Dua edin ki dünyada sevgi hayatta kalsın ve tüm o zavallı, acı çeken masumlara barış getirilsin.

https://www.facebook.com/medjugorjepace1

https://www.medjugorje.hr/hu/

—————-

Gerçeği Kitap:

Onlar asla Kiliseme karşı galip gelemeyecekler.

1 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Düşmanlarım ona şiddetle karşı çıkarken, Ruhum şu anda yeryüzündeki Kilisemde fazlasıyla mevcuttur. Benim Kilisem olan Bedenimi kırbaçlayabilirler; Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü küçümseyebilirler; Rab’bin Yollarını küçümseyebilirler ama asla Kiliseme karşı galip gelemeyecekler.

Benim Kilisem, Tanrı’nın Gerçek Sözünü ilan edenlerden ve Havarilerim tarafından belirtildiği gibi Tanrı’nın halkına Kutsal Ayinleri sağlayanlardan oluşur . Yalnızca Öğretilerime, Sözüme, Bedenime ve Benim tarafımdan emredildiği gibi Ayinin Kutsal Kurbanına Sadık kalanlar, Benim Kilisemden olduklarını söyleyebilirler. 

Kilisem şu anki haliyle ezilecek, binaları yıkılacak ve ele geçirilecek, kutsal hizmetkarlarım sokaklara atılacak, orada dilenmek zorunda kalacaklar ve Kutsal Ayin Kurban uygulaması kaldırılacak. Yine de Kilisem, bir zamanlar olduğu şeyin çok küçük bir kalıntısı olmasına rağmen, bozulmadan kalacak.

Tanrı’nın Kutsal Ruhu, yüzleşmek zorunda kalacağı kargaşa boyunca Kiliseme rehberlik edecek ve böylece Gerçek hayatta kalacaktır. Benim her düşmanım Gerçek Kilisemi yok etmeye çalışacak. Sonra onu sahtesiyle değiştirecekler. Kutsal Adım’da yeni kutsal yazılar, yeni kutsal törenler ve daha birçok küfür yaratacaklar .

Ama Bedenim olan Kilisem ve gerçek takipçilerim Benimle Kutsal Birlik içinde kalacaklar. Sonra, yok edilmiş, yakılmış gibi göründüğünde, Kilisemin üyeleri o güne kadar titreyecekler. Tekrar geliyorum. O gün, yenilenen ve büyük bir ihtişamla parıldayan Kilisem dirildiğinde ve tüm dünya onun tek Gerçek Kilise – Yeni Kudüs – olduğunu ilan ettiğinde, her iyi adam onun kadehinden içecek. Başlangıçta olan her şey sonunda olacak. Allah’ın yarattığı tüm hayat, tıpkı Cennet’in insan ırkı için yaratıldığı dönemde olduğu gibi, yenilenecektir.

Ruhum canlıdır ve ölümün yer olmadığı bir hayat yaşamak için insanın ihtiyaç duyduğu her şeyi veren Ben Ebedi Yaşamım için asla ölemez. Dünyada tanık olduğunuz her şey adaletsiz, zalim, adaletsiz ve bazen de dehşet verici görünse bile her zaman Tanrı’nın Gücüne güvenin. Gücüm dünyayı saracak ve Aşkım, kalbinde sevgi olan herkesi birleştirecek. Bütün kötülükleri defedeceğim ve sabrım tükendiğinde bütün düşmanlarımı defedeceğim. Ben testisim. Ben uzağa gitmedim. Şimdi size Şanlı Krallığıma giden bu dikenli yolda rehberlik ediyorum. O gün geldiğinde, İkinci Gelişimi duyurduğumda, bütün gözyaşları akıp gidecek. Tüm üzüntüler aniden sona erecek ve onun yerine yalnızca benim, İsa Mesih’in size getirebileceği sevgi, huzur ve neşe gelecektir.

Sabırlı olun küçüklerim. Dua edin, dua edin, dua edin ki dünyada sevgi hayatta kalsın ve dünyanın dört bir yanına, savaşla harap olmuş ülkelerde dağılmış olan tüm o zavallı, acı çeken masumlara barış getirilsin. Tanrı’nın tüm çocukları Bana aittir ve her ruhu, her milleti ve her günahkarı seviyorum. Size Haçlı Seferi Dualarımın Hediyesini getiriyorum, böylece onları okuyarak mümkün olduğu kadar çok ruhu kurtarmama yardım edersiniz.

Huzur ve sevgiyle gidin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/01/they-will-never-prevail-against-my-church/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/01/they-will-never-prevail-against-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090124.cfm

İnsan görüşü açısından muhalefetin uğultularına aldırış etmemek Krallığımda hiçbir şey ifade etmez

Gerçeği Kitap:

Muhalefetin uğultusuna aldırış etme, insan düşüncesinin Krallığımda hiçbir anlamı yok

30 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, acı çekmekte ısrar etmek bir ruhu Bana yaklaştırır ve bu yüzden bu tür denemeleri ödüllendiriyorum. Bir ruhtaki Varlığımın, hızla Benim Varlığımın en güçlü olduğu ruhlara doğru çekilen şeytani varlık tarafından asla gözden kaçırılmayacağını asla küçümsemeyin. Benim adıma acı çekmeyi kabul edin ve bunun nedeninin Benden kaynaklandığını anlayın, eğer ben orada olmasaydım, şeytan sizi görmezden gelirdi.

