıkmayacak ve kötülük gelişecektir. Size bu uyarıyı ruhlarınızın iyiliği için ve sizi insanlık tarihindeki, Tanrı’nın Sözünü yok edecek en büyük sapkınlığa hazırlamak için yapıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/

 

 

Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

16 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya kargaşa içindeyken asla korkma çünkü her şeyin hakimi Allah’tır.

O, kötü olana yalnızca belirli bir miktarda güç verir ve Kutsal Ruh’un hayatta kalmasını sağlamak için savaşacaktır, böylece iyi adamlar Benim Kurtuluş Planım’da başarılı bir şekilde mücadele edeceklerdir.  Kötülüğün her türlüsü şeytanın bir özelliğidir. Şeytanın istilasına uğramamak için, kötü konuşmamalı, kötülük duymamalı ve yaşayan bir insana karşı kötülük yapmamalısınız. Benden olduğunu söylemek bir şeydir. Benden olmak başka bir şeydir.

Bir ruhta gerçekten mevcut olduğumda, bu tür ruhların kötü eylemlerde bulunmasını engellemek için Gücüm yettiğince her şeyi yapacağım. Eğer ruh Bana tamamen güvenirse, o zaman Benim tarafımdan yönlendirilmeyi daha kolay bulacaktır. Eğer kişinin iradesi çok güçlüyse, eğer kibirli ve inatçıysa, o zaman kandıracak olan aldatıcı tarafından kolayca yönlendirilecektir. onu çeşitli şekillerde. Bazı durumlarda kötü bir davranışın, kötü bir dilin veya küfürün kabul edilebilir olduğuna kişiyi ikna edecektir. Ve sonra o ruh aldatmacaya kanacak. O ruhlara şunu söylüyorum.

Başkası hakkında kötü konuşmayın, iftiraya boyun eğmeyin, kendinizi başkası üzerinde yargıç yerine koymayın ve Kutsal Adım’da başka bir ruhu kınamayın. Bana karşı bu tür suçlar işlerseniz, bu seviyedeki haksızlıktan karanlığa düşersiniz, bu da aramızda büyük bir ayrılık yaratır. Bu ayrım büyüdüğünde ve Benden uzaklaştıkça, korkunç bir boşluk hissedeceksiniz; öyle derin bir yalnızlık hissi ki, tanımlayamayacağınız bir panik duygusu hissedeceksiniz. O zaman Araf ve Cehennemdeki ruhların katlandığı Tanrı’dan ayrılığı hissedeceksiniz. Eğer şimdi bundan ders alabilirseniz, o zaman Bana yaklaşmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Unutmayın, önce ruhunuzdaki tüm nefret düşüncelerini kovmalısınız. Nefret dolu bir ruhta var olamam çünkü bu imkansızdır.

İsa’nız

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091424.cfm

Ah, birçok sapkınlığı gizleyecek olan Sözüm’ün çarpık versiyonuyla bu kadar çok kişiyi nasıl yanıltacaklar.

TR:

Aziz Cornelius ve Cyprian, Mesih’in Çobanları ve O’nun Gerçeğinin Şehitleri

https://catholicinsight-com.translate.goog/saints-cornelius-and-cyprian/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

EN:

https://catholicinsight.com/saints-cornelius-and-cyprian/

—————-

Gerçeği Kitap:

Birçok sıradan insan düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek

14 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ne olursa olsun, Tanrı’nın Gerçek Sözü hala hayatta tutulacak, ancak Kilisemin yalnızca bir kalıntısı tarafından desteklenecek.

Önceden bildirilen sahte peygamberler, aldatıcı bir küresel müjdecilik biçimi aracılığıyla yalanları yaymak için kalabalıklar halinde yükselecekler . Milyonları dünyadaki Kutsal Kilisemin yeni, sözde modernleştirilmiş versiyonuna ikna etmek için Beni temsil ettiklerini iddia edenler tarafından onlara yetki verilecek. Ah, birçok sapkınlığı gizleyecek olan Sözüm’ün çarpık versiyonuyla bu kadar çok kişiyi nasıl yanıltacaklar. Bu yalanları yalnızca zeki kişiler fark edebilir, çünkü bunlar, temiz bir nefes olarak görülecek sahte bir doktrin içinde dikkatle gizleneceklerdir.

