İnsan görüşü açısından muhalefetin uğultularına aldırış etmemek Krallığımda hiçbir şey ifade etmez

Gerçeği Kitap:

Muhalefetin uğultusuna aldırış etme, insan düşüncesinin Krallığımda hiçbir anlamı yok

30 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, acı çekmekte ısrar etmek bir ruhu Bana yaklaştırır ve bu yüzden bu tür denemeleri ödüllendiriyorum. Bir ruhtaki Varlığımın, hızla Benim Varlığımın en güçlü olduğu ruhlara doğru çekilen şeytani varlık tarafından asla gözden kaçırılmayacağını asla küçümsemeyin. Benim adıma acı çekmeyi kabul edin ve bunun nedeninin Benden kaynaklandığını anlayın, eğer ben orada olmasaydım, şeytan sizi görmezden gelirdi.

Beni en çok sevenlere, öz sevginin ve gururun her yönünü rafa kaldıranlara cömertçe sunduğum Lütuflar, ayırt etme Armağanını da içerir. Bu, Cennetten gelen çok özel bir Armağandır ve ne mutlu Gerçeği ayırt etme lütfuna sahip olanlara, çünkü onlar hiçbir zaman sahteliklere kapılmayacaklardır.

Bu Hediyeyi alanlarınız Bana ruhlar getirecekler. Ama Bana getirdiğiniz her ruh için, dualarınız ve çektiğiniz acılar yüzünden, şeytan sizi durdurmaya çalışacaktır. Bilin ki, yanınızda bulunan Tanrı’nın Yüceliği, korkunç bir zehir ortaya çıkaracak ve Şeytan’a ve onun yeryüzündeki ruhları yok etmek için salıverdiği her iblis için yem olan o zayıf ruhlar tarafından Benim Adımla lanetleneceksiniz.

Huzur içinde olun ve zorluklar karşısında Gerçeği – Tanrı’nın Sözünü – desteklediğinizde, Benim tüm Gücümün ruhları kurtarmak için kullanıldığını bilin. Bana getirdiğin her ruh için sana daha fazla Lütuf vereceğim ve bu böyle devam edecek.  İnsan görüşü açısından muhalefetin uğultularına aldırış etmemek Krallığımda hiçbir şey ifade etmez . Birbirinizi her zaman Benim Gözlerimden görmelisiniz. Bunu sana daha önce söylememiş miydim? Dünyadaki yaşamım boyunca öğrettiğim en temel dersi anlamıyor musun? Benim sizi sevdiğim gibi birbirinizi sevin. Eğer düşmanlarınızı sevemezseniz, Bana yaklaşmanız daha zor olacaktır. Eğer kendinizi başkalarının önüne koyarsanız, o zaman Beni kayıtsız şartsız sevdiğinizi söyleyemezsiniz, çünkü eğer öyle olsaydı Bana söylerdiniz.

“İsa, Ben Senin huzurunda durmaya layık değilim, ama benimle senin istediğini yap, ben de senin istediğini yapacağım.”

Hepiniz gidin ve kendinize Benim Kim olduğumu hatırlatın. Ancak yaşamlarınızı Öğretilerime göre yaşadığınızda gerçekten Benden olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Sözümün bir kısmını alıp onu yüksek sesle ilan edip diğer kısımlarını inkar edemezsiniz.  Başkalarına üstünlüklerini ilan edenlere ve Sözümün çarpık versiyonlarını sunanlara, bu durum ruhların Benden uzaklaşmasıyla sonuçlandığında bunu söylüyorum. Dünyadaki varlığımı geri çektiğim gün, güçlü ve kibirlilerin öfke gözyaşları dökecekleri ve sonra umutsuzluğa kapılacakları gün olacak, çünkü o zaman kendi aldatmacalarının nasıl birçok ruhun düşmesine neden olduğunu ve Tanrı’nın öfkesinin onları nasıl perişan edeceğini anlayacaklar. titreme. Çığlıklar ve diş gıcırdamaları olacak. Ancak o zamana kadar gidecek hiçbir yerleri kalmayacak. Cevap verecek kimseleri olmayacak çünkü Yüzümü asla göremeyecekler.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/30/heed-not-the-roars-of-opposition-for-human-opinion-means-nothing-in-my-kingdom/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/30/heed-not-the-roars-of-opposition-for-human-opinion-means-nothing-in-my-kingdom/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/083024.cfm