0508_mennyei-hadsereg_

Benim Geriye Kalanlarım da düşmanlarım gibi büyüyecek ve çoğalacak.

Gerçeği Kitap:

Pek çok insan kendilerini Hıristiyan olarak ilan ediyor ama Beni sevmiyorlar

5 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şimdi gelecek olanın Gerçeği yayıldığı için, dönüşüm her yerde Beni takip ediyor, İnsanlık için dualarım okunuyor. Benim Geriye Kalanlarım da düşmanlarım gibi büyüyecek ve çoğalacak. Ordum nereye giderse, bu Çalışma’nın düşmanları da amansızca onu takip edecek. Dövüşen, tekme atan, zehir tüküren onları ağızlarından dökülen kötülüklerden tanıyacaksınız. Benim adıma nasıl iftira atılacaklarından Benimkileri bileceksiniz.

Nefret karşısında asla cesaretinizi kaybetmemelisiniz. Bu durumlarda kimin iş başında olduğunu anlamalısınız ve onu kabul etmemelisiniz, çünkü o zaman onu güçlendirmiş olursunuz. Kötü olanın Tanrı’nın çocukları üzerindeki etkisi, ulusları ayıran bölünmelerle ortaya çıkar ve buna tanık olur; cinayetler; zulüm ve Hıristiyanlığı yok etme girişimleri.

Birçok insan kendisini Hıristiyan olarak tanıtıyor ama Beni sevmiyorlar. Bana hakaret ediyorlar ve Beni çok utandırıyorlar. Başkalarını sert bir şekilde yargılarlar ve başkalarına iftira attıklarında hiçbir suçluluk veya pişmanlık hissetmezler; sadece nefreti teşvik etmek için yakıcı bir arzu duyarlar. Korkaklar, dini dindarlık perdesinin arkasına saklanan ve başka bir insanın Bana hizmet etmeye uygun olup olmadığını ilan etmeye cesaret edenlerin hepsi.

Bana karşı bu kadar nefret doluyken, Hıristiyan olmanın ne anlama geldiğine dair bildiklerini başkalarına zorla kabul ettirmeye cesaret ediyorlar. Kalbinde nefret olan bir adamla, Benim adımla konuştuğunu söylediğinde asla muhatap olmamalısın. . Onu görmezden gel. Onun için dua et. Çünkü eğer Beni gerçekten seviyorsanız, herkese şefkat göstereceksiniz. Başkasını yargılamayacaksın; ona iftira at; onun hakkında yalanlar yayar ve sonra Benden uzakta olduğunu söylemeye cesaret edersin. Yakında huzuruma çıkacaksın ve yaptıklarının hesabını soracaksın.

Hıristiyanlık dünyayı ayakta tutan yaşam gücüdür. Ben geceyi ve gündüzü bölen Işık’ım ve Ben olmasam karanlıkta boğuşursun. Benim sana söylediğim gibi Benimle gel ya da hiç gelme.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080524.cfm