Deccal’in gelişine hazırlamak için Kiliseme sızan Düşmanlarıma çok övgüler yağdırılacak. Halka açık toplantılarında çok fazla gürültü çıkaracaklar ve yalanlarıyla Bana lanet ederken, Benim hakkımda – Gerçekte Kimim – gerçek olmayan ifşaatlar da yapılacak; Ebedi Babamla İlişkim; Öğretilerim ve Tanrısallığım. Hıristiyanları, oldukları gibi görünme korkusuyla kandırmak için, gerçeği yalanla karıştıracaklar.

Pek çok sıradan insan, düşmanlarım tarafından yükseltilecek ve nasıl müjdeleme yapılacağı öğretilecek. Birçoğu, kendilerini Cehennem’den gelen öğretinin sözleriyle dolduracak olan canavarın gönüllü kapları haline gelecek.  Siz, sevgili takipçilerim, size dinlemeniz söylenen ve düşmanlarımın Kutsal Yazılarda yer alan Söz’e yeni bir hayat vermek olduğunu söyleyecekleri her şeyi sorgulamalısınız. Bana hakaret eden ve Tanrılığıma küfreden bu sahte peygamberler tarafından size yeni dualar verilecek. Milyonlarca kişi kalkıp bu yeni duaları okuyacakken, o sahte peygamberler de öyle yapacak. Yeni bir dini tören biçimi aracılığıyla, Tanrı’nın çocuklarına canavarı nasıl putlaştıracaklarını öğretecekler. Bu yeni tören, ayağa kalkan ve sahte peygamberleri takip eden herkesi, canavarı onurlandıracak olan tek dünya kilisesine yönlendirecek.

Takipçilerimi yanıltmak için yapılan sinsi planı oldukça hızlı bir şekilde anlayacak olan kutsal hizmetkarlarım, kendilerini çaresiz hissedecekler. Birçoğu bu aldatmacaya kanacak, çünkü inançları o kadar az olacak ki, yeni sahte doktrini okuma zahmetine girmeyecekler ve bu nedenle, çok fazla muhalefetle karşılaşılmadan Kiliselere uyarlanacaklar.

Sözümün kutsallığı bozulduğunda, ondan iyi bir şey çıkmayacak ve kötülük gelişecektir. Size bu uyarıyı ruhlarınızın iyiliği için ve sizi insanlık tarihindeki, Tanrı’nın Sözünü yok edecek en büyük sapkınlığa hazırlamak için yapıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/14/many-lay-people-will-be-elevated-by-my-enemies-and-taught-how-to-evangelise/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091424.cfm

Laik mezhepler, takipçilerimin kutsal saydığı her şeyi almaya ve Kilise içinde yeni bir modern hareket başlatmaya çalışacaklar.

Din:

https://alternativ24-hu.translate.goog/tema/vallas?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

HU:

https://alternativ24.hu/tema/vallas

—————-

Gerçeği Kitap:

Evanjelistlerin arasından birçok sahte peygamber çıkacak.

13 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, yakında benim dünyadaki Kilisem ile ilgili önceden bildirdiğim değişiklikler ortaya çıkacak. Laik mezhepler, takipçilerimin kutsal saydığı her şeyi almaya ve Kilise içinde yeni bir modern hareket başlatmaya çalışacaklar. Bu modernizmin, yeni kutsal hizmetkarların işe alınmasına yardımcı olacağını ve Tanrı’yı ​​yüceltmenin daha kabul edilebilir biçimlerini tanıtacağını, böylece yeni genç neslin Tanrı’nın Kiliselerine geri çekilebileceğini söyleyecekler.

Kutsal Sözüm’ün yeni ve daha modern bir yorumu olarak sunacakları tüm bu yeni ritüeller, dualar ve forumlar boş bir doktrini maskeleyecek ve  bu Yeni hareket küresel müjdeciliğin bir parçası olarak tanıtılacak . Teolojik olarak mükemmel görünmesi için dikkatlice ifade edilecek olan sahte doktrinin milyonları baştan çıkaracağı yer. Pek çok insan bu modernizmin içine çekilecek ve bundan dolayı Hak Dîn’den yüz çevirecektir. Hıristiyan inancının radikal bir canlanışı olarak görülecek bu olayda Hakikati suçlayacak.

