Dua edin ki dünyada sevgi hayatta kalsın ve tüm o zavallı, acı çeken masumlara barış getirilsin.

https://www.facebook.com/medjugorjepace1

https://www.medjugorje.hr/hu/

—————-

Gerçeği Kitap:

Onlar asla Kiliseme karşı galip gelemeyecekler.

1 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Düşmanlarım ona şiddetle karşı çıkarken, Ruhum şu anda yeryüzündeki Kilisemde fazlasıyla mevcuttur. Benim Kilisem olan Bedenimi kırbaçlayabilirler; Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü küçümseyebilirler; Rab’bin Yollarını küçümseyebilirler ama asla Kiliseme karşı galip gelemeyecekler.

Benim Kilisem, Tanrı’nın Gerçek Sözünü ilan edenlerden ve Havarilerim tarafından belirtildiği gibi Tanrı’nın halkına Kutsal Ayinleri sağlayanlardan oluşur . Yalnızca Öğretilerime, Sözüme, Bedenime ve Benim tarafımdan emredildiği gibi Ayinin Kutsal Kurbanına Sadık kalanlar, Benim Kilisemden olduklarını söyleyebilirler. 

Kilisem şu anki haliyle ezilecek, binaları yıkılacak ve ele geçirilecek, kutsal hizmetkarlarım sokaklara atılacak, orada dilenmek zorunda kalacaklar ve Kutsal Ayin Kurban uygulaması kaldırılacak. Yine de Kilisem, bir zamanlar olduğu şeyin çok küçük bir kalıntısı olmasına rağmen, bozulmadan kalacak.

Tanrı’nın Kutsal Ruhu, yüzleşmek zorunda kalacağı kargaşa boyunca Kiliseme rehberlik edecek ve böylece Gerçek hayatta kalacaktır. Benim her düşmanım Gerçek Kilisemi yok etmeye çalışacak. Sonra onu sahtesiyle değiştirecekler. Kutsal Adım’da yeni kutsal yazılar, yeni kutsal törenler ve daha birçok küfür yaratacaklar .

Ama Bedenim olan Kilisem ve gerçek takipçilerim Benimle Kutsal Birlik içinde kalacaklar. Sonra, yok edilmiş, yakılmış gibi göründüğünde, Kilisemin üyeleri o güne kadar titreyecekler. Tekrar geliyorum. O gün, yenilenen ve büyük bir ihtişamla parıldayan Kilisem dirildiğinde ve tüm dünya onun tek Gerçek Kilise – Yeni Kudüs – olduğunu ilan ettiğinde, her iyi adam onun kadehinden içecek. Başlangıçta olan her şey sonunda olacak. Allah’ın yarattığı tüm hayat, tıpkı Cennet’in insan ırkı için yaratıldığı dönemde olduğu gibi, yenilenecektir.

Ruhum canlıdır ve ölümün yer olmadığı bir hayat yaşamak için insanın ihtiyaç duyduğu her şeyi veren Ben Ebedi Yaşamım için asla ölemez. Dünyada tanık olduğunuz her şey adaletsiz, zalim, adaletsiz ve bazen de dehşet verici görünse bile her zaman Tanrı’nın Gücüne güvenin. Gücüm dünyayı saracak ve Aşkım, kalbinde sevgi olan herkesi birleştirecek. Bütün kötülükleri defedeceğim ve sabrım tükendiğinde bütün düşmanlarımı defedeceğim. Ben testisim. Ben uzağa gitmedim. Şimdi size Şanlı Krallığıma giden bu dikenli yolda rehberlik ediyorum. O gün geldiğinde, İkinci Gelişimi duyurduğumda, bütün gözyaşları akıp gidecek. Tüm üzüntüler aniden sona erecek ve onun yerine yalnızca benim, İsa Mesih’in size getirebileceği sevgi, huzur ve neşe gelecektir.

Sabırlı olun küçüklerim. Dua edin, dua edin, dua edin ki dünyada sevgi hayatta kalsın ve dünyanın dört bir yanına, savaşla harap olmuş ülkelerde dağılmış olan tüm o zavallı, acı çeken masumlara barış getirilsin. Tanrı’nın tüm çocukları Bana aittir ve her ruhu, her milleti ve her günahkarı seviyorum. Size Haçlı Seferi Dualarımın Hediyesini getiriyorum, böylece onları okuyarak mümkün olduğu kadar çok ruhu kurtarmama yardım edersiniz.

Huzur ve sevgiyle gidin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/01/they-will-never-prevail-against-my-church/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/01/they-will-never-prevail-against-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090124.cfm