Alay edildim, iftiraya uğradım ve ahlaksız, yalancı ve kafir olmakla suçlandım

Gerçeği Kitap:

Alay edildim, iftiraya uğradım ve ahlaksız, yalancı ve kafir olmakla suçlandım

28 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın çocuklarına baktığımda, Kalbim, tıpkı 100. yılındaki bir adam gibi, yeni doğmuş bir bebek kadar şefkatli bir Sevgiyle patlıyor. Fark yaratmıyor. Her biriniz, Babamın Kutsal İradesi uyarınca annenizin rahminde özenle örülmüş, Tanrı’nın bir çocuğusunuz.

Görüyorsunuz, başından sonuna kadar yaratılmış olan her şey, Tanrı’nın Kutsal İradesine göre olmuştur ve her zaman olacaktır.

Bu nedenle , kim olursanız olun, ne tür sıkıntılar çekerseniz çekin, ırkınız, inancınız, cinsiyetiniz veya renginiz nedeniyle toplum tarafından dışlandığınızda katlanmak zorunda kaldığınız aşağılama ne olursa olsun, bilin ki hepiniz Tanrı’nın Gözünde değerlisiniz.

Sizi O’ndan ayıran tek şey günahtır.

Benim Sevgimi ve Acımı dile getirenler aranızda zulme uğrayanlardır. Senin acın benimdir. Korkunç ayrımcılığa maruz kalan yalnız ve mazlumları, toplumlarınızın dışlanmışlarını arıyorum ve onları ilk önce Bana çekiyorum. Büyük Merhametimi ilk olarak üzerine döktüklerim onlar.

Bu hayatta başkaları tarafından reddedilirseniz ve acımasızca küçümsenirseniz, o zaman bilin ki Ben sizinleyim. Size Golgota Haçı verildi ve ne düşündüğünüze rağmen kutsandınız. Senin kaderin Benim payımdır. Dünyadaki Hayatım sırasında ayrımcılığa katlandım. Alay edildim, iftiralara uğradım, ahlaksız, yalancı ve kafir olmakla suçlandım.

Korkmayın, çünkü haksız yere bu tür suçlarla suçlandığınızda, Benimsiniz, tamamen Benimsiniz. Ve ben seninim.

Sevgili İsa

Sevginin ve Merhametin Babası’ndan daha fazlasını keşfedin

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/28/i-was-mocked-slandered-and-accused-of-being-immoral-a-liar-and-a-heretic/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/28/i-was-mocked-slandered-and-accused-of-being-immoral-a-liar-and-a-heretic/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072924.cfm