Birçoğu aldatılacak ve müjdeciler arasında birçok sahte peygamber ortaya çıkacak. Bu sahte peygamberler, Benim ve Havarilerim tarafından ortaya konulan Kutsal İncillerin yerini alacak olan sahte Hıristiyanlığı teşvik edeceklerdir . Her ülkede, farklı dillerde, farklı ırklar arasında irtidat sesleri duyuldukça, Tanrı’nın Gerçek Sözü unutulacaktır. Ve bu sahte peygamberlerin ve kendilerini din ilan eden vaizlerin dudaklarından birçok yalan dökülecek. Kutsal Kitabımın insanlığın ihtiyaçlarından ve 21. yüzyılda yaşayan insanların arzularından uzak olduğu ilan edilecek  .

Pek çok insan için Bana olan inançsızlıkları, şu ana kadar Kutsal Sözümle ilgilenmedikleri anlamına geliyordu. Yakında dönüp dünyanın tanık olduğu en büyük aldatmacayı coşkuyla kucaklayacaklar. Ve pek çok kişi Hıristiyanlığın canlandırıcı bir canlanışı olduğuna inanacaklarını anlayacak olsa da, beslenecekleri her şey Tanrı’nın düşmanları tarafından dikte edilecek.

Bilinsin ki, insan hiçbir zaman sahte doktrinle yaşayamaz ve bu, ruhların küfürle yok edilmesiyle birlikte tam bir yıkıma yol açacaktır. Benden gelmeyen şey, her yerdeki insanlar tarafından alkışlanacak küresel bir gruba yol açacaktır.   O zaman yeni dünya dininin duyurulması ve Kilisemde kabul edilmesinin zamanı gelecektir. Bu, daha sonra, önceden bildirildiği gibi, Şeytan’a tamamen boyun eğdirerek çalışanlar tarafından onur konuğu olarak davet edileceği zaman, Deccal’in Kilisemdeki onur koltuğunu almasına yol açacaktır.

Bu sahte doktrine kapılmak isteyenlere, insanın yalnızca ekmekle yaşayamayacağı, yalnızca Tanrı’nın Ağzından çıkan Söz ile yaşayabileceği konusunda sizi uyarıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/13/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/13/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091324.cfm

Ruhları Benim Sesimi dinlemekten caydırmak için her türlü aşağılık yalan yayılacaktır.

EN:

https://thepeoplesvoice.tv/klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers/

 

—————

Gerçeği Kitap:

Bu olaylardan korkmayın çünkü çabuk geçecekler

11 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlığa karşı yapılan pek çok kötü eylemin, bu gizli mezhepler tarafından serbest bırakılmaya hazır olduğu konusunda takipçilerimi uyardım.

Her zaman tetikte olmalı ve alışılmadık görünen her şeyi sorgulamalısınız. Sana söylediklerimi hatırla ve gözlerini her zaman Bana odakla.

Bu tür denemelerin etkisinin azaltılması ve bazı durumlarda tamamen ortadan kaldırılması için günde en az bir saatinizi duaya ayırın. Bu olaylardan korkmayın, çünkü bunlar hızla geçecek ve yakında tüm acılara son vermeye geleceğim. 

Sevgili takipçilerim lütfen Uyarılarıma kulak verin. Onları görmezden gelmeyin. Bu tür olaylara hazır olduğunuzda ve Merhametime tüm güveninizi verdiğinizde, sizi teselli edeceğim ve ızdıraplarınızdan kurtaracağım. Her şey iyi olacak ama şunu bil. Büyük savaş sırasında Bana yardım etmeye çağırdığım ruhlar mücadele edecek.

Her biri Bana, bu Göreve veya sana, sevgili kızıma güvenmekte zorlanacak. Yalanların kralı, kötü olan, Benim bu Misyonumu yok etme arayışından bir an bile vazgeçmeyecek. Ruhları Benim Sesimi dinlemekten caydırmak için her türlü aşağılık yalan yayılacaktır. Birçoğu şüphelerin Talimatlarımı yerine getirmelerini engellemesine izin verecektir, ancak yapabilecekleri hiçbir şey Tanrı’nın, Ebedi Babanın Müdahalesinin Çocuklarını kurtarmasını engelleyemez.