Beni en çok sevenlere, öz sevginin ve gururun her yönünü rafa kaldıranlara cömertçe sunduğum Lütuflar, ayırt etme Armağanını da içerir. Bu, Cennetten gelen çok özel bir Armağandır ve ne mutlu Gerçeği ayırt etme lütfuna sahip olanlara, çünkü onlar hiçbir zaman sahteliklere kapılmayacaklardır.

Bu Hediyeyi alanlarınız Bana ruhlar getirecekler. Ama Bana getirdiğiniz her ruh için, dualarınız ve çektiğiniz acılar yüzünden, şeytan sizi durdurmaya çalışacaktır. Bilin ki, yanınızda bulunan Tanrı’nın Yüceliği, korkunç bir zehir ortaya çıkaracak ve Şeytan’a ve onun yeryüzündeki ruhları yok etmek için salıverdiği her iblis için yem olan o zayıf ruhlar tarafından Benim Adımla lanetleneceksiniz.

Huzur içinde olun ve zorluklar karşısında Gerçeği – Tanrı’nın Sözünü – desteklediğinizde, Benim tüm Gücümün ruhları kurtarmak için kullanıldığını bilin. Bana getirdiğin her ruh için sana daha fazla Lütuf vereceğim ve bu böyle devam edecek.  İnsan görüşü açısından muhalefetin uğultularına aldırış etmemek Krallığımda hiçbir şey ifade etmez . Birbirinizi her zaman Benim Gözlerimden görmelisiniz. Bunu sana daha önce söylememiş miydim? Dünyadaki yaşamım boyunca öğrettiğim en temel dersi anlamıyor musun? Benim sizi sevdiğim gibi birbirinizi sevin. Eğer düşmanlarınızı sevemezseniz, Bana yaklaşmanız daha zor olacaktır. Eğer kendinizi başkalarının önüne koyarsanız, o zaman Beni kayıtsız şartsız sevdiğinizi söyleyemezsiniz, çünkü eğer öyle olsaydı Bana söylerdiniz.

“İsa, Ben Senin huzurunda durmaya layık değilim, ama benimle senin istediğini yap, ben de senin istediğini yapacağım.”

Hepiniz gidin ve kendinize Benim Kim olduğumu hatırlatın. Ancak yaşamlarınızı Öğretilerime göre yaşadığınızda gerçekten Benden olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Sözümün bir kısmını alıp onu yüksek sesle ilan edip diğer kısımlarını inkar edemezsiniz.  Başkalarına üstünlüklerini ilan edenlere ve Sözümün çarpık versiyonlarını sunanlara, bu durum ruhların Benden uzaklaşmasıyla sonuçlandığında bunu söylüyorum. Dünyadaki varlığımı geri çektiğim gün, güçlü ve kibirlilerin öfke gözyaşları dökecekleri ve sonra umutsuzluğa kapılacakları gün olacak, çünkü o zaman kendi aldatmacalarının nasıl birçok ruhun düşmesine neden olduğunu ve Tanrı’nın öfkesinin onları nasıl perişan edeceğini anlayacaklar. titreme. Çığlıklar ve diş gıcırdamaları olacak. Ancak o zamana kadar gidecek hiçbir yerleri kalmayacak. Cevap verecek kimseleri olmayacak çünkü Yüzümü asla göremeyecekler.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/30/heed-not-the-roars-of-opposition-for-human-opinion-means-nothing-in-my-kingdom/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/30/heed-not-the-roars-of-opposition-for-human-opinion-means-nothing-in-my-kingdom/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/083024.cfm

Bana tüm güvenmenizi ve Koruma Mührümü her ne şekilde olursa olsun kendinize yakın tutmanızı

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Sevgim kötülüğü ve nefreti yenecek.

29 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Canım kızım Aşkım, sen de kabul edersen harika meyveler verebilirsin. Ancak insan tarafından reddedildiğinde bu, toprağın kurumasına neden olur. Aşkım olmadan hayat olmaz, neşe olmaz, huzur olmaz. Aşkım insan tarafından hissedildiğinde, bu Armağanı alan kişinin ruhunda büyük bir hayret, hayranlık ve derin bir şükran duygusu yaratır.

Sevgili çocuklarım, başka bir insana karşı herhangi bir biçimde sevgiyi deneyimlediğinizde, hissettiğiniz bu Benim Sevgimdir. Ben Aşkım için bu yalnızca Benden gelebilir. Aşk bir Hediyedir ve kalbinizde kıpırdadığını hissettiğinizde onu yakalamalısınız.  Sevgimi kabul edenler, bilin ki, bu iyiliğe bahşedilmemiş olanlarla paylaştığınızda, sizi Hediyemden daha fazlasıyla dolduracağım.

Aşkım kötülüğü ve nefreti yenecek. Aşk nefreti yok eder, tıpkı kötü olanın, insanın yanındaki dikenin bunu yapamayacağı gibi.   Beni sevdiğinizi söylediğinizde, her türlü nefretin ruhunuzu lekelemesini önlemek için çok mücadele etmelisiniz. Eğer Beni seviyorsanız, düşmanlarınızı affedeceksiniz çünkü onları benim gördüğüm gibi göreceksiniz. Bu sizin açınızdan azim ve disiplin gerektirir; bu da başka bir kişiye sözlü veya fiziksel olarak zarar vermenizi önleyecektir.

