Ey Tanrım, Yüce Baba, lütfen yüreklerinde nefret taşıyanların elinde acı çeken zayıfları ve masumları koru.

TR:

GÜÇLÜ Kürtajda Hayatta Kalma Hikayesi

 

EN:

Gianna Jessen’s POWERFUL Abortion Survival Story | Huckabee

https://www.youtube.com/watch?v=pwpJTY1pEns

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: İnsan hayatına saygı göstermeyen, Tanrı’yı ​​tanımaz

24 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili Tanrı çocuklarım, Tanrı’nın Gözünde ne kadar özel olduğunuzu asla unutmamalısınız, çünkü O, hepinizi koşulsuz olarak seviyor. O’nun sizi nasıl sevdiği anlayışınızın ötesindedir . Sen gülümsediğinde o da gülümser. Sen güldüğünde o da gülüyor. Siz acı ve üzüntüyle kıvrandığınızda ağlar ve başkalarının elinden zulme maruz kaldığınızda öfkelenir.

Tarihin bu döneminde, nefretin her yerde ulusları istila ettiği ve masumların işkenceye uğradığı, baskı altına alındığı ve öldürüldüğü bu zamanda, O’nun Eli uzanacak ve kötüleri cezalandıracaktır. İnsanlık, Allah’ın kanunlarına, özellikle de başka bir insanın hayatına saygı göstermeyerek Allah’a meydan okuduğunda, O’nun azabı dünyayı saracaktır. İnsan hayatına saygı göstermeyen, Allah’ı ve O’nun ilâhlığını kabul etmez.

Tanrı, Yaşamın Yaratıcısı ve Yazarıdır; Onu verir ve onu geri alma yetkisi yalnızca O’ndadır. Ah, şu anda O’nun göksel Krallığında, O’nun Yaratılışına karşı kötü olanın körüklediği saldırganlık nedeniyle ne kadar çok üzüntü var.

Kalpleri soğuk, öfkeli, nefret dolu insanların dünyada yaşattığı acıların dindirilmesini Allah’tan dilemelisiniz. Başkalarına terör uygulayanların dualarınıza ihtiyacı var.

Zayıfları ve masumları korumak ve bu zamanda insanın katlanmak zorunda olduğu dehşeti hafifletmek için lütfen bu Duayı okuyun.

Haçlı Seferi Duası (162) Zayıfları ve masumları korumak için:

Ey Tanrım, Yüce Baba, lütfen yüreklerinde nefret taşıyanların elinde acı çeken zayıfları ve masumları koru. Zavallı çaresiz çocuklarınızın çektiği acıları hafifletin. 

Kendilerini düşmanlarından korumaları için onlara ihtiyaç duydukları tüm Lütufları ver. Onları cesaretle, ümitle ve merhametle doldur ki, kendilerine eziyet edenleri affetmeyi yüreklerinde bulabilsinler. 

Sevgili Tanrım, Ebedi Babam, Senden Yaşam Yasasına karşı gelenleri affetmeni ve onların davranışlarının Seni ne kadar rahatsız ettiğini görmelerine yardım etmeni istiyorum, böylece yollarını düzeltebilirler ve Senin Kollarında teselli bulabilirler. Amin.

Çocuklar, Tanrı’ya, Ebedi Baba’ya bağlılıklarından dolayı acı çekenlerin, acımasız ve anlamsız savaşların kurbanlarının korunması için dua edin, dua edin, dua edin. 

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/24/mother-of-salvation-he-who-shows-no-respect-for-human-life-does-not-acknowledge-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/24/mother-of-salvation-he-who-shows-no-respect-for-human-life-does-not-acknowledge-god/

 

 

 

Güven kırıldığında, bunun nedeni genellikle suçlunun gururunun düşüncelerine yön vermesine izin vermesidir.

26 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ben bir Kral olarak geldim, ama şimdi, bugün, sana bir yoksul olarak sesleniyorum, çünkü zerre kadar gurur duymuyorum çünkü bu imkânsız olurdu.

