Karanlığın ruhu millet üstüne milleti kuşatacak, orada sevgi ve hayırseverlik yok olacak.

Gerçeği Kitap:

Asla değişmem. Asla yeni yollara uyum sağlamam çünkü Ben her zaman Olduğum ve Olacağım Gibiyim. Ben Ebediyim

31 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, benden gelen her görücü, kahin veya peygamber, daha önce hiç katlanmak zorunda kalmadıkları büyük sınavlarla yakında karşılaşacak. Onların gerçekliğini kabul eden ve onlara sadık olan pek çok kişi, onlara sırtını dönecek ve bir kenara atılacak, karanlığın ruhu millet üstüne milleti kuşatacak, orada sevgi ve hayırseverlik yok olacak. İnsan insana karşı, ülke ülkeye karşı, insan Tanrıya karşı.

Bu çalkantılı dönemler birçokları için sıkıntılı olacak ve tek teselli ve güç kaynağınız Benden gelecektir, ancak yalnızca Beni ararsanız. Ben Senin Kayanım; geçilmez Kaya; Parçalanamayan Kaya; Ruhuma sığınan evlerde sağlam hiçbir şey kalmadığında kucaklayacağınız Kaya. Beni onurlandırmak için inşa edilen yapılar yerle bir olacak. Bazıları başka binalara dönüştürülecek ve bunlar başka amaçlar için kullanılacak, ancak Beni onurlandırmak için değil.

Ben Kilisenin üzerine inşa edildiği Kayayım ve sonsuza kadar yerinde kalacağım. Birçoğu Beni aramaya geldi ve ben onlara Hayat verdim. Bazıları da geldiler ama beni bulamadılar çünkü onların inatçı kalpleri sevgiden ve cömertlikten yoksundu. Ve şimdi, size öğrettiğim her şeye meydan okunacağından ve Kilisemin üzerine kurulduğu temel sarsılacağından, anlayışınızın ötesinde, ben hala yerimde kalacağım.

Ben Kaya kadar sağlamım ve sen bana teselli, güç ve cesaret arayarak geleceksin.

Önümüzdeki zamanlar için sizin için ayrılmış olan büyük Lütufları dökerek her birinize karşılık vereceğim.

Ben Kiliseyim. Ben Kilisede Varım. Bina taştan yapılmıştır, ancak Ben Kilisemin temelinin üzerine inşa edildiği Kayayım. Asla değişmem. Asla yeni yollara uyum sağlamam çünkü Ben her zaman Olduğum ve Olacağım Gibiyim. Ben Ebediyim.

Kilisem zamanın sonuna kadar ayakta kalacak, çünkü Ben Kiliseyim.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/31/i-never-change-i-never-adapt-to-new-ways-for-i-am-as-i-always-was-and-will-be-i-am-eternal/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/31/i-never-change-i-never-adapt-to-new-ways-for-i-am-as-i-always-was-and-will-be-i-am-eternal/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/073124.cfm