Sevgimin damarlarınızda akmasına izin verdiğinizde, tam bir huzur ve özgürlük hissedeceksiniz. Çünkü benim başka bir çocuğuma karşı hiçbir kötülük, hiçbir öfke, hiçbir intikam ya da kin hissetmeyeceksin. Bu, en saf haliyle Aşkımın Hediyesidir. Bu duayı okuyarak onu benden kabul et.

seni seviyorum çocuk

Haçlı Seferi Duası (168) Tanrı’nın Sevgisinin Hediyesi İçin

Ey sevgili Babamız,  Ey Ebedi Olan,   En Yüce Tanrı,

Beni Sevgine layık eyle. Lütfen başkalarını incittiğim ve  çocuklarınızdan herhangi birinin acı çekmesine neden olan herhangi bir yanlış davranışım için beni affedin. Kalbimi aç ki Seni ruhumda ağırlayayım ve beni başka birine karşı duyabileceğim her türlü nefretten temizleyeyim.

Düşmanlarımı bağışlamam ve gittiğim her yerde ve her gün karşılaştığım kişilerin arasına Sevginin tohumlarını ekmem için bana yardım et.

Bana, sevgili Baba, Azim ve Güven Armağanlarını ver ki, Kutsal Sözünü destekleyebileyim ve böylece karanlık bir dünyada Büyük Sevginin ve Merhametinin Alevini canlı tutabileyim.

Amin.

Çocuklar, lütfen, kim olursanız olun, işlediğiniz günahlar ne olursa olsun ve Bana lanet etseniz de etmeseniz de, hepinizi sevdiğimi bilerek rahatlayın. Size olan Sevgim koşulsuzdur.

Ancak çocuklarımın kurtuluş gerçeğini kör etmeye çalışanları Benden olanlardan ayırmam gerekiyor, eğer müdahale etmeseydim, çoğu Benim için kaybolurdu ve ben onlara ruhları feda etmeye hazır değilim. Benim tarafımdan yapılan tüm çabalara rağmen son günde Beni reddedecek olan.

Bana tüm güvenmenizi ve Koruma Mührümü her ne şekilde olursa olsun kendinize yakın tutmanızı rica ediyorum . Mücadele çoktan başladı ve çocuklarımı yok etmeye çalışanları cezalandırarak adaleti sağlayacağım.

Kim olduğumu asla unutma. Ben Başlangıç ​​ve Sonum. Bana gelen herkes Sonsuz Yaşamı bulacaktır. Sizi güvenliğe ve Benim İradem ile birlik içinde muhteşem bir hayata götürmeme izin verin.  Yeni Cenneti Kendi Zamanımda ortaya çıkaracağım ve sabırlı olmanızı diliyorum . Hayatınızı başkalarıyla uyum içinde yaşayın. Ailelerinize eskisi gibi bakın. Daha önce olduğu gibi kiliselerinizde Bana gelin. Ancak, Ben Gerçeğim için Hakikat’in, Tanrı’nın Gerçek Sözü’nün asla değişemeyeceğini her zaman hatırlayın. Asla değişemem çünkü bu asla olamaz.

Seni seviyorum. Seni kutsuyorum. Seni koruyorum.

Seni seven baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/29/god-the-father-my-love-will-conquer-evil-and-hatred/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/29/god-the-father-my-love-will-conquer-evil-and-hatred/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092924.cfm

benim olduğumu anlayacaklar ve onları geri alıp Yeni Krallığıma götüreceğim.

Gerçeği Kitap:

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim

28 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben kendimi tanıyorum ve onlar da Beni tanıyorlar, tıpkı Benden olmayanları tanıdıkları gibi. Düşmanlarım da dahil olmak üzere günahkarlar ve ben olmadan bir hiç olduklarını bildikleri için alçakgönüllülükle dolular. Ruhları kötülükten, kinden, nefretten arınmış ve bu yüzden acı çekiyorlar.

Fener gibi parlıyorlar, ruhları Tanrı’nın Işığıyla dolu. Şeytanın ve düşmüş her meleğin her türlü ayartıyla hedef aldığı bu Işıktır. Bunlar kötü olanın en çok aradığı ruhlardır ve önümüzdeki zamanlarda yalanlara kapılacaklardır.

Bazıları Hakikatten tamamen uzaklaşacak. Diğerleri ona tutunacak ama bunu yapmak için mücadele edecekler, kalplerinde Tanrı’nın İlahi İradesinin lütfunu taşıyanlar ise Hakikat’ten asla vazgeçmeyecekler.

Dünya, karışıklığın hüküm süreceği büyük bir savaş alanına dönüşecek ve en büyük sınavlarla karşı karşıya kalacak olanlar Benden olan ruhlardır. Beni tanıyanları benden almak Şeytan’ın arzusudur. Bunlar Kalbime en yakın olan ruhlardır, çünkü onlar en büyük ödülü temsil ederler. Hataya düşerlerse, en büyük düşmanım tarafından önümde sergilenecek olanlar da bu tür ruhlar olacaktır. Onların ihaneti nedeniyle benimle alay edilecek ve Tanrı’nın bu zavallı çocukları için acı pişmanlık gözyaşları dökeceğim. Ama şunu biliyorum. Bu ruhlar için savaşacağım.