Her biriniz, bu zor zamanlarda Sözümü yaymak ve Cennetin dünyaya miras bıraktığı Armağanları sağlamak için yapılan her şeyde Yol Gösterici Elin Ben, sizin İsa’nız olduğunu açıkça anlamalısınız. Kötülüğü yaymak ve Tanrı Sözüne meydan okumak için kullanıldığında insanın gücü güçlüdür. Ancak Tanrı ona Kutsal Ruh Armağanını sağladığında insanın gücü aşılamaz. Çalışmalarımın lekelenmesine izin vermeyin; kötü söylentiler ya da iğrenç dedikodularla lekelendim, çünkü ihanete uğrayan, Kutsal Sözümü duyurmak için seçtiğim ruhlar değil, sizin İsa’nızdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/

 

 

Evanjelistlerin arasından birçok sahte peygamber çıkacak.

13 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, yakında benim dünyadaki Kilisem ile ilgili önceden bildirdiğim değişiklikler ortaya çıkacak. Laik mezhepler, takipçilerimin kutsal saydığı her şeyi almaya ve Kilise içinde yeni bir modern hareket başlatmaya çalışacaklar. Bu modernizmin, yeni kutsal hizmetkarların işe alınmasına yardımcı olacağını ve Tanrı’yı ​​yüceltmenin daha kabul edilebilir biçimlerini tanıtacağını, böylece yeni genç neslin Tanrı’nın Kiliselerine geri çekilebileceğini söyleyecekler.

Kutsal Sözüm’ün yeni ve daha modern bir yorumu olarak sunacakları tüm bu yeni ritüeller, dualar ve forumlar boş bir doktrini maskeleyecek ve  bu Yeni hareket küresel müjdeciliğin bir parçası olarak tanıtılacak . Teolojik olarak mükemmel görünmesi için dikkatlice ifade edilecek olan sahte doktrinin milyonları baştan çıkaracağı yer. Pek çok insan bu modernizmin içine çekilecek ve bundan dolayı Hak Dîn’den yüz çevirecektir. Hıristiyan inancının radikal bir canlanışı olarak görülecek bu olayda Hakikati suçlayacak.

Birçoğu aldatılacak ve müjdeciler arasında birçok sahte peygamber ortaya çıkacak. Bu sahte peygamberler, Benim ve Havarilerim tarafından ortaya konulan Kutsal İncillerin yerini alacak olan sahte Hıristiyanlığı teşvik edeceklerdir . Her ülkede, farklı dillerde, farklı ırklar arasında irtidat sesleri duyuldukça, Tanrı’nın Gerçek Sözü unutulacaktır. Ve bu sahte peygamberlerin ve kendilerini din ilan eden vaizlerin dudaklarından birçok yalan dökülecek. Kutsal Kitabımın insanlığın ihtiyaçlarından ve 21. yüzyılda yaşayan insanların arzularından uzak olduğu ilan edilecek  .

Pek çok insan için Bana olan inançsızlıkları, şu ana kadar Kutsal Sözümle ilgilenmedikleri anlamına geliyordu. Yakında dönüp dünyanın tanık olduğu en büyük aldatmacayı coşkuyla kucaklayacaklar. Ve pek çok kişi Hıristiyanlığın canlandırıcı bir canlanışı olduğuna inanacaklarını anlayacak olsa da, beslenecekleri her şey Tanrı’nın düşmanları tarafından dikte edilecek.

Bilinsin ki, insan hiçbir zaman sahte doktrinle yaşayamaz ve bu, ruhların küfürle yok edilmesiyle birlikte tam bir yıkıma yol açacaktır. Benden gelmeyen şey, her yerdeki insanlar tarafından alkışlanacak küresel bir gruba yol açacaktır.   O zaman yeni dünya dininin duyurulması ve Kilisemde kabul edilmesinin zamanı gelecektir. Bu, daha sonra, önceden bildirildiği gibi, Şeytan’a tamamen boyun eğdirerek çalışanlar tarafından onur konuğu olarak davet edileceği zaman, Deccal’in Kilisemdeki onur koltuğunu almasına yol açacaktır.

