Mükemmel bir dünya lekeli ve yozlaşmış her şeyin yerini alacak

Gerçeği Kitap:

Mükemmel bir dünya lekeli ve yozlaşmış her şeyin yerini alacak

27 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Barışım yakında senin olacak ve sevgili Babamın Gücüyle dünyaya verilen bu hayatta Bana, İsa Mesih’e hizmet eden herkes olacak.

Sözüme sadık kalmaya çalışan hepinizi ve özellikle de bu söze aç olan herkesi kutsuyorum. Ebedi Babam’a inanmayanlar veya beni, dünyanın Kurtarıcısı İsa Mesih’i kabul etmeyenler de dahil olmak üzere, diğer tüm dinlerden insanların kaybolduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu yanlış olur.

Manevi mükemmelliği aramaya çalışan ve Hakikatten habersiz olan her ruh, Herşeyi Seven, Gücü Yeten ve yaptığı her şeyde Mükemmel olan Babam tarafından sevilir.

İnsan ırkı günah nedeniyle kusurludur, ancak yine de her insan, kendisine hayat verenin Suretinde yaratılmıştır. Böylelikle, günah belası ortadan kaldırıldığında her erkek, kadın ve çocuk hem bedenen hem de ruhen yeniden mükemmel hale gelecektir .

Tanrı’nın düşmanları sürgün edildiğinde ve bedenin ve ruhun kusurluluğu artık insanla Tanrı arasında engel oluşturmadığında, herkes Babamla Bir olacak. Cennet ve Dünya’dan oluşan Yeni Krallık bir olacak. İnsan Benim aracılığımla Tanrı’da Bir olacak, O’nun Tek Oğlu ve O’nun dünya için Planı tamamlanacak. 

Kendinizi asla tamamlanmış hissedemezsiniz, çünkü günah bir kez ortaya çıktığında Tanrı’dan ayrılığa neden olur. Ama Dünya’yı kasıp kavuran tüm acıların silineceği zaman gelecek. Sevgi ve neşe onu yutacak ve lekeli ve yozlaşmış her şeyin yerini mükemmel bir dünya alacak.

Ancak o zaman Tanrı’nın Yaratılışının tümü yeniden bir bütün haline gelecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/27/a-perfect-world-will-replace-all-that-is-stained-and-corrupt/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/27/a-perfect-world-will-replace-all-that-is-stained-and-corrupt/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072724.cfm