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim ki onları hilenin pençesinden kurtarayım ve bunu yaptığımı anlasınlar. O gün onlara tekrar soracağım: “Benden misiniz, değil misiniz?”. O zaman benim olduğumu anlayacaklar ve onları geri alıp Yeni Krallığıma götüreceğim.  Kutsal Sözüme olan sarsılmaz inançları nedeniyle güçlü kalanlar, Benden olanlara önderlik edecekler. Bu ruhlar – Benim Geriye Kalanım – sayesinde Merhametim gözle görülenin çok ötesine yayılacak.

Şimdi Beni tanıyanlara sesleniyorum, her gününüzü yarın yokmuş gibi yaşamanızı diliyorum. Bana Güvenin, Yeni Barış Çağıma doğru yolculuğunuzda Benden koruma isteyin ve özel iyilikler için Beni arayın. Her zaman yardımınıza geleceğim ve üzerinize yağdıracağım, olağanüstü Lütuflar.

O zaman hiçbir şeyden korkmayacaksın çünkü seninle yürüdüğümü bileceksin. Seni Huzurumun ve Büyük İhtişamın Sığınağına doğru yönlendirirken elini tutacağım. Bana gelin ve korkmayın, çünkü Büyük Günüm beklenmedik bir şekilde ve aniden doğacak ve sonsuza kadar Tanrı’nın İlahi İradesi ile birleşeceğiniz için tek bir gözyaşı daha dökmeyeceksiniz.

Sevgimi, Lütuflarımı ve Büyük Merhametimi kabul edin, çünkü bunu yaptığınızda, gerçekten Benden olduğunuzu iddia edebilirsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/28/i-will-intervene-in-ways-which-will-astonish-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/28/i-will-intervene-in-ways-which-will-astonish-the-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082824.cfm

Ben kendimlerin tanıyorum ve onlar da Beni tanıyorlar

Gerçeği Kitap:

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim

28 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben kendimlerin tanıyorum ve onlar da Beni tanıyorlar, tıpkı Benden olmayanları tanıdıkları gibi. Düşmanlarım da dahil olmak üzere günahkarlar ve ben olmadan bir hiç olduklarını bildikleri için alçakgönüllülükle dolular. Ruhları kötülükten, kinden, nefretten arınmış ve bu yüzden acı çekiyorlar.

Fener gibi parlıyorlar, ruhları Tanrı’nın Işığıyla dolu. Şeytanın ve düşmüş her meleğin her türlü ayartıyla hedef aldığı bu Işıktır. Bunlar kötü olanın en çok aradığı ruhlardır ve önümüzdeki zamanlarda yalanlara kapılacaklardır.

Bazıları Hakikatten tamamen uzaklaşacak. Diğerleri ona tutunacak ama bunu yapmak için mücadele edecekler, kalplerinde Tanrı’nın İlahi İradesinin lütfunu taşıyanlar ise Hakikat’ten asla vazgeçmeyecekler.

Dünya, karışıklığın hüküm süreceği büyük bir savaş alanına dönüşecek ve en büyük sınavlarla karşı karşıya kalacak olanlar Benden olan ruhlardır. Beni tanıyanları benden almak Şeytan’ın arzusudur. Bunlar Kalbime en yakın olan ruhlardır, çünkü onlar en büyük ödülü temsil ederler. Hataya düşerlerse, en büyük düşmanım tarafından önümde sergilenecek olanlar da bu tür ruhlar olacaktır. Onların ihaneti nedeniyle benimle alay edilecek ve Tanrı’nın bu zavallı çocukları için acı pişmanlık gözyaşları dökeceğim. Ama şunu biliyorum. Bu ruhlar için savaşacağım.

Dünyayı hayrete düşürecek şekillerde müdahale edeceğim ki onları hilenin pençesinden kurtarayım ve bunu yaptığımı anlasınlar. O gün onlara tekrar soracağım: “Benden misiniz, değil misiniz?”. O zaman benim olduğumu anlayacaklar ve onları geri alıp Yeni Krallığıma götüreceğim.  Kutsal Sözüme olan sarsılmaz inançları nedeniyle güçlü kalanlar, Benden olanlara önderlik edecekler. Bu ruhlar – Benim Geriye Kalanım – sayesinde Merhametim gözle görülenin çok ötesine yayılacak.

Şimdi Beni tanıyanlara sesleniyorum, her gününüzü yarın yokmuş gibi yaşamanızı diliyorum. Bana Güvenin, Yeni Barış Çağıma doğru yolculuğunuzda Benden koruma isteyin ve özel iyilikler için Beni arayın. Her zaman yardımınıza geleceğim ve üzerinize yağdıracağım, olağanüstü Lütuflar.

O zaman hiçbir şeyden korkmayacaksın çünkü seninle yürüdüğümü bileceksin. Seni Huzurumun ve Büyük İhtişamın Sığınağına doğru yönlendirirken elini tutacağım. Bana gelin ve korkmayın, çünkü Büyük Günüm beklenmedik bir şekilde ve aniden doğacak ve sonsuza kadar Tanrı’nın İlahi İradesi ile birleşeceğiniz için tek bir gözyaşı daha dökmeyeceksiniz.

Sevgimi, Lütuflarımı ve Büyük Merhametimi kabul edin, çünkü bunu yaptığınızda, gerçekten Benden olduğunuzu iddia edebilirsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/28/i-will-intervene-in-ways-which-will-astonish-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082724.cfm

Kalplerini ne büyük bir sevinç dolduracak! Bilinmeyenin korkusu artık onları rahatsız etmeyecek.

