Sadece bana olan sevgisi küçük çocuklarınkine benzeyen basit insanlar Bana sadık kalacaklar

Gerçeği Kitap:

Söyleyecekler ki, Sözüm o kadar çok gücendiriyor ki politik olarak yanlış sayılacak

7 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, eğer Benim Sabrım olmasaydı, Cezam şimdi yeryüzünde Kilisemi kırbaçlayan adaletsizlere verilecekti. Hıristiyanlığa karşı nefret size üç şekilde uygulanıyor.

Birincisi, dünyayı Ben’den olan her şeyi reddederek ve beni çürümeye terk edilmiş bir çorak araziye atarak kandıran düşmanım tarafından öncülük edilen küresel dinden dönmedir.

İkincisi, Hakikat ruhuyla dolu olmayan, bunun yerine gururla beslenen kendini beğenmişlik ile doldurulmuş olan Sözümdeki alimler tarafından yayılan, Benim Sözümdeki akılcılık ve insan müdahalesi nedeniyle ortaya çıkar. Öğretilerimi yorumlama konusunda o kadar bilgili olduklarına inanıyorlar ki, yeni kodeksler* ekleyecekler ve öğrettiklerimi kendi bencil ihtiyaçlarına uyacak şekilde ayarlayacaklar .

Ve bir de kalpleri taştan yapılmış olanlar var; soğuk, duygusuz ve Bana ve herkesin görmesi için Hıristiyanlığı uygulayan herkese karşı derin ve yoğun bir nefretle dolu olanlar.

Şeytanın etkisi o kadar çok şekilde kendini göstermektedir ki, insan, kendisini Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü duyurmaktan alıkoymaya çalışan bu üç grubun tümünün kendisine yönelttiği taleplere tek başına karşı koyamayacaktır.  Söyleyecekler ki, Sözüm o kadar çok gücendiriyor ki, politik olarak yanlış sayılacak ve bu, Hıristiyanlığın çehresini kökten değiştirmenin ana nedeni olarak gösterilecek . Sadece bana olan sevgisi küçük çocuklarınkine benzeyen basit insanlar Bana sadık kalacaklar çünkü geri kalanlar Sözümün yorumlanmasıyla ilgili değişiklikleri uygulamakla çok meşgul olacaklar. Ve tüm bu süre boyunca Gerçeğe tanıklık etmeleri için çağırdığım rahipler Gerçeği korumaya hazırlanıyor olacaklar.

Gerçeği gizlemek korkunç bir karanlığa yol açacaktır. Bunu değiştirmek Benim Çarmıha Gerilmem ile alay etmektir. Hakikat’in yerine bir şey sunmak Beni tamamen inkar etmektir . Ancak en büyük suçlular Benim hakkımdaki bilgileriyle övünenler olacaktır; onların kutsallıkları yalanları maskeler ve onların sözleri ve eylemleri sizi asla Bana çekmeyecektir çünkü Kutsal Ruh onların ruhlarında mevcut olmayacaktır. Kutsal Ruh mevcut olmadığında, onlar – Sözüm’ün bu hainleri – yalanlarını coşkuyla kucaklayacak olan diğerlerinin içindeki karanlığı ortaya çıkaracaklar. Bütün bu yalanlar kötü olanın, kibir günahının, çöle açılan kapının işaretini taşıyacaktır. Bu kapı açıldığında diğer tüm kötülükler dışarı akacak ve sapkınlığa yenik düşen herkesin ruhları kısır kalacaktır.

Hakikat olmadan duyduğunuz hiçbir şeyin size huzur getirmeyeceği bir dünyada yaşayacaksınız. Benim Varlığımın Işığı olmadan güneş parlamayacak; donuklaşacak ve solgunlaşacak ve sonra ölümlü insanın eliyle ışık getiremeyecek hale gelinceye kadar, gözleri olan ve görmeyi reddedenlere ışık getirmeyecek. görenler artık görmeyecek, oysa Tanrı’nın Ruhu’nu görüp kabul edenler görecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/07/my-word-they-will-say-causes-so-much-offense-that-it-will-be-deemed-to-be-politically-incorrect/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/07/my-word-they-will-say-causes-so-much-offense-that-it-will-be-deemed-to-be-politically-incorrect/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080724.cfm

onlar kutsallık cilasının arkasına saklanmaya dikkat edeceklerdir

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlum sizi bu Mesajlardan uzaklaştırmak için kimseyi göndermedi

6 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Oğlum İsa Mesih’in Adıyla size zulmedenlere karşı dikkatli olun, zira onlar kutsallık cilasının arkasına saklanmaya dikkat edeceklerdir. Kötü olan asla gerçekte olduğu gibi görünmeyecek çünkü o çok kurnaz. Bunun yerine, etkilediği ruhlar aracılığıyla size sevgi maskesiyle yaklaşacak ve pek çok kişi bu aldatmacaya düşecektir. Kullandığı kelimeler rahatlatıcı ve baştan çıkarıcı görünebilir ancak ruhunuzda huzursuz bir his bırakacaktır.

