Babamın Antlaşmasını yerine getirmek için bu son yolculuğumda Beni takip etmesi, bir dağcı grubunun dağa tırmanmasına benzetilebilir

Gerçeği Kitap:

Birçoğu çağrıldı ama çok azı Bana sadık kalmak için seçildi

2 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızımın, Babamın Antlaşmasını yerine getirmek için bu son yolculuğumda Beni takip etmesi, bir dağcı grubunun dağa tırmanmasına benzetilebilir. Bunun yüksek bir dağ, zorlu bir arazi ve engellerle dolu olduğunu, bunun her seviyede ve her köşede şaşırtıcı ve beklenmedik dönemeçler ve dönüşler sunacağından en deneyimli dağcılar için bile sorun yaratacağını bilin.

Söylediklerime güvenenler ve beni açık ve istekli bir yürekle takip edenler bu yolculuğu diğerlerinden daha kolay bulacaklardır. Ancak bu yolculuğun başında kendine güvenen pek çok kişi çok hızlı yürüyebilir ve zirveye tırmanmak için büyük sıçramalar yapabilir. Bunlar en sert düşecek ve dibe inmeleri en acı verici olacak insanlardır.  

Deneyimli dağcılar olmayan ancak kendilerine liderlik edenin verdiği açık talimatları takip eden diğerleri, çoğu durumda zirveye ilk ulaşanlardır.

Onların güveni, sabrı ve ne pahasına olursa olsun zirveye ulaşma istekliliği onlara büyük bir enerji ve coşku sağlayacak ve zirveye yükselmelerini destekleyecektir. Düzenli olarak durup susuzluğunu gidermek için su içmeyenler susuz kalacak, yanlarına yiyecek almayı unutanlar ise güçlerini korumayı imkansız bulacaktır.

Bu yolculuğun her adımı yeni zorluklar, tehlikeli virajlar ve üzerinden aşılması neredeyse imkansız kayalar sunuyor. Zirveye tırmanışta hizada kalabilmek için çok güçlü bir zihin ve bedene sahip bir insan gerekir. Dağa tırmanma konusunda kendi yeteneklerine olan inançlarını kaybeden başkaları tarafından dikkatleri dağılacak ve onları sürekli olarak görevlerinden uzaklaştırmaya çalışacaklar.

Daha sonra, ileriye doğru büyük adımlar atanları kıskanan ve onları yavaşlatmak için önlerine tuzaklar ve başka engeller yerleştirerek tırmanıcıları çelme takmaya çalışacak başkaları da olacak. Bu hayal kırıklığına uğramış ve kıskanç ruhlar, kararlı ve kararlı tırmanıcının zirveye ulaşmasını engellemek için ellerinden geleni yapacaktır. Önlerinde gelebilecek büyük tehlikelerden korktukları için yolculuklarında olanları durmaya, uzaklaşmaya ikna etmek için yalanlar yaratacaklar. Onlara, dağcıların liderinin onları zirveye çıkarmaya uygun olmadığını ve bu nedenle, tehlikeli ve meşakkatli bir yolculuk olduğunu söyleyecekleri yolculuğa devam edecek kadar aptal olmaları durumunda büyük tehlike altında olacaklarını söyleyecekler.

Ve bu Yolculuğum, tekrar geleceğim güne kadar böyle devam edecek. Birçoğu Bana sadık kalmak için çağrıldı ama çok azı seçildi. Bazıları çağrıldı ve Beni takip ettiler. Sonra Bana olan nefretleri en kötüsüydü, çünkü onlar bu yolculuğa Bana ruh getirenlerdi. Kurtuluşa doğru. Ama ruhlarına korkunç yalanlar yerleştiren Şeytan’ın ayartmasına yenik düştüklerinde, ruhları Benden uzaklaştıracak olanlar da onlar olacaktır. 

Yalnızca alçakgönüllü bir ruha, yumuşak bir kalbe sahip olanlar, kibirden, kibirden ve egodan arınmış olanlar dağın zirvesine ulaşmayı başarabilirler. O gün geldiğinde, Benden uzaklaşanlar ve Bana ihanet edenler gidecek hiçbir yer bulamayacaklar, çünkü tepeye çıkan yol artık kalmayacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080124.cfm