Gerçeği Kitap:

Bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde, her şeyi Benim Kutsal İrademe göre yapacaktır.

25 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde her şeyi Benim Kutsal İradem’e göre yapacaktır. Her şeyi Benim Kutsal Ellerime teslim edecek ve kendi ihtiyaç ve arzularını unutacaktır. Sonra Bana diyecek ki:

“İsa, söylediğim ve yaptığım her şey Senin Kutsal İradene göredir; benimle Tanrı’nın İradesine göre yap.” 

Bende ve benim onda yaşayan adam, her şeyi Tanrı’ya Yücelik veren şeye teslim olacaktır. Hiçbir bencil amacı olmayacak; Kendini memnun etmek için gizli bir arzu yok ve bu hayatta Benimle tam bir birlik içinde olabilmek için elinden gelen her şeyi yapacak, her düşünceyi Bana teslim edecek; her hareket; Her adımı ve her eylemi onun ruhuyla hareket edebilmem için yapıyorum. Bana tamamen güvenecek ve dünyayı arındırmak için yaptığım, izin verdiğim ve gerçekleştirdiğim her şeyin tek bir amacı olacağını, o da Tanrı’yı ​​Yüceltmek olduğunu bilecektir.

İnsan, Kutsal Ruhumun kendi içinde ikamet etmesine izin vermediği sürece, tek başına Bana asla böyle bir hediye veremez. Ancak o zaman, onu dönüştürecek mükemmelliğe yükselebilir, böylece kalbi ve ruhu Benimle bütünleşebilir, o zaman, Bana tamamen güvenen o ruhta, İlahi Vasfım aracılığıyla büyük mucizeler yaratabilirim. Tanrının kendisine verdiği hakkı, yani özgür iradesini koruyacaktır.

Benim, İsa Mesih’in içinizde yaşamasına izin vermeniz, sizin açınızdan büyük bir fedakarlık gerektirecektir. Her türlü yüce düşünceden vazgeçmelisiniz; her zayıflık ve her zerre kendine acıma. Bana geldiğinizde ve Benden size rehberlik etmemi istediğinizde, daha önce başınıza gelen tüm acılar ortadan kalkacaktır. Hiçbir şey seni rahatsız etmeyecek. Size büyük zarar veya üzüntü verenler de dahil olmak üzere başkalarına karşı nefret duyamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz zor koşullar ne olursa olsun, kolayca affedecek, kalbinizde hiçbir kırgınlık taşımayacaksınız ve olayları benim gördüğüm gibi göreceksiniz.

Bendeki yaşama hazırlanmak için kendinize iyi olan her şeyin Tanrı’dan geldiğini hatırlatmalısınız . İnsan, aklı, bedeni ve ruhuyla kendini Allah’a teslim ettiği güne kadar, kendi aklı ve kararlılığıyla asla huzura kavuşamaz. Bana, İsa Mesih’e, tam güveninin armağanını sunarak, o ruhta ikamet edeceğim ve o, tüm Görkemimin bir parçası olacak. Böyle ruhları yücelteceğim. Kalplerini ne büyük bir sevinç dolduracak! Bilinmeyenin korkusu artık onları rahatsız etmeyecek. Bu şekilde dünyayı, Cennette olduğu gibi yeryüzünde de Tanrı’nın İradesine göre tüm yaşamın yaşanacağı Büyük Görkemim – Yeni Görkemli Krallığım için hazırlayacağım.

Benim İradem, hayatlarını Benim her isteğime göre yaşayanların ruhlarına yerleştiğinde, kalplerinde bir daha asla nefretin hiçbir türünü yaşamayacaklar. Çünkü bu imkansız olurdu.

Ben nefret edemem ve eğer ruhunda yaşamama izin verilirse, benden gelmeyen hiçbir şey senin içinde kalamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082624.cfm

Bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde, her şeyi Benim Kutsal İrademe göre yapacaktır.

TR:

„İsa’nın taklidini ve Tanrı’nın iradesine uygun yaşamanın gerekliliğini vurguladı „

https://wiki-famvin-org.translate.goog/en/Saint_Vincent_de_Paul:_a_man_who_focused_his_whole_life_on_Christ?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

„live in conformity to God’s will”

https://wiki.famvin.org/en/Saint_Vincent_de_Paul:_a_man_who_focused_his_whole_life_on_Christ

—————-

Gerçeği Kitap:

Bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde, her şeyi Benim Kutsal İrademe göre yapacaktır.

25 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bir kişi Beni sevdiğini söylediğinde her şeyi Benim Kutsal İradem’e göre yapacaktır. Her şeyi Benim Kutsal Ellerime teslim edecek ve kendi ihtiyaç ve arzularını unutacaktır. Sonra Bana diyecek ki:

“İsa, söylediğim ve yaptığım her şey Senin Kutsal İradene göredir; benimle Tanrı’nın İradesine göre yap.” 

