hiçbiri Tanrı’nın Kurtarış Planındaki cezadan kaçamayacak

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Hiç kimsenin, Tanrı Adına başka bir adama zarar verme yetkisi yoktur.

21 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, bir adam başka bir adama zulmettiğinde ve ona acı çektirdiğinde, Tanrı’nın Ruhu o ruhta kalamaz çünkü onun içinde ikamet eden kötüdür. Bir insan bir başkasına zulmettiğinde, ona maddi veya manevi zarar verdiğinde ve sonra da Allah’ın Kelamını savunduğunu söyleyerek eylemini haklı çıkardığında, bil ki bu, Allah’ın İlahlığına hakaret ettiği için en büyük günahtır.

Hiç kimsenin Tanrı Adına başka bir adama zarar verme yetkisi yoktur, çünkü buna oğlum İsa Mesih asla göz yummaz veya buna izin vermez.   Dünyadaki felaketler arttıkça, Mesih’e karşı korkunç bir günah işleyen suçlular da her kötü davranışa göz yumacak. Kötü eylemlerini haklı çıkarmak için her türlü bahaneyi öne sürecekler ve hiçbiri Tanrı’nın Kurtarış Planındaki cezadan kaçamayacak.

Kötülüğü başka bir ruha atarsanız, o adam Tanrı’ya, O’nun Yaratılışına ve O’nun her çocuğuna karşı işlediği günahların hesabını vermek zorunda kalacaktır.

Günahkarların doğruyu yanlıştan ayırmasının zor olduğu bu büyük aldatma zamanında, Oğlum İsa Mesih’in Sözlerini hatırlamak önemlidir. İlk taşı günahsız olanınız atsın. Başkalarına korkunç acılar çektiren kişi, yaptıklarına göre yargılanacaktır.

Bu zamanda, insanlığa karşı işlenen günahlarla Tanrı’ya karşı işlenen günahlar arasındaki farkı anlamak için insanlık ve lütuflar için dua etmelisiniz. Günah günahtır, ancak Tanrı’nın Kutsal Adıyla kötü eylemler gerçekleştirildiğinde, bunların ardından ciddi sonuçlar gelecektir.  Nefret yayıldıkça, Tanrı’nın Sevgisi de alçakgönüllü ve alçakgönüllülerin ruhlarına yayılacak, çünkü onlar karanlığın arka planına karşı Kurtuluş meşalesini taşıyorlar. İnsan ancak Tanrı’nın lütfuyla günahtan kurtulabilir ve bu, hata yapan ruhların kurtarılması şartı olmadan Tanrı’yı ​​seven ruhlar aracılığıyla olacaktır.

Her yerde günahkarlar için dua etmeli, dua etmeli, dua etmelisiniz çünkü karanlık onları Gerçeğe karşı kör ediyor. Gerçek olmasaydı dünya tamamen karanlığa gömülürdü.

Sevgili çocuklarım, günahın hayatınıza getirdiği çirkinliğe dayanabilmeniz için dua edin. Tanrı’nın çocuklarına zulmedenler için dua edin ki, onların da kalplerinde başkalarına sevgi ve şefkat gösterme yeteneği olsun.

Ruhların ve özellikle de nefretin kalplerini bulandırmasına izin veren ve Allah’ın merhametine en çok ihtiyaç duyanların kurtuluşu için dua edin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/21/mother-of-salvation-no-man-has-the-authority-to-harm-another-man-in-the-name-of-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/21/mother-of-salvation-no-man-has-the-authority-to-harm-another-man-in-the-name-of-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082024.cfm