Tanrı’nın çocuklarına özlemle haykırıyorum ki, onların katılaşmış kalplerinde bir sevgi parıltısı uyandırayım; Ebedi Babam’dan gelen ama uykuda olan ve unutulmuş bir sevgi. Dünyada Beni duymamış tek bir kişi olmasa da, Ben, İsa Mesih de unutuldum.

Beni tanıyorlar ama Kim olduğumu unutuyorlar. Bazıları Adımı biliyor ama bu onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Bazıları Beni seviyor ama orada burada Beni tanımak için başlarını sallamak dışında benimle konuşamayacak kadar meşguller. Diğerleri Beni duydular, ama Ben onların gözünde sadece bir ikonum, geçmiş bir döneme ait bir şeyim – bir peygamberim. belki de kim gerçek olabilir veya olmayabilir. Manevi konularda çok az anlayışa sahip olan diğer ruhlara gelince, ben yokum.

Ben, bundan sonra yeni bir dünyanın var olacağı umuduyla samanlara yapışan, hararetli dindar insanların zihinlerinde yaratılmış bir hayal ürünü, bir yaratıkım. Sizi temin ederim ki, Tanrı Tanrıdır. İnsanlık, Ebedi Babam tarafından yaratıldı çünkü O’nun ebedi evrene yönelik Planının bir parçasıydı. Her şey Var Olanın ve Olacak Olanın Emri ve İradesiyle Oldu, Vardır ve Olacaktır. Babamın Yarattığı dünyada, düşmanları da dahil olmak üzere herkes Tanrı’nın önünde eğilir.

Bir insan, fiziksel benliğiyle gördüğü, dokunduğu ve hissettiği her şeye daha körü körüne bağlı oldukça, maneviyatı kısırlaşacaktır. Her şeyin bu dünyayla başlayıp bu dünyayla bittiğine inandığınızda, ben yokum diyorsunuz. Seni şeytanın aldatmacasından kurtarmak için gönderilen İnsanoğlu Beni inkar ediyorsun. Ben Babamdanım. Ben Onun Büyük İlahi Planının bir parçasıydım. Hepimiz biriz ama siz sevgili çocuklarım, yaşamsız bir çölde ve Benim İlahi Vasfımın ne anlama geldiğini bilmeden yaşıyorsunuz. Krallığım mükemmeldir ve Babam tarafından yaratılmıştır.

İnsan ırkı mükemmeldi, ta ki Babamın Gözündeki en büyük günah olan gurur günahı tarafından yok edilene kadar. Gurur günahına karşı dikkatli olun; çünkü bu, Lucifer’in kendini sevmesi nedeniyle gelişmiştir. Babamın Hiyerarşisinin en yükseği olan Lucifer, özgür iradesi olduğu için istediği her şeyi yapabileceğine inanıyordu ama bunu anlayamamıştı. Ona yalnızca özgür irade armağanı değil, aynı zamanda Babamın güveni de verildi. Babam Yaratılışının tamamına tam bir güven gösterdi. Ne yazık ki bunun karşılığı olmadı. 

Güven kırıldığında, bunun nedeni genellikle suçlunun gururunun düşüncelerini, zihnini ve eylemlerini belirlemesine izin vermesidir. Gurur ruhunuza yerleştiğinde, sizi yoktan var eden, bir avuç çamurdan başkasıyla aranıza hemen mesafe koyarsınız. Seni şekillendirdi ve sana hediyeler verdi. Gurur insanlık için en büyük tehdittir çünkü sizi Tanrı’dan daha fazla bilgiye sahip olduğunuza ikna eder. Eğer buna inanıyorsanız, o zaman ne O’nun Adıyla konuşmaya ne de hiç layık değilsiniz. Ve bunu yaptığınızda, her türlü günahın hayır olarak kabul edileceği bir ortam yaratmış olursunuz. Bu olduğunda, yalnızca başkalarını aldatmakla kalmayacak, aynı zamanda yalnızca kendinizi de kandıracaksınız. 

Öğretmenin

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/26/when-trust-is-broken-it-is-usually-because-the-culprit-has-allowed-pride-to-dictate-his-thoughts/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/26/when-trust-is-broken-it-is-usually-because-the-culprit-has-allowed-pride-to-dictate-his-thoughts/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072524.cfm