Bende ve benim onda yaşayan adam, her şeyi Tanrı’ya Yücelik veren şeye teslim olacaktır. Hiçbir bencil amacı olmayacak; Kendini memnun etmek için gizli bir arzu yok ve bu hayatta Benimle tam bir birlik içinde olabilmek için elinden gelen her şeyi yapacak, her düşünceyi Bana teslim edecek; her hareket; Her adımı ve her eylemi onun ruhuyla hareket edebilmem için yapıyorum. Bana tamamen güvenecek ve dünyayı arındırmak için yaptığım, izin verdiğim ve gerçekleştirdiğim her şeyin tek bir amacı olacağını, o da Tanrı’yı ​​Yüceltmek olduğunu bilecektir.

İnsan, Kutsal Ruhumun kendi içinde ikamet etmesine izin vermediği sürece, tek başına Bana asla böyle bir hediye veremez. Ancak o zaman, onu dönüştürecek mükemmelliğe yükselebilir, böylece kalbi ve ruhu Benimle bütünleşebilir, o zaman, Bana tamamen güvenen o ruhta, İlahi Vasfım aracılığıyla büyük mucizeler yaratabilirim. Tanrının kendisine verdiği hakkı, yani özgür iradesini koruyacaktır.

Benim, İsa Mesih’in içinizde yaşamasına izin vermeniz, sizin açınızdan büyük bir fedakarlık gerektirecektir. Her türlü yüce düşünceden vazgeçmelisiniz; her zayıflık ve her zerre kendine acıma. Bana geldiğinizde ve Benden size rehberlik etmemi istediğinizde, daha önce başınıza gelen tüm acılar ortadan kalkacaktır. Hiçbir şey seni rahatsız etmeyecek. Size büyük zarar veya üzüntü verenler de dahil olmak üzere başkalarına karşı nefret duyamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz zor koşullar ne olursa olsun, kolayca affedecek, kalbinizde hiçbir kırgınlık taşımayacaksınız ve olayları benim gördüğüm gibi göreceksiniz.

Bendeki yaşama hazırlanmak için kendinize iyi olan her şeyin Tanrı’dan geldiğini hatırlatmalısınız . İnsan, aklı, bedeni ve ruhuyla kendini Allah’a teslim ettiği güne kadar, kendi aklı ve kararlılığıyla asla huzura kavuşamaz. Bana, İsa Mesih’e, tam güveninin armağanını sunarak, o ruhta ikamet edeceğim ve o, tüm Görkemimin bir parçası olacak. Böyle ruhları yücelteceğim. Kalplerini ne büyük bir sevinç dolduracak! Bilinmeyenin korkusu artık onları rahatsız etmeyecek. Bu şekilde dünyayı, Cennette olduğu gibi yeryüzünde de Tanrı’nın İradesine göre tüm yaşamın yaşanacağı Büyük Görkemim – Yeni Görkemli Krallığım için hazırlayacağım.

Benim İradem, hayatlarını Benim her isteğime göre yaşayanların ruhlarına yerleştiğinde, kalplerinde bir daha asla nefretin hiçbir türünü yaşamayacaklar. Çünkü bu imkansız olurdu.

Ben nefret edemem ve eğer ruhunda yaşamama izin verilirse, benden gelmeyen hiçbir şey senin içinde kalamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/25/when-a-person-says-he-loves-me-he-will-do-all-according-to-my-holy-will/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082524.cfm

Sevgili çocuklarım, sizden dünyada barış için dua etmenizi rica ediyorum

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Dünyada barış için dua edin

24 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, sizden dünyada barış için dua etmenizi rica ediyorum, çünkü çok yakında birçok ülke kontrol altına alınması zor olan savaşlara karışacak ve birçok masum hayat yok olacak.

Sevgili Oğlumdan dilemenizi istediğim esenlik, başkalarına korku salan sapkınların kalplerine ekilen nefretin etkisini azaltmaktır. Barış, Tanrı’nın Gücü aracılığıyla yeryüzüne yağdığında, farklılıklarınız ne olursa olsun, birbirinize nasıl sevgi ve saygıyla davranmanız gerektiği konusunda bir fikir verecektir.

Sizden bu Haçlı Seferi Duasını, Barış Duasını uluslarınız için her gün okumanızı rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (164) Milletler İçin Barış Duası

Ey İsa bana barış getir. Milletime ve savaş ve bölünme nedeniyle parçalanan tüm ülkelere barış getir.

Adalet adına başkalarına acı çektiren o katı kalplerin arasına barışın tohumlarını ekin.

Tanrı’nın tüm çocuklarına Sizin Barışınızı alma Lütuflarını verin ki sevgi ve uyum gelişebilsin; böylece Tanrı’ya olan sevgi kötülüğe galip gelsin ve ruhlar yalanların, zulmün ve kötü hırsların yozlaşmasından kurtulsun.

Yaşamlarını Kutsal Sözünün Gerçeğine adayanların ve Seni hiç tanımayanların üzerine barış hakim olsun.

Amin.

Sevgili çocuklarınız barış olsun ve unutmayın ki, Tanrı sevgisi olmadan gerçek huzuru asla bulamazsınız.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/24/mother-of-salvation-pray-for-peace-in-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/24/mother-of-salvation-pray-for-peace-in-the-world/

 

 

 

Baba Tanrı: Gözyaşlarını sileceğim; dünyayı birleştirin ve barışı getirin

24 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

seni seviyorum çocuk

Sevgili kızım, çocuklarıma duyduğum sevginin boyutunu gerçekten bilen var mı? Aşkın korkunç bir acı getirebileceğini biliyor mu? Saf sevgi, bu sevgi reddedildiğinde büyük acı yaratabilir.

