Sadece bana olan sevgisi küçük çocuklarınkine benzeyen basit insanlar Bana sadık kalacaklar

Gerçeği Kitap:

Söyleyecekler ki, Sözüm o kadar çok gücendiriyor ki politik olarak yanlış sayılacak

7 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, eğer Benim Sabrım olmasaydı, Cezam şimdi yeryüzünde Kilisemi kırbaçlayan adaletsizlere verilecekti. Hıristiyanlığa karşı nefret size üç şekilde uygulanıyor.

Birincisi, dünyayı Ben’den olan her şeyi reddederek ve beni çürümeye terk edilmiş bir çorak araziye atarak kandıran düşmanım tarafından öncülük edilen küresel dinden dönmedir.

İkincisi, Hakikat ruhuyla dolu olmayan, bunun yerine gururla beslenen kendini beğenmişlik ile doldurulmuş olan Sözümdeki alimler tarafından yayılan, Benim Sözümdeki akılcılık ve insan müdahalesi nedeniyle ortaya çıkar. Öğretilerimi yorumlama konusunda o kadar bilgili olduklarına inanıyorlar ki, yeni kodeksler* ekleyecekler ve öğrettiklerimi kendi bencil ihtiyaçlarına uyacak şekilde ayarlayacaklar .

Ve bir de kalpleri taştan yapılmış olanlar var; soğuk, duygusuz ve Bana ve herkesin görmesi için Hıristiyanlığı uygulayan herkese karşı derin ve yoğun bir nefretle dolu olanlar.

Şeytanın etkisi o kadar çok şekilde kendini göstermektedir ki, insan, kendisini Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü duyurmaktan alıkoymaya çalışan bu üç grubun tümünün kendisine yönelttiği taleplere tek başına karşı koyamayacaktır.  Söyleyecekler ki, Sözüm o kadar çok gücendiriyor ki, politik olarak yanlış sayılacak ve bu, Hıristiyanlığın çehresini kökten değiştirmenin ana nedeni olarak gösterilecek . Sadece bana olan sevgisi küçük çocuklarınkine benzeyen basit insanlar Bana sadık kalacaklar çünkü geri kalanlar Sözümün yorumlanmasıyla ilgili değişiklikleri uygulamakla çok meşgul olacaklar. Ve tüm bu süre boyunca Gerçeğe tanıklık etmeleri için çağırdığım rahipler Gerçeği korumaya hazırlanıyor olacaklar.

Gerçeği gizlemek korkunç bir karanlığa yol açacaktır. Bunu değiştirmek Benim Çarmıha Gerilmem ile alay etmektir. Hakikat’in yerine bir şey sunmak Beni tamamen inkar etmektir . Ancak en büyük suçlular Benim hakkımdaki bilgileriyle övünenler olacaktır; onların kutsallıkları yalanları maskeler ve onların sözleri ve eylemleri sizi asla Bana çekmeyecektir çünkü Kutsal Ruh onların ruhlarında mevcut olmayacaktır. Kutsal Ruh mevcut olmadığında, onlar – Sözüm’ün bu hainleri – yalanlarını coşkuyla kucaklayacak olan diğerlerinin içindeki karanlığı ortaya çıkaracaklar. Bütün bu yalanlar kötü olanın, kibir günahının, çöle açılan kapının işaretini taşıyacaktır. Bu kapı açıldığında diğer tüm kötülükler dışarı akacak ve sapkınlığa yenik düşen herkesin ruhları kısır kalacaktır.

Hakikat olmadan duyduğunuz hiçbir şeyin size huzur getirmeyeceği bir dünyada yaşayacaksınız. Benim Varlığımın Işığı olmadan güneş parlamayacak; donuklaşacak ve solgunlaşacak ve sonra ölümlü insanın eliyle ışık getiremeyecek hale gelinceye kadar, gözleri olan ve görmeyi reddedenlere ışık getirmeyecek. görenler artık görmeyecek, oysa Tanrı’nın Ruhu’nu görüp kabul edenler görecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/07/my-word-they-will-say-causes-so-much-offense-that-it-will-be-deemed-to-be-politically-incorrect/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/07/my-word-they-will-say-causes-so-much-offense-that-it-will-be-deemed-to-be-politically-incorrect/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080724.cfm