Kurtuluş Annesi: İnsan hayatına saygı göstermeyen, Tanrı’yı tanımaz

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: İnsan hayatına saygı göstermeyen, Tanrı’yı ​​tanımaz

24 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili Tanrı çocuklarım, Tanrı’nın Gözünde ne kadar özel olduğunuzu asla unutmamalısınız, çünkü O, hepinizi koşulsuz olarak seviyor. O’nun sizi nasıl sevdiği anlayışınızın ötesindedir . Sen gülümsediğinde o da gülümser. Sen güldüğünde o da gülüyor. Siz acı ve üzüntüyle kıvrandığınızda ağlar ve başkalarının elinden zulme maruz kaldığınızda öfkelenir.

Tarihin bu döneminde, nefretin her yerde ulusları istila ettiği ve masumların işkenceye uğradığı, baskı altına alındığı ve öldürüldüğü bu zamanda, O’nun Eli uzanacak ve kötüleri cezalandıracaktır. İnsanlık, Allah’ın kanunlarına, özellikle de başka bir insanın hayatına saygı göstermeyerek Allah’a meydan okuduğunda, O’nun azabı dünyayı saracaktır. İnsan hayatına saygı göstermeyen, Allah’ı ve O’nun ilâhlığını kabul etmez.

Tanrı, Yaşamın Yaratıcısı ve Yazarıdır; Onu verir ve onu geri alma yetkisi yalnızca O’ndadır. Ah, şu anda O’nun göksel Krallığında, O’nun Yaratılışına karşı kötü olanın körüklediği saldırganlık nedeniyle ne kadar çok üzüntü var.

Kalpleri soğuk, öfkeli, nefret dolu insanların dünyada yaşattığı acıların dindirilmesini Allah’tan dilemelisiniz. Başkalarına terör uygulayanların dualarınıza ihtiyacı var.

Zayıfları ve masumları korumak ve bu zamanda insanın katlanmak zorunda olduğu dehşeti hafifletmek için lütfen bu Duayı okuyun.

Haçlı Seferi Duası (162) Zayıfları ve masumları korumak için:

Ey Tanrım, Yüce Baba, lütfen yüreklerinde nefret taşıyanların elinde acı çeken zayıfları ve masumları koru. Zavallı çaresiz çocuklarınızın çektiği acıları hafifletin. 

Kendilerini düşmanlarından korumaları için onlara ihtiyaç duydukları tüm Lütufları ver. Onları cesaretle, ümitle ve merhametle doldur ki, kendilerine eziyet edenleri affetmeyi yüreklerinde bulabilsinler. 

Sevgili Tanrım, Ebedi Babam, Senden Yaşam Yasasına karşı gelenleri affetmeni ve onların davranışlarının Seni ne kadar rahatsız ettiğini görmelerine yardım