Çocuklarımı, Yaratılışımı, Etimi ve Kanımı seviyorum. Bu nedenle, günahın Çocuklarımla, onların Ebedi Babaları olan Benim aramda ayrılık yaratması nedeniyle büyük acı duyuyorum. Kalplerinde birbirlerine karşı yeşeren nefreti görünce ağlıyorum. Şehvetin, kıskançlığın, gururun, açgözlülüğün, birbirlerine üstün gelme arzularının, birbirlerine verdikleri acı ve acılara şahit olduğumda ağlıyorum.

İnsana miras bıraktığım ömrü elimden aldıklarında, Acım o kadar büyük ki, öyle bir ıstırapla haykırıyorum ki, bütün Cennetler Benimle birlikte üzüntü gözyaşları döküyor.

Benim Zamanım yakında ve savaşları duyduğunuzda; vebalar; kıtlık ve depremler sıklaşıyor, o zaman bilin ki o zaman artık yeter diyeceğim saat gelecek!

Kötüleri tek nefeste kovacağım; Bir fısıltıyla katilleri, göz açıp kapayıncaya kadar düşmanlarımı. Sonra Oğlumun Haklı Krallığını geri alacağı saati, zamanı ilan edeceğim.

Gözyaşlarını sileceğim; dünyayı birleştirin ve barışı getirin; Çocuklarıma zulmedenleri sürgün edin ve Benim adıma acı çekenleri Krallığımın Işığına getirin, çünkü onlar yeryüzündeki Yeni Krallığımda yüceltilecekler.

Çocuklarımı, yakında sizin olacak Yeni Cennetimdeki neşeli hayata hazırlayın. Bu dünyadaki acılar tükenecek, üzüntü gözyaşlarının yerini sevinç gözyaşları alacak. Bu Benim Sözümdür.

Artık dayanamayacağınızı hissettiğinizde, Yeni Çağın şafağının yaklaştığını bilin.

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/24/god-the-father-i-will-wipe-away-your-tears-unite-the-world-and-bring-peace/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/24/god-the-father-i-will-wipe-away-your-tears-unite-the-world-and-bring-peace/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082424.cfm

her şey dayanılmaz göründüğünde, Yaşayan Tanrı’nın Mührü’ne sahip olanlara insanlığı mahvedecek acılarından kurtuluş verilecek.

Gerçeği Kitap:

Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmişleri silahlandıracağım

23 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, çok sayıda seçilmiş ruh yeryüzünde Krallığımı geri almamda Bana yardım etmek için ayağa kalktığında iki işaret ortaya çıkacak.

İlk işaret , insan mantığının, zekasının ve hırsının kutsal hizmetkarlarımın gerçek inancını yok edeceği yeryüzündeki Kilisemdeki ruhların yüceliğiyle ilgilidir.

Gurur ve kibir, her zaman kavrayamayacakları daha derin bir inancı deneyimlemeye yönelik doğuştan gelen özlemle birleştiğinde, sahte bir karanlık kiliseyle sonuçlanacaktır. Bu, yalanları ve kısır bir inancı doğuracak yüce bir hiyerarşi yaratacaktır.

İkinci alamet, Allah’ın kutsal bir hediyesi olan insan bedeninin, ona hiçbir saygı gösterilmeyeceği, sadece dünyevi süs için kullanılan bir araca indirgeneceği zavallı bedenlerle ilgilidir. Ahlak eksikliği, bedenin günahlarının ağır eylemlerine katılmak için bir araç olarak kullanıldığı yerde, vücudun kötüye kullanılması da dahil olmak üzere, insan vücuduna saygının olmamasına yol açacaktır. İnsan yaşamına saygının olmaması, aynı zamanda cinayetin o kadar yaygın hale geleceği ve sonunda pek çok kişinin kötü adamların elindeki fiziksel ölüm dehşetine karşı tamamen bağışık hale geleceği anlamına da gelecek.

İnsanın arınması devam ediyor çünkü istekli ruhların ıstırabı olmasaydı birçok insan kaybolurdu. Ancak o zaman, her şey dayanılmaz göründüğünde, Yaşayan Tanrı’nın Mührü’ne sahip olanlara, günah, savaşlar, kıtlık ve hastalıklar da dahil olmak üzere insanlığı mahvedecek acılarından kurtuluş verilecek. Küçük de olsa savaşları asla göz ardı etmemelisiniz çünkü yayılacaktır.

Benim Kiliseme olan gerçek inancın eksikliğini asla göz ardı etmeyin, çünkü bu da yayılacaktır. Dini, düşmanları arasında korku salmak için bir araç olarak kullanan uluslar arasındaki nefreti asla göz ardı etmeyin, çünkü bu aynı zamanda Beni sevenlerin ruhlarını da yutacak şekilde yayılacaktır. Benden nefret ediyorlar. Benim Sesimi bastırmak için yaptıkları iğrenç girişimlerde, onların kötü dillerinin sizi onlara katılmaya kışkırtmasına izin vermemelisiniz. Eğer bunu yaparsanız, o zaman siz de onlar kadar istilaya uğrayacaksınız.

Ve tüm bu karışıklıklar yaşanırken, Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmiş olanları silahlandıracağım. Sonra dünya, insanın bildiği tüm saygınlığı kaybettiğinde, canavar uçurumu açacak ve sonra her biri. Tanrı’nın düşmanı Kiliseme sızacak. Ancak bu tür adaletsizliklere katlanmaya hazır olsun ya da olmasın, bu insanın iradesine göre olacaktır.

