Ben kendimlerin tanıyorum ve onlar da Beni tanıyorlar

Gerçeği Kitap:

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim

28 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben kendimlerin tanıyorum ve onlar da Beni tanıyorlar, tıpkı Benden olmayanları tanıdıkları gibi. Düşmanlarım da dahil olmak üzere günahkarlar ve ben olmadan bir hiç olduklarını bildikleri için alçakgönüllülükle dolular. Ruhları kötülükten, kinden, nefretten arınmış ve bu yüzden acı çekiyorlar.

Fener gibi parlıyorlar, ruhları Tanrı’nın Işığıyla dolu. Şeytanın ve düşmüş her meleğin her türlü ayartıyla hedef aldığı bu Işıktır. Bunlar kötü olanın en çok aradığı ruhlardır ve önümüzdeki zamanlarda yalanlara kapılacaklardır.

Bazıları Hakikatten tamamen uzaklaşacak. Diğerleri ona tutunacak ama bunu yapmak için mücadele edecekler, kalplerinde Tanrı’nın İlahi İradesinin lütfunu taşıyanlar ise Hakikat’ten asla vazgeçmeyecekler.

Dünya, karışıklığın hüküm süreceği büyük bir savaş alanına dönüşecek ve en büyük sınavlarla karşı karşıya kalacak olanlar Benden olan ruhlardır. Beni tanıyanları benden almak Şeytan’ın arzusudur. Bunlar Kalbime en yakın olan ruhlardır, çünkü onlar en büyük ödülü temsil ederler. Hataya düşerlerse, en büyük düşmanım tarafından önümde sergilenecek olanlar da bu tür ruhlar olacaktır. Onların ihaneti nedeniyle benimle alay edilecek ve Tanrı’nın bu zavallı çocukları için acı pişmanlık gözyaşları dökeceğim. Ama şunu biliyorum. Bu ruhlar için savaşacağım.

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim ki onları hilenin pençesinden kurtarayım ve bunu yaptığımı anlasınlar. O gün onlara tekrar soracağım: “Benden misiniz, değil misiniz?”. O zaman benim olduğumu anlayacaklar ve onları geri alıp Yeni Krallığıma götüreceğim.  Kutsal Sözüme olan sarsılmaz inançları nedeniyle güçlü kalanlar, Benden olanlara önderlik edecekler. Bu ruhlar – Benim Geriye Kalanım – sayesinde Merhametim gözle görülenin çok ötesine yayılacak.

Şimdi Beni tanıyanlara sesleniyorum, her gününüzü yarın yokmuş gibi yaşamanızı diliyorum. Bana Güvenin, Yeni Barış Çağıma doğru yolculuğunuzda Benden koruma isteyin ve özel iyilikler için Beni arayın. Her zaman yardımınıza geleceğim ve üzerinize yağdıracağım, olağanüstü Lütuflar.

O zaman hiçbir şeyden korkmayacaksın çünkü seninle yürüdüğümü bileceksin. Seni Huzurumun ve Büyük İhtişamın Sığınağına doğru yönlendirirken elini tutacağım. Bana gelin ve korkmayın, çünkü Büyük Günüm beklenmedik bir şekilde ve aniden doğacak ve sonsuza kadar Tanrı’nın İlahi İradesi ile birleşeceğiniz için tek bir gözyaşı daha dökmeyeceksiniz.

Sevgimi, Lütuflarımı ve Büyük Merhametimi kabul edin, çünkü bunu yaptığınızda, gerçekten Benden olduğunuzu iddia edebilirsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/28/i-will-intervene-in-ways-which-will-astonish-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082724.cfm