Yardımım için yalvardığınız günlük dua olmadan, Yanımda kalamazsınız.

Gerçeği Kitap:

Dünyada tanık olduğunuz bölünmelere karşı her zaman dikkatli olun

13 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Şeytan’ın öfkesi, dünyanın her köşesinde Tanrı’nın çocuklarına her türden acı çektirecek kadar yoğun olmamıştı. Bozulma ne kadar büyük olursa, onun varlığı ve etkisi de o kadar büyük olur. Ancak tek başına güçsüzdür ve ancak kendisine açık olanlara uyguladığı nüfuz sayesinde bu tür şeytani zulümlere neden olabilir.

Ne kadar çok ruhu ele geçirirse, zulüm o kadar kötü olur ve o kadar çok işkence görür. Bana sadık insanlar, onun kalplerinde şaşkınlık ve ümitsizlik yaratmasına izin verdiklerinde, etrafa yayılan zehir en kötü zehirdir. İşte o zaman birbirlerine düşman olurlar, savaşırlar ve birbirlerini yok edene kadar bölünürler.

İster siyasette ister dinde olsun, ister takipçilerim arasında olsun, dünyada tanık olduğunuz bölünmelere karşı her zaman dikkatli olun, çünkü bunların kökleri her zaman insanlık üzerindeki saltanatı sona eren canavarın sığınağında olacaktır. Ancak o, Bana, İsa Mesih’e olan tüm bağlılığı yok etme planında bir an bile durmayacak.

Ancak, şimdi size verdiğim Sözümü kabul ettiğinizde, bu sapkın mayın tarlasında size rehberlik etmemi isteme lütfunu bulacaksınız. Hiçbiriniz inancınızda kötülüğün etkisine karşı savaşacak kadar güçlü değilsiniz.

Yardımım için yalvardığınız günlük dua olmadan, Yanımda kalamazsınız. Ama size bu tür lütuflar bahşettiğimde, cesur olacak ve Bana sadık kalma gücüne sahip olacaksınız. Ancak o zaman Gerçek sizi ayakta tutacaktır.

İsa’nız

Sevginin ve Merhametin Babası’ndan daha fazlasını keşfedin

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/13/always-be-wary-of-the-divisions-you-witness-in-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/always-be-wary-of-the-divisions-you-witness-in-the-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081324.cfm

Kurtuluş Annesi: La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın

RUSYA’DAN GELİR

13 Aralık 1993

https://tlig-org.translate.goog/hu/humsg/hum826.html?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

Prophecy On Russia

December 13, 1993

https://ww3.tlig.org/en/messages/826/

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın

13 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın. Bu zamanlardan korkmamalı, bunun yerine onları kucaklamalısınız çünkü Babamın Antlaşması’nın en sonunda olması gerektiği gibi tamamlanacağını bilmelisiniz. Deccal eninde sonunda oğlumun yeryüzündeki Kilisesi’ndeki yerini alacak ve hiçbir şey bunun olmasını engelleyemeyecektir. Birçokları dünyaya açıkladığım kehanetleri inkar edecek ve bunu kendilerini tehlikeye atarak yapacaklar.

Dünyaya yapılan uyarıları kabul etmeyen ve Allah düşmanlarına uyanların ruhları tehlikeye girecektir ve işte sizlerden bu sapkın ruhlar için hararetle dua etmenizi rica ediyorum.

İnsan ırkı ve Tanrı’nın tüm çocuklarının kurtuluşu için şu anda savaş veriliyor ve Oğlumun dünyaya açıkladığı her şeyin Gerçeğine sadık kalan herkese büyük zarar veriliyor.

Asla O’nun Sözü’nün veya Kutsal İncil’in bir bölümünü alıp sonra kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacak bir şey uğruna onu bir kenara atamazsınız .

Gerçeği kabul etmek hiçbir zaman kolay değildir çünkü en cesur ve cesur Hıristiyanların bile kalplerine korku salabilir. Gerçek her zaman reddedilir ve Oğlum İsa Mesih’in Kutsal Başı üzerine dikenler yerleştirildiğinde, o zamanki rahipler ve yaşlılar tapınakta Tanrı’yı ​​yüceltmek için dua ediyorlardı, bu sırada yandaşları O’nu çarmıhta ölürken lanetliyorlardı. .

O zaman da böyleydi ve dünya Tanrı Sözü’ne misilleme yaptığında ve onu ters yüz ettiğinde de bu şekilde olacak.

Sevgili çocuklar, Yeni Çağın Krallığına doğru daha kolay yürümenizin yolu olacağından, Gerçeği kabul etmenizi rica ediyorum. Şimdi size söylenenleri kabul etmeden birçok ruh hataya düşecek ve canavarı kucaklayacak. Oğlumun düşmanlarını putlaştırdıklarında her türlü sivil hak ve özgürlükten vazgeçecekler, ta ki sonunda ruhlarını kötü olana teslim edecekler.

Hakikat korkusu kırgınlığa yol açabilir çünkü yutulması çok zor olabilir. Kızgınlık öfkeyi, öfke ise nefreti doğurur. Bu göreve ve ondan önceki tüm görevlere karşı nefret artacak ve beni, yani Tanrı’nın Annesini sevenler, onu kınamaya teşvik edilecek. Adımın insanlığın tek Kurtarıcısı İsa Mesih’in Sözüne hakaret etmek için kullanılması beni ne kadar üzüyor.

Marian gruplarımda kafa karışıklığı yaratılacak ve böylece La Salette ve Fatima’da dünyaya sunmam talimatı verilen uyarılardan şüphe etmeye başlayacaklar. İnsanlar söylediklerimden kaçınacak ve verilen kehanetlerin çok uzak bir gelecekte başka bir zaman için olacağına inanacaklar.

Tüm kargaşa patlak verdiğinde ve Babamın Kitabında yer alan Doktrin yeniden yazıldığında ve gerçekmiş gibi dünyaya sunulduğunda, yalnızca gerçek anlayışa sahip olanlar Gerçeği anlayacaktır.

Oğlumun Kilisesinin, yani O’nun yeryüzündeki Bedeninin hayatta kalması için çok dua etmelisiniz ki, O bir kenara atılıp köpeklere atılmasın. O gün geldiğinde Allah’ın adaleti devreye girecek ve insanlık sonunda karanlığa sürüklenmenin ne demek olduğunu anlayacaktır.

Tanrı’nın Işığının söndüğü gün, her şeyin kehanet edildiği gibi gerçekleşeceği zamandır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/13/mother-of-salvation-the-time-for-the-prophecies-of-la-salette-and-fatima-to-be-fulfilled-is-very-close/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/mother-of-salvation-the-time-for-the-prophecies-of-la-salette-and-fatima-to-be-fulfilled-is-very-close/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081224.cfm

Birçoğu, gıdıklanmayı arzuladıkları için okült ve büyülü uygulamalara çekilecek.

Gerçeği Kitap:

Hıristiyanlık, kişisel özgürlüğün önünde bir engel olarak görüldüğü için nefret edilecek.

11 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya, Mesih dedikleri üstün bir varlığa olan inancı içeren yeni bir maneviyat biçimiyle çalkalanıyor ama onların kastettiği ben değilim, İsa Mesih değil. Işığın Kralı olarak anılan Lucifer formundaki Şeytan, kötü bir varlık olarak değil, Tanrı adına bir iş yapan bir varlık olarak putlaştırılır.

Bu ideoloji, Hıristiyanlığı yok etmek amacıyla yola çıkan gizli tarikatlar tarafından da desteklenmektedir. Birçoğu, gıdıklanmayı arzuladıkları için okült ve büyülü uygulamalara çekilecek. Bir kez çekildiklerinde piyon haline gelecekler ve zamanla kötü olanın eline geçecekler.

Birçok insan manevi tatmine aç ve huzuru arzuluyor. Onlara kendini gerçekleştirme, huzur, sükunet ve insanlıklarına dair daha derin bir anlayış getirme iddiasında olan her ideoloji onlara çekici gelecektir. Ancak birçok kişi Beni, İsa Mesih’i takip etmekten nefret edecek, çünkü toplum Beni dünyanın derinliklerine mahkum etti.

Ancak tüm yolların Tanrı’ya çıktığı şeklindeki sahte doktrinle beslendiklerinde sakinleşecekler. Bu bir yalan çünkü Tanrı’ya ancak Benim aracılığımla, O’nun biricik Oğlu İsa Mesih aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ben her şeyi yaratan O’yum. Yalnızca tek bir Tanrı var ve ben, İsa Mesih, insanlığın yeniden bütün olabilmesi için Söz insan olarak yaratıldım. Ben olmadan ne bu hayatta ne de bir sonraki hayatta asla doyuma ulaşamazsınız.

Dünyaya, uğruna çabalanması gereken en önemli hedefin özgürlük olduğu, ne pahasına olursa olsun özgürlük olduğu söylenecek. Ancak Tanrı’yı ​​gerçekten onurlandırmak, yalnızca kendi kişisel çıkarlarınıza hizmet etme yeteneğinizi kaybetmek anlamına gelir ve bu nedenle, kişisel özgürlüğün önünde bir engel olarak görüldüğü için Hıristiyanlıktan nefret edilecektir. Tanrı’ya, herhangi bir Tanrı’ya hizmet etmek, Gerçeği arayan birçok insanın hedefi haline gelecektir. Ancak Şeytan insanlar tarafından ilahi kabul edildiğinde, Tanrı – sonsuz Adaleti ile – canavarı onurlandıranları yok edecektir.

Seçkinler ve güçlüler arasında saklanan canavar, benim, İsa Mesih’in var olmadığı yalanını yayanlara büyük güç veriyor. Bu şeytanın insanlığa verdiği en büyük lanettir ve insan zayıflığından dolayı kötülerin ağzından çıkan yalanlara kanar.

Tek bir Tanrı vardır. Allah’a giden tek yol vardır. Başka hiçbir yol, size ne kadar parlak sunulursa sunulsun, sizi yalnızca Benim aracılığımla, Dünyanın Kurtarıcısı İsa Mesih aracılığıyla gelen Baba’ya götüremez.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/11/christianity-will-be-detested-because-it-will-be-seen-as-a-block-to-personal-freedom/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/11/christianity-will-be-detested-because-it-will-be-seen-as-a-block-to-personal-freedom/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081124.cfm