Birçoğu, gıdıklanmayı arzuladıkları için okült ve büyülü uygulamalara çekilecek.

Gerçeği Kitap:

Hıristiyanlık, kişisel özgürlüğün önünde bir engel olarak görüldüğü için nefret edilecek.

11 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya, Mesih dedikleri üstün bir varlığa olan inancı içeren yeni bir maneviyat biçimiyle çalkalanıyor ama onların kastettiği ben değilim, İsa Mesih değil. Işığın Kralı olarak anılan Lucifer formundaki Şeytan, kötü bir varlık olarak değil, Tanrı adına bir iş yapan bir varlık olarak putlaştırılır.

Bu ideoloji, Hıristiyanlığı yok etmek amacıyla yola çıkan gizli tarikatlar tarafından da desteklenmektedir. Birçoğu, gıdıklanmayı arzuladıkları için okült ve büyülü uygulamalara çekilecek. Bir kez çekildiklerinde piyon haline gelecekler ve zamanla kötü olanın eline geçecekler.

Birçok insan manevi tatmine aç ve huzuru arzuluyor. Onlara kendini gerçekleştirme, huzur, sükunet ve insanlıklarına dair daha derin bir anlayış getirme iddiasında olan her ideoloji onlara çekici gelecektir. Ancak birçok kişi Beni, İsa Mesih’i takip etmekten nefret edecek, çünkü toplum Beni dünyanın derinliklerine mahkum etti.

Ancak tüm yolların Tanrı’ya çıktığı şeklindeki sahte doktrinle beslendiklerinde sakinleşecekler. Bu bir yalan çünkü Tanrı’ya ancak Benim aracılığımla, O’nun biricik Oğlu İsa Mesih aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ben her şeyi yaratan O’yum. Yalnızca tek bir Tanrı var ve ben, İsa Mesih, insanlığın yeniden bütün olabilmesi için Söz insan olarak yaratıldım. Ben olmadan ne bu hayatta ne de bir sonraki hayatta asla doyuma ulaşamazsınız.

Dünyaya, uğruna çabalanması gereken en önemli hedefin özgürlük olduğu, ne pahasına olursa olsun özgürlük olduğu söylenecek. Ancak Tanrı’yı ​​gerçekten onurlandırmak, yalnızca kendi kişisel çıkarlarınıza hizmet etme yeteneğinizi kaybetmek anlamına gelir ve bu nedenle, kişisel özgürlüğün önünde bir engel olarak görüldüğü için Hıristiyanlıktan nefret edilecektir. Tanrı’ya, herhangi bir Tanrı’ya hizmet etmek, Gerçeği arayan birçok insanın hedefi haline gelecektir. Ancak Şeytan insanlar tarafından ilahi kabul edildiğinde, Tanrı – sonsuz Adaleti ile – canavarı onurlandıranları yok edecektir.

Seçkinler ve güçlüler arasında saklanan canavar, benim, İsa Mesih’in var olmadığı yalanını yayanlara büyük güç veriyor. Bu şeytanın insanlığa verdiği en büyük lanettir ve insan zayıflığından dolayı kötülerin ağzından çıkan yalanlara kanar.

Tek bir Tanrı vardır. Allah’a giden tek yol vardır. Başka hiçbir yol, size ne kadar parlak sunulursa sunulsun, sizi yalnızca Benim aracılığımla, Dünyanın Kurtarıcısı İsa Mesih aracılığıyla gelen Baba’ya götüremez.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/11/christianity-will-be-detested-because-it-will-be-seen-as-a-block-to-personal-freedom/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/11/christianity-will-be-detested-because-it-will-be-seen-as-a-block-to-personal-freedom/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081124.cfm