Ebedi Babamın emriyle dünyaya Mesajlar verildiğinde, sizden asla bir talepte bulunmayacaklar. Yaşayan herhangi bir kişiye bağlılık sözü vermenizi teşvik etmek için asla bir erkeğe sizin üzerinizde yetki vermezler. Bütün izzet Allah’a ait olmalıdır.

Hiç kimse size kurtuluş vaat edemez, çünkü bu yalnızca Tanrı’dan gelebilir. Oğlum İsa Mesih’in size öğrettiği gibi ruhlarınızı hazırlayabilir ve Kutsal Ayinleri alabilirsiniz. Benim aracılığımla, Lekesiz Meryem Ana aracılığıyla sana verilen Lütuf Hediyelerini kabul edebilirsin, ama Cennette onaylanan bu veya başka bir görevde Oğluma hizmet etmeye layık olmak için hiç kimsenin iznine ihtiyacın yok.

Oğlumun düşmanlarına karşı dikkatli olun, çünkü onlar her yerdedirler ve insanlığı Oğlumun Vaadinin tekrar geleceği gerçeğinden kör etmek için ellerinden geleni yaparlar. Yakında geri dönecek ve o zaman Hakikat ortaya çıkacak ve O’nun vaat ettiği her şey gün yüzüne çıkacaktır. Rabbin büyük Gününe kadar sadece Oğluma odaklanmalı ve tüm güveninizi O’na vermelisiniz. Oğlum, türünün son örneği olan bu Mesajlardan sizi uzaklaştırmak için hiç kimseyi göndermemiştir ve aksini iddia eden hiç kimse O’ndan gelmez.

Oğlumun Merhametine güven, güven, güven. O’nun size öğrettiklerini dinleyin; bunların hepsi Kutsal Kitap’ta yer almaktadır. Onun sözü basittir. Karmaşık değil. Sadece O’nun 2000 yılı aşkın Öğretilerini takip edin, o zaman huzuru bulacaksınız .

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/06/mother-of-salvation-my-son-has-sent-no-one-to-distract-you-from-these-messages/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/06/mother-of-salvation-my-son-has-sent-no-one-to-distract-you-from-these-messages/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080624.cfm

Benim Geriye Kalanlarım da düşmanlarım gibi büyüyecek ve çoğalacak.

Gerçeği Kitap:

Pek çok insan kendilerini Hıristiyan olarak ilan ediyor ama Beni sevmiyorlar

5 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şimdi gelecek olanın Gerçeği yayıldığı için, dönüşüm her yerde Beni takip ediyor, İnsanlık için dualarım okunuyor. Benim Geriye Kalanlarım da düşmanlarım gibi büyüyecek ve çoğalacak. Ordum nereye giderse, bu Çalışma’nın düşmanları da amansızca onu takip edecek. Dövüşen, tekme atan, zehir tüküren onları ağızlarından dökülen kötülüklerden tanıyacaksınız. Benim adıma nasıl iftira atılacaklarından Benimkileri bileceksiniz.

Nefret karşısında asla cesaretinizi kaybetmemelisiniz. Bu durumlarda kimin iş başında olduğunu anlamalısınız ve onu kabul etmemelisiniz, çünkü o zaman onu güçlendirmiş olursunuz. Kötü olanın Tanrı’nın çocukları üzerindeki etkisi, ulusları ayıran bölünmelerle ortaya çıkar ve buna tanık olur; cinayetler; zulüm ve Hıristiyanlığı yok etme girişimleri.

Birçok insan kendisini Hıristiyan olarak tanıtıyor ama Beni sevmiyorlar. Bana hakaret ediyorlar ve Beni çok utandırıyorlar. Başkalarını sert bir şekilde yargılarlar ve başkalarına iftira attıklarında hiçbir suçluluk veya pişmanlık hissetmezler; sadece nefreti teşvik etmek için yakıcı bir arzu duyarlar. Korkaklar, dini dindarlık perdesinin arkasına saklanan ve başka bir insanın Bana hizmet etmeye uygun olup olmadığını ilan etmeye cesaret edenlerin hepsi.

Bana karşı bu kadar nefret doluyken, Hıristiyan olmanın ne anlama geldiğine dair bildiklerini başkalarına zorla kabul ettirmeye cesaret ediyorlar. Kalbinde nefret olan bir adamla, Benim adımla konuştuğunu söylediğinde asla muhatap olmamalısın. . Onu görmezden gel. Onun için dua et. Çünkü eğer Beni gerçekten seviyorsanız, herkese şefkat göstereceksiniz. Başkasını yargılamayacaksın; ona iftira at; onun hakkında yalanlar yayar ve sonra Benden uzakta olduğunu söylemeye cesaret edersin. Yakında huzuruma çıkacaksın ve yaptıklarının hesabını soracaksın.

Hıristiyanlık dünyayı ayakta tutan yaşam gücüdür. Ben geceyi ve gündüzü bölen Işık’ım ve Ben olmasam karanlıkta boğuşursun. Benim sana söylediğim gibi Benimle gel ya da hiç gelme.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080524.cfm