Ayağa kalkıp Tanrı’nın İradesini savunanlar büyük Lütuflarla doldurulacak ve inançları sayesinde, Tanrı Sözüyle çelişen her şeye direnemeyecek kadar inatçı veya çok korkak olanların günahlarının kefaretini ödeyecekler.

Tüm kötü zulümler arttığında ve insan, bu kötülüklerle mücadele etme veya kontrol etme yeteneğine sahip olmadığını anladığında, Bana dönmeli ve şunu söylemelidir:

 “İsa, biz çaresiz günahkarları düşmanlarından kurtar.”

Ancak o zaman insanın günahından kaynaklanan şiddetin, cinayetin, nefretin ve savaşların etkisini hafifletmek için müdahale edebilirim.

Her gün Bana dönün ve Merhametime sesleyin.

Bana ulaşanları asla yalnız bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082224.cfm

insan mantığının, zekasının ve hırsının kutsal hizmetkarlarının gerçek inancını yok edecek

Gerçeği Kitap:

Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmişleri silahlandıracağım

23 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, çok sayıda seçilmiş ruh yeryüzünde Krallığımı geri almamda Bana yardım etmek için ayağa kalktığında iki işaret ortaya çıkacak.

İlk işaret , insan mantığının, zekasının ve hırsının kutsal hizmetkarlarımın gerçek inancını yok edeceği yeryüzündeki Kilisemdeki ruhların yüceliğiyle ilgilidir.

Gurur ve kibir, her zaman kavrayamayacakları daha derin bir inancı deneyimlemeye yönelik doğuştan gelen özlemle birleştiğinde, sahte bir karanlık kiliseyle sonuçlanacaktır. Bu, yalanları ve kısır bir inancı doğuracak yüce bir hiyerarşi yaratacaktır.

İkinci alamet, Allah’ın kutsal bir hediyesi olan insan bedeninin, ona hiçbir saygı gösterilmeyeceği, sadece dünyevi süs için kullanılan bir araca indirgeneceği zavallı bedenlerle ilgilidir. Ahlak eksikliği, bedenin günahlarının ağır eylemlerine katılmak için bir araç olarak kullanıldığı yerde, vücudun kötüye kullanılması da dahil olmak üzere, insan vücuduna saygının olmamasına yol açacaktır. İnsan yaşamına saygının olmaması, aynı zamanda cinayetin o kadar yaygın hale geleceği ve sonunda pek çok kişinin kötü adamların elindeki fiziksel ölüm dehşetine karşı tamamen bağışık hale geleceği anlamına da gelecek.

İnsanın arınması devam ediyor çünkü istekli ruhların ıstırabı olmasaydı birçok insan kaybolurdu. Ancak o zaman, her şey dayanılmaz göründüğünde, Yaşayan Tanrı’nın Mührü’ne sahip olanlara, günah, savaşlar, kıtlık ve hastalıklar da dahil olmak üzere insanlığı mahvedecek acılarından kurtuluş verilecek. Küçük de olsa savaşları asla göz ardı etmemelisiniz çünkü yayılacaktır.

Benim Kiliseme olan gerçek inancın eksikliğini asla göz ardı etmeyin, çünkü bu da yayılacaktır. Dini, düşmanları arasında korku salmak için bir araç olarak kullanan uluslar arasındaki nefreti asla göz ardı etmeyin, çünkü bu aynı zamanda Beni sevenlerin ruhlarını da yutacak şekilde yayılacaktır. Benden nefret ediyorlar. Benim Sesimi bastırmak için yaptıkları iğrenç girişimlerde, onların kötü dillerinin sizi onlara katılmaya kışkırtmasına izin vermemelisiniz. Eğer bunu yaparsanız, o zaman siz de onlar kadar istilaya uğrayacaksınız.

Ve tüm bu karışıklıklar yaşanırken, Beni suçlayanlarla savaşmak için Meleklerimi ve seçilmiş olanları silahlandıracağım. Sonra dünya, insanın bildiği tüm saygınlığı kaybettiğinde, canavar uçurumu açacak ve sonra her biri. Tanrı’nın düşmanı Kiliseme sızacak. Ancak bu tür adaletsizliklere katlanmaya hazır olsun ya da olmasın, bu insanın iradesine göre olacaktır.

Ayağa kalkıp Tanrı’nın İradesini savunanlar büyük Lütuflarla doldurulacak ve inançları sayesinde, Tanrı Sözüyle çelişen her şeye direnemeyecek kadar inatçı veya çok korkak olanların günahlarının kefaretini ödeyecekler.

Tüm kötü zulümler arttığında ve insan, bu kötülüklerle mücadele etme veya kontrol etme yeteneğine sahip olmadığını anladığında, Bana dönmeli ve şunu söylemelidir:

 “İsa, biz çaresiz günahkarları düşmanlarından kurtar.”

Ancak o zaman insanın günahından kaynaklanan şiddetin, cinayetin, nefretin ve savaşların etkisini hafifletmek için müdahale edebilirim.

Her gün Bana dönün ve Merhametime sesleyin.

Bana ulaşanları asla yalnız bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/23/i-will-arm-my-angels-and-chosen-ones-to-do-battle-with-those-who-denounce-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082224.cfm