Bu sahte doktrine kapılmak isteyenlere, insanın yalnızca ekmekle yaşayamayacağı, yalnızca Tanrı’nın Ağzından çıkan Söz ile yaşayabileceği konusunda sizi uyarıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/13/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/13/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091224.cfm

insanlığa karşı yapılan pek çok kötü eylemin, bu gizli mezhepler tarafından serbest bırakılmaya hazır

EN:

London Assembly

Dr Heiko Schöning

https://www.london.gov.uk/who-we-are/what-london-assembly-does/questions-mayor/find-an-answer/dr-heiko-schoning

 

DE:

video:

Dr. Heiko Schöning – Die Coronavirus-Scharade

https://videa.hu/videok/film-animacio/dr.-heiko-schoning-a-koronavirus-betegseg-covid-19-blSFsyFDuNqkc8xG

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Bu olaylardan korkmayın çünkü çabuk geçecekler

11 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlığa karşı yapılan pek çok kötü eylemin, bu gizli mezhepler tarafından serbest bırakılmaya hazır olduğu konusunda takipçilerimi uyardım.

Her zaman tetikte olmalı ve alışılmadık görünen her şeyi sorgulamalısınız. Sana söylediklerimi hatırla ve gözlerini her zaman Bana odakla.

Bu tür denemelerin etkisinin azaltılması ve bazı durumlarda tamamen ortadan kaldırılması için günde en az bir saatinizi duaya ayırın. Bu olaylardan korkmayın, çünkü bunlar hızla geçecek ve yakında tüm acılara son vermeye geleceğim. 

Sevgili takipçilerim lütfen Uyarılarıma kulak verin. Onları görmezden gelmeyin. Bu tür olaylara hazır olduğunuzda ve Merhametime tüm güveninizi verdiğinizde, sizi teselli edeceğim ve ızdıraplarınızdan kurtaracağım. Her şey iyi olacak ama şunu bil. Büyük savaş sırasında Bana yardım etmeye çağırdığım ruhlar mücadele edecek.

Her biri Bana, bu Göreve veya sana, sevgili kızıma güvenmekte zorlanacak. Yalanların kralı, kötü olan, Benim bu Misyonumu yok etme arayışından bir an bile vazgeçmeyecek. Ruhları Benim Sesimi dinlemekten caydırmak için her türlü aşağılık yalan yayılacaktır. Birçoğu şüphelerin Talimatlarımı yerine getirmelerini engellemesine izin verecektir, ancak yapabilecekleri hiçbir şey Tanrı’nın, Ebedi Babanın Müdahalesinin Çocuklarını kurtarmasını engelleyemez.

Her biriniz, bu zor zamanlarda Sözümü yaymak ve Cennetin dünyaya miras bıraktığı Armağanları sağlamak için yapılan her şeyde Yol Gösterici Elin Ben, sizin İsa’nız olduğunu açıkça anlamalısınız. Kötülüğü yaymak ve Tanrı Sözüne meydan okumak için kullanıldığında insanın gücü güçlüdür. Ancak Tanrı ona Kutsal Ruh Armağanını sağladığında insanın gücü aşılamaz. Çalışmalarımın lekelenmesine izin vermeyin; kötü söylentiler ya da iğrenç dedikodularla lekelendim, çünkü ihanete uğrayan, Kutsal Sözümü duyurmak için seçtiğim ruhlar değil, sizin İsa’nızdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/11/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091124.cfm

Kim olduğumu bilmediğin zaman büyük üzüntüden ağlıyorum.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Benim seni sevdiğim gibi sev beni

10 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şunu bil ki, ne zaman bir adam Bana karşı günah işlese, onu affedeceğim. Günah onu benden ayırabilir ama ben yine de günahkarı seviyorum. Bilinsin ki Benden habersiz olanları seviyorum. Benim var olmadığımı hisseden herkesin şimdi dinlemesini arzu ediyorum.

Ben senin avucunun içindeyim. Lütfen bana seslenin, sizi istiyorum. Seni seviyorum. Sana ihtiyacım var, çünkü sen Benim Bedenimin bir parçasısın. Ve Bana cevap vermediğinizde, Bedenimin bir parçası olarak, çocuğuna hayat veren bir ebeveyn gibi, cevabınızı bekliyorum. Bir bebek doğal olarak ebeveyne tepki verir. Bir ebeveyn doğal olarak çocuğunu sever çünkü bu benim insanlığa bahşettiğim Armağanın bir parçasıdır.

