Sevgili çocuklarım, sizden dünyada barış için dua etmenizi rica ediyorum

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Dünyada barış için dua edin

24 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, sizden dünyada barış için dua etmenizi rica ediyorum, çünkü çok yakında birçok ülke kontrol altına alınması zor olan savaşlara karışacak ve birçok masum hayat yok olacak.

Sevgili Oğlumdan dilemenizi istediğim esenlik, başkalarına korku salan sapkınların kalplerine ekilen nefretin etkisini azaltmaktır. Barış, Tanrı’nın Gücü aracılığıyla yeryüzüne yağdığında, farklılıklarınız ne olursa olsun, birbirinize nasıl sevgi ve saygıyla davranmanız gerektiği konusunda bir fikir verecektir.

Sizden bu Haçlı Seferi Duasını, Barış Duasını uluslarınız için her gün okumanızı rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (164) Milletler İçin Barış Duası

Ey İsa bana barış getir. Milletime ve savaş ve bölünme nedeniyle parçalanan tüm ülkelere barış getir.

Adalet adına başkalarına acı çektiren o katı kalplerin arasına barışın tohumlarını ekin.

Tanrı’nın tüm çocuklarına Sizin Barışınızı alma Lütuflarını verin ki sevgi ve uyum gelişebilsin; böylece Tanrı’ya olan sevgi kötülüğe galip gelsin ve ruhlar yalanların, zulmün ve kötü hırsların yozlaşmasından kurtulsun.

Yaşamlarını Kutsal Sözünün Gerçeğine adayanların ve Seni hiç tanımayanların üzerine barış hakim olsun.

Amin.

Sevgili çocuklarınız barış olsun ve unutmayın ki, Tanrı sevgisi olmadan gerçek huzuru asla bulamazsınız.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/24/mother-of-salvation-pray-for-peace-in-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/24/mother-of-salvation-pray-for-peace-in-the-world/

 

 

 

Baba Tanrı: Gözyaşlarını sileceğim; dünyayı birleştirin ve barışı getirin

24 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

seni seviyorum çocuk

Sevgili kızım, çocuklarıma duyduğum sevginin boyutunu gerçekten bilen var mı? Aşkın korkunç bir acı getirebileceğini biliyor mu? Saf sevgi, bu sevgi reddedildiğinde büyük acı yaratabilir.

Çocuklarımı, Yaratılışımı, Etimi ve Kanımı seviyorum. Bu nedenle, günahın Çocuklarımla, onların Ebedi Babaları olan Benim aramda ayrılık yaratması nedeniyle büyük acı duyuyorum. Kalplerinde birbirlerine karşı yeşeren nefreti görünce ağlıyorum. Şehvetin, kıskançlığın, gururun, açgözlülüğün, birbirlerine üstün gelme arzularının, birbirlerine verdikleri acı ve acılara şahit olduğumda ağlıyorum.

İnsana miras bıraktığım ömrü elimden aldıklarında, Acım o kadar büyük ki, öyle bir ıstırapla haykırıyorum ki, bütün Cennetler Benimle birlikte üzüntü gözyaşları döküyor.

Benim Zamanım yakında ve savaşları duyduğunuzda; vebalar; kıtlık ve depremler sıklaşıyor, o zaman bilin ki o zaman artık yeter diyeceğim saat gelecek!

Kötüleri tek nefeste kovacağım; Bir fısıltıyla katilleri, göz açıp kapayıncaya kadar düşmanlarımı. Sonra Oğlumun Haklı Krallığını geri alacağı saati, zamanı ilan edeceğim.

Gözyaşlarını sileceğim; dünyayı birleştirin ve barışı getirin; Çocuklarıma zulmedenleri sürgün edin ve Benim adıma acı çekenleri Krallığımın Işığına getirin, çünkü onlar yeryüzündeki Yeni Krallığımda yüceltilecekler.

Çocuklarımı, yakında sizin olacak Yeni Cennetimdeki neşeli hayata hazırlayın. Bu dünyadaki acılar tükenecek, üzüntü gözyaşlarının yerini sevinç gözyaşları alacak. Bu Benim Sözümdür.

Artık dayanamayacağınızı hissettiğinizde, Yeni Çağın şafağının yaklaştığını bilin.

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/24/god-the-father-i-will-wipe-away-your-tears-unite-the-world-and-bring-peace/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/24/god-the-father-i-will-wipe-away-your-tears-unite-the-world-and-bring-peace/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082424.cfm