Fırtınalardan önce bulutlar toplanacak ve göklerden son yıldırım düşmeden önce fırtınalar şiddetlenecek

Gerçeği Kitap:

Kalplerinizi sıkmayın, Benim hakkımda tartışmayın veya Beni alt etmeye çalışmayın, çünkü bunun hiçbir amaca faydası olmaz.

9 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, fırtınalar şiddetlenirken ve barış patlak verirken, Benim Müdahalemin gerçekleşme zamanının yaklaştığını biliyor. İnsan nereye baksa düzensizliği görecek ve bazıları da bunun vaktinin geldiğini söyleyecektir.

Dünyanın farklı yerlerinde savaşların patlak verdiğini görene kadar ve yeni doktrinlerin ruhen aç olanlar arasında toplanıp dağılıncaya kadar, onları bala giden arılar gibi ilk kavrayanlar olacak, ancak o zaman büyük değişikliklerden emin olabilirsiniz. ki bu da İkinci Gelişi hızlandıracaktır.

Fırtınalardan önce bulutlar toplanacak ve göklerden son yıldırım düşmeden önce fırtınalar şiddetlenecek . Görebilen gözleri olanlar için işaretler daha da netleşiyor ama geri kalanlar dünyada adaletin çok az olduğuna, tıpkı eskisi gibi çalkantılar olduğuna, tıpkı her zaman olduğu gibi inanacaklar.

Ancak önceden bildirilen kehanetlerin Büyük Gün’den önce gerçekleşeceğini ve birçok kişinin bunlara şahit olacağını bilin.

Kalplerinizi sıkıntıya sokmayın, Benim hakkımda tartışmayın veya Beni alt etmeye çalışmayın, çünkü bu, kalplerinizde korkunun oluşmasına neden olmaktan başka bir amaca hizmet etmez. Dünyadaki bölünmeye tanık olmak Beni rahatsız ediyor; Masumların öldürülmesine ve zayıfların acı çekmesine yol açan kötülüğü görmek bana acı veriyor. Geleceğe inanmadıkları için karanlıkta üzüntü gözyaşları döken bu kadar çok insanı görmek Bana acı veriyor. Krallığımı geri alacağıma ve insanlığa yücelik getireceğime dair Vaadim’e inançları yok. Ah, bu Beni ne kadar üzüyor ve bu ruhlara Sevgimin rahatlığını ve ruhlarının özüne getirmeyi arzuladığım huzuru getirmeyi ne kadar özlüyorum.

Dünyayı etkileyen kargaşanın şiddeti arttığında, tüm silahlarınızı bırakmalı ve kendinizi korumak için Bana koyduğunuz her savunma eylemini bırakmalı ve sonra bu duayla Bana seslenmelisiniz.

Haçlı Seferi Duası (163) Beni zulümden kurtar

Ey İsa beni Adınla zulmün acısından koru.

Beni Kalbine sevdir.

Nefsimdeki kibirden, açgözlülükten, kötülükten, egodan ve nefretten beni arındır.

Merhametine gerçekten teslim olmam için bana yardım et.

Korkularımı gider.

Acımı hafifletmeme ve tüm zulmü üzerimden kaldırmama yardım et ki, her şeyin Senin Kontrolünde olduğunu bilerek Seni küçük bir çocuk gibi takip edebileyim.

Beni, Senin olduğunu iddia eden ama Seni gerçekten inkar edenlerin gösterdiği nefretten kurtar.

Onların kesici dilleri beni kamçılamasın ve onların kötü işleri beni Hak yolundan alıkoymasın.

Sadece gelecek Krallığına odaklanmama ve Senin adına katlanabileceğim her türlü hakarete karşı onurlu bir şekilde direnmeme yardım et.

Bana gönül huzuru, gönül huzuru, ruh huzuru getir.

Amin.

Fırtınalar anlaşırken lütfen sakin olun, çünkü Bana tamamen güvenmezseniz bocalarsınız ve kötülüğün iyi gibi görünmesine tanık olduğunuzda acınız dayanılmaz hale gelir. Bana güvenin. Asla Öğretilerimden sapmayın ve Benim takipçim olarak sizden beklenen, kötü niyetten uzak, ruhunuzu terk ederek dua edin. Bunu yaptığınızda özgürleşeceksiniz ve bir daha hiçbir şey sizi rahatsız etmeyecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/09/do-not-trouble-your-hearts-argue-over-me-or-try-to-outwit-me-for-this-would-not-serve-any-purpose/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/09/do-not-trouble-your-hearts-argue-over-me-or-try-to-outwit-me-for-this-would-not-serve-any-purpose/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080924.cfm