Kalplerini ne büyük bir sevinç dolduracak! Bilinmeyenin korkusu artık onları rahatsız etmeyecek.

Gerçeği Kitap:

Bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde, her şeyi Benim Kutsal İrademe göre yapacaktır.

25 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde her şeyi Benim Kutsal İradem’e göre yapacaktır. Her şeyi Benim Kutsal Ellerime teslim edecek ve kendi ihtiyaç ve arzularını unutacaktır. Sonra Bana diyecek ki:

“İsa, söylediğim ve yaptığım her şey Senin Kutsal İradene göredir; benimle Tanrı’nın İradesine göre yap.” 

Bende ve benim onda yaşayan adam, her şeyi Tanrı’ya Yücelik veren şeye teslim olacaktır. Hiçbir bencil amacı olmayacak; Kendini memnun etmek için gizli bir arzu yok ve bu hayatta Benimle tam bir birlik içinde olabilmek için elinden gelen her şeyi yapacak, her düşünceyi Bana teslim edecek; her hareket; Her adımı ve her eylemi onun ruhuyla hareket edebilmem için yapıyorum. Bana tamamen güvenecek ve dünyayı arındırmak için yaptığım, izin verdiğim ve gerçekleştirdiğim her şeyin tek bir amacı olacağını, o da Tanrı’yı ​​Yüceltmek olduğunu bilecektir.

İnsan, Kutsal Ruhumun kendi içinde ikamet etmesine izin vermediği sürece, tek başına Bana asla böyle bir hediye veremez. Ancak o zaman, onu dönüştürecek mükemmelliğe yükselebilir, böylece kalbi ve ruhu Benimle bütünleşebilir, o zaman, Bana tamamen güvenen o ruhta, İlahi Vasfım aracılığıyla büyük mucizeler yaratabilirim. Tanrının kendisine verdiği hakkı, yani özgür iradesini koruyacaktır.

Benim, İsa Mesih’in içinizde yaşamasına izin vermeniz, sizin açınızdan büyük bir fedakarlık gerektirecektir. Her türlü yüce düşünceden vazgeçmelisiniz; her zayıflık ve her zerre kendine acıma. Bana geldiğinizde ve Benden size rehberlik etmemi istediğinizde, daha önce başınıza gelen tüm acılar ortadan kalkacaktır. Hiçbir şey seni rahatsız etmeyecek. Size büyük zarar veya üzüntü verenler de dahil olmak üzere başkalarına karşı nefret duyamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz zor koşullar ne olursa olsun, kolayca affedecek, kalbinizde hiçbir kırgınlık taşımayacaksınız ve olayları benim gördüğüm gibi göreceksiniz.

Bendeki yaşama hazırlanmak için kendinize iyi olan her şeyin Tanrı’dan geldiğini hatırlatmalısınız . İnsan, aklı, bedeni ve ruhuyla kendini Allah’a teslim ettiği güne kadar, kendi aklı ve kararlılığıyla asla huzura kavuşamaz. Bana, İsa Mesih’e, tam güveninin armağanını sunarak, o ruhta ikamet edeceğim ve o, tüm Görkemimin bir parçası olacak. Böyle ruhları yücelteceğim. Kalplerini ne büyük bir sevinç dolduracak! Bilinmeyenin korkusu artık onları rahatsız etmeyecek. Bu şekilde dünyayı, Cennette olduğu gibi yeryüzünde de Tanrı’nın İradesine göre tüm yaşamın yaşanacağı Büyük Görkemim – Yeni Görkemli Krallığım için hazırlayacağım.

Benim İradem, hayatlarını Benim her isteğime göre yaşayanların ruhlarına yerleştiğinde, kalplerinde bir daha asla nefretin hiçbir türünü yaşamayacaklar. Çünkü bu imkansız olurdu.

Ben nefret edemem ve eğer ruhunda yaşamama izin verilirse, benden gelmeyen hiçbir şey senin içinde kalamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082624.cfm