dünyanın her yerindeki Hıristiyanlar zulüm görmeye, alay edilmeye

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10233718810652273&id=1240637269&rdid=likn3CFz1yhBSKQM

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Hümanizm, Tanrı’dan söz edilmeyeceği Hıristiyanlığın yerini alacak

8 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, dünyanın her yerindeki Hıristiyanlar zulüm görmeye, alay edilmeye ve küçümsenmeye devam ederken, onların da kendi aralarında bölüneceklerinin farkında olsun. Her biri kendine; sevgili Oğluma hizmet etmenin gerçekte ne anlama geldiğine dair her biri kendi arzusuna ve kendi yorumuna göre.

İnsanlar, Hıristiyanların günlük yaşamlarını kötü adamların ellerinde geçirmek zorunda kaldıkları dehşetten korkarken, bunun, İsa’nın Sözünü ilan edenlerin katlanmak zorunda olduğu kırbaç türlerinden yalnızca biri olduğunu bilmelidirler. Hıristiyanlığı baltalamaya yönelik her türlü girişim, insanlığın refahını desteklediğini iddia eden hükümetler, insan hakları örgütleri ve diğer güçler tarafından yapılıyor. Hümanizm, Tanrı’dan söz edilmeyen Hıristiyanlığın yerini alacak.

İnsanları, Ebedi Babamın Kutsallığını baltalamak için bilimi kullanmaya teşvik etmek amacıyla kötülüğün kullandığı rasyonalizm olan hümanizm, dünyayı yok edecek.

Dışarıdan bakıldığında, onun yumuşak tonları, kalbinde Tanrı sevgisi olmayan herhangi bir insanı, bunun Hakikat’ten daha arzu edilir olduğuna ikna edecektir. İnsanlığı hümanizmin Tanrı Sözü’nden üstün olduğuna ikna etmek Oğlumun düşmanlarının nihai hedefidir.

Hümanizm, Oğlumun Kilisesi içindeki sevgi dolu, ilgili ve başkalarının ihtiyaçları konusunda sesini yükselten biri olarak görülmek isteyen hainler için kurnazca bir kılıf sağlıyor. Hıristiyan kiliselerindeki kürsülerde hümanizmi ve onun tüm boş vaatlerini vaaz edecekler, ta ki ruhlarınızı kurtarmanın öneminden neredeyse hiç söz edilmeyene kadar. Günah, dünyadaki çatışmayı önlemenin bir yolu olarak göz ardı edilecek, ancak gerçek bir şey olarak kabul edilmeyecektir.

Tüm zamanların en büyük aldatmacası ortaya çıktı ve yakında hepiniz Gerçeğe sadık kalmakta zorlanacaksınız. Gerçek, ruhunuzda gerçek barışı ve sevgiyi elde etmek için neyin gerekli olduğuna dair anlayışı ve farkındalığı getirir. Bu, Tanrı’nın Adaletini olduğu kadar Sevgiyi de bileceğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda Allah’ın rahmetinden haberdar olacağınız anlamına gelir.

Günahtan söz edilen her şey ortadan kaldırıldığında ve Oğlumun Kilisesi artık ruhunuzu kurtarmanın öneminden bahsetmediğinde, o zaman zamanın yaklaştığını ve Oğlumun Zamanının yaklaştığını bileceksiniz.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/08/mother-of-salvation-humanism-will-become-the-substitute-for-christianity-where-no-mention-of-god-will-be-uttered/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/08/mother-of-salvation-humanism-will-become-the-substitute-for-christianity-where-no-mention-of-god-will-be-uttered/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080824.cfm