Ben senin babanım. Ben senin Yaratıcınım. Ben Ben Kimim Hepinizi ancak anne-baba olanlarınızın bildiği bir özlemle sevdiğimi bilmiyor musunuz? Kim olduğumu bilmediğin zaman büyük üzüntüden ağlıyorum. Şimdi sana seslenirken kalbim ağırlaşıyor. Beni, benim seni sevdiğim gibi sev.

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/10/god-the-father-love-me-as-i-love-you/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/10/god-the-father-love-me-as-i-love-you/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091024.cfm

Bana en zalim şekilde ihanet edenler var.

Gerçeği Kitap:

Peygamberlerime lanet edenler Bana lanet etmiş olur.

9 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, şu anda Kalbim büyük bir üzüntüyle atıyor. Aranızda, bu kutsal Mesajlarla verilen Sözüme, Sevgim ve Şefkatim nedeniyle sarılanlar, Bana en zalim şekilde ihanet edenler var. Bu ihanetin, yeryüzünde bulunduğum süre boyunca Bana yapılan ihanetten hiçbir farkı yoktur.

Şeytanın kalplerine yerleştirdiği yalan ve nefret nedeniyle, yanılgıya düşen kişiler, başkalarına şüphe tohumları ekmektedir. Benden nefret eden kişi, bu işe karışanlardan bazılarını ve ruhları kurtarmak için Cennetten gelen diğer görevleri istila ederek Bana karşı nefreti kışkırtmaya devam edecektir. Ruhları Benden uzaklaştırmak için, seçilmişlerime yalan söyleyecek ve iftira atacaktır.

Bana sırt çevirenler bilsin ki, ihanetiniz Kalbimi ikiye böler. Bil ki Bana karşı yaptığın şey senin kendi işindir, çünkü özgür iraden senindir. Ama nüfuzunuzu ruhları Benden almak için kullandığınızda, Büyük Merhametimden almayı başardığınız her ruhtan sizi kişisel olarak sorumlu tutacağım. Tek arzum Tanrı’nın her çocuğunu yanıma almak iken, bana karşı nefreti kışkırtan İsa Mesih’in vay haline.

Ben ruhları rahmetime sarmaya geldim ve eğer engeller yaratırsanız, yalanlar yayarsanız ve başkalarının peygamberlerimi küçümsemesine neden olursanız, o zaman sizi ağır bir şekilde cezalandıracağım çünkü bu, Allah’a karşı en büyük günahlardan biridir. Benim Kurtuluş Planıma kasten müdahale etmeye çalıştığınızda, son günde sizi önüme çağıracağım ve siz, kötü olanın elinde kaybolan ruhlardan beni mahrum bırakmanın günahından sorumlu tutulacaksınız. hareketler. Ve Tanrı Sözü’nün kötülüğün ruhundan geldiğini ilan ettiğinizde, bu kötülüğünüzden dolayı sizi asla affetmeyeceğim . Sessizlik. Allah’a karşı bu ağır suçu işlemeyin. Eğer artık Benim Görevimi kabul etmiyorsanız, onurlu bir şekilde oradan uzaklaşın ve tek bir kelime bile etmeyin. Sessizliğiniz sizi kurtaracak. Eğer Bana karşı kötülük yaparsan, seni çöle atarım ve asla Benim Krallığımın bir parçası olamazsın.

Kalbim kırık ama Kararlılığım değil. Hatanızdan değil, Allah’ın gazabından korkun, çünkü peygamberlerime lanet edenler Bana lanet etsin.

İsa Mesih

İnsanoğlu

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/09/those-who-curse-my-prophets-curse-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/09/those-who-curse-my-prophets-curse-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090924.cfm

Gerçek asla ölmeyecek. Tanrı’nın Sözü saygısızlığa uğrasa da asla ölmeyecektir

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Deccal davet edileceği için göreve başlayacak

7 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Deccal’in oğlumun yeryüzündeki kilisesinde yerini alacağı zamanların işaretlerine karşı tetikte olun ki, bu sizin için açık olsun.

Deccal’in Oğlumun Kilisesine girip onu saldırgan bir şekilde, zorla ele geçireceğine bir an bile inanmayın. Aldatıcının kendisinden ilham alan ve harekete geçen Deccal, davet edileceği için pozisyon alacaktır .

Kilisenin dualarındaki tüm ayarlamalar yakında açıklanacak ve gerekçe olarak bunların modern dünyayı yansıtması, dolayısıyla diğer mezhep ve dinlere uyum sağlamak için kapsayıcı olmaları gerektiği gösterilecek. Tanrı’nın Gerçek Sözü ve Oğlum İsa Mesih’in Öğretileri değiştirildiğinde, bunlar kısır hale gelecek, çünkü Oğlum tarafından dünyaya verilen Gerçeği yansıtmayacaklar.

Deccal, öncelikle siyasi yeteneği sayesinde popüler hale gelecektir. Daha sonra dikkatini çeşitli dinlere çevirecek, ancak asıl odak noktası Hıristiyanlık olacaktır. Mesih onun en büyük düşmanı ve nefretinin hedefidir ve bu nedenle onun nihai hedefi Oğlumun Kilisesini yok etmek olacaktır. Deccal’in olaya dahil olması istenmeden önce Kilise farklı şekillerde parçalanacak.

Yeni bir tek dünya dini başlatma planındaki karar alma sürecine dahil olacak. Tüm bu değişiklikler – Kilise’nin tüm dinlerin birleşmesi yönünde açıkça çağrıda bulunması – Deccal’in yeryüzünde Oğlumun Tahtı’na oturmasından önce gerçekleşecek.

Sonra canavarın Oğlumun Kilisesinde özgürce yürümesi için yol açılacak ve ona onurlu bir yer verilecek. Sonunda tek dünya düzeninin lideri olacağı açıklanacak ve gösterişli bir taç giyme töreni gerçekleştirilecek.

Dünyanın her yerinde görülecek, siyasetçiler, ileri gelenler ve ünlülerin katılacağı bu etkinlik, taç başına takıldığında Oğlumun Bedenine son çivi çakılmış gibi olacak . O gün Katolik Kilisesi’nin kutsallığı bozulacak ve birçok piskopos ve rahip kaçacak çünkü o zamana kadar önceden bildirilen kehanetlerin gözlerinin önünde çözüldüğünü anlayacaklar.

O günden itibaren, Tanrı’nın Makamı deccal’e sunulduğunda, o, insanları onun kutsallığına inandıracak büyük fiziksel işaretler sergileyecektir. Deccal’in stigmatanın işaretlerini göstereceğini ve hastaları ve ölümcül hastaları iyileştirdiğini görecekler . Ona büyük mucizeler atfedilecek ve zamanla pek çok kişiyi kendisinin İsa Mesih olduğuna ve bu sahte kilisenin tepesine çıkmasının İkinci Gelişin bir işareti olduğuna ikna edecektir. Ve oğlumun yeryüzünde kurduğu Kilise’den geriye kalan kilisenin çekirdeğini oluşturmaktan laikler sorumlu olsa da, bu zamandan itibaren onu yönetecek olanlar rahipler olacak. Kutsal Ruh, Deccal’in hükümdarlığı sırasında Gerçek Kilise’yi destekleyecek ve o ve Oğlumun tüm düşmanları ona asla galip gelemeyecek.

Gerçek asla ölmeyecek. Tanrı’nın Sözü saygısızlığa uğrasa da asla ölmeyecektir. Çöle atılsa bile Kilise asla ölmez. En zayıf anında bile hayat devam edecek ve Oğlumun Kilisesi ne kadar saldırıya uğrarsa saldırsın Tanrı onun yıkılmasına asla izin vermeyecek.

Önümüzdeki günlerde kendinizin bu tür bir aldatmacayı kabul etme eğiliminde olmasına asla izin vermemelisiniz. Deccal tarafından baştan çıkarılacaksın ve o, Oğlumun Kilisesinin düşmanları tarafından desteklenecek. Kiliselerdeki sahte liderler tarafından benimsenecek ve tüm dünyada yaptığı hayırsever çalışmalarla anılacak. Pek çok ülkede büyük ödüller alacak ve insanlar onun fotoğraflarını evlerinde çerçeveletecek. O, yani Deccal, Tanrı’dan daha çok putlaştırılacak ama Oğlumun Kilisesini yok etme girişimine katılarak Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını çalanlarla birlikte o da Tanrı’nın Eli tarafından uçuruma atılacak.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/07/the-antichrist-will-take-up-position-because-he-will-be-invited-to-do-so/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/07/the-antichrist-will-take-up-position-because-he-will-be-invited-to-do-so/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090824.cfm