her şey dayanılmaz göründüğünde, Yaşayan Tanrı’nın Mührü’ne sahip olanlara insanlığı mahvedecek acılarından kurtuluş verilecek.

Gerçeği Kitap:

Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmişleri silahlandıracağım

23 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, çok sayıda seçilmiş ruh yeryüzünde Krallığımı geri almamda Bana yardım etmek için ayağa kalktığında iki işaret ortaya çıkacak.

İlk işaret , insan mantığının, zekasının ve hırsının kutsal hizmetkarlarımın gerçek inancını yok edeceği yeryüzündeki Kilisemdeki ruhların yüceliğiyle ilgilidir.

Gurur ve kibir, her zaman kavrayamayacakları daha derin bir inancı deneyimlemeye yönelik doğuştan gelen özlemle birleştiğinde, sahte bir karanlık kiliseyle sonuçlanacaktır. Bu, yalanları ve kısır bir inancı doğuracak yüce bir hiyerarşi yaratacaktır.

İkinci alamet, Allah’ın kutsal bir hediyesi olan insan bedeninin, ona hiçbir saygı gösterilmeyeceği, sadece dünyevi süs için kullanılan bir araca indirgeneceği zavallı bedenlerle ilgilidir. Ahlak eksikliği, bedenin günahlarının ağır eylemlerine katılmak için bir araç olarak kullanıldığı yerde, vücudun kötüye kullanılması da dahil olmak üzere, insan vücuduna saygının olmamasına yol açacaktır. İnsan yaşamına saygının olmaması, aynı zamanda cinayetin o kadar yaygın hale geleceği ve sonunda pek çok kişinin kötü adamların elindeki fiziksel ölüm dehşetine karşı tamamen bağışık hale geleceği anlamına da gelecek.

İnsanın arınması devam ediyor çünkü istekli ruhların ıstırabı olmasaydı birçok insan kaybolurdu. Ancak o zaman, her şey dayanılmaz göründüğünde, Yaşayan Tanrı’nın Mührü’ne sahip olanlara, günah, savaşlar, kıtlık ve hastalıklar da dahil olmak üzere insanlığı mahvedecek acılarından kurtuluş verilecek. Küçük de olsa savaşları asla göz ardı etmemelisiniz çünkü yayılacaktır.

Benim Kiliseme olan gerçek inancın eksikliğini asla göz ardı etmeyin, çünkü bu da yayılacaktır. Dini, düşmanları arasında korku salmak için bir araç olarak kullanan uluslar arasındaki nefreti asla göz ardı etmeyin, çünkü bu aynı zamanda Beni sevenlerin ruhlarını da yutacak şekilde yayılacaktır. Benden nefret ediyorlar. Benim Sesimi bastırmak için yaptıkları iğrenç girişimlerde, onların kötü dillerinin sizi onlara katılmaya kışkırtmasına izin vermemelisiniz. Eğer bunu yaparsanız, o zaman siz de onlar kadar istilaya uğrayacaksınız.

Ve tüm bu karışıklıklar yaşanırken, Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmiş olanları silahlandıracağım. Sonra dünya, insanın bildiği tüm saygınlığı kaybettiğinde, canavar uçurumu açacak ve sonra her biri. Tanrı’nın düşmanı Kiliseme sızacak. Ancak bu tür adaletsizliklere katlanmaya hazır olsun ya da olmasın, bu insanın iradesine göre olacaktır.

Ayağa kalkıp Tanrı’nın İradesini savunanlar büyük Lütuflarla doldurulacak ve inançları sayesinde, Tanrı Sözüyle çelişen her şeye direnemeyecek kadar inatçı veya çok korkak olanların günahlarının kefaretini ödeyecekler.

Tüm kötü zulümler arttığında ve insan, bu kötülüklerle mücadele etme veya kontrol etme yeteneğine sahip olmadığını anladığında, Bana dönmeli ve şunu söylemelidir:

 “İsa, biz çaresiz günahkarları düşmanlarından kurtar.”

Ancak o zaman insanın günahından kaynaklanan şiddetin, cinayetin, nefretin ve savaşların etkisini hafifletmek için müdahale edebilirim.

Her gün Bana dönün ve Merhametime sesleyin.

Bana ulaşanları asla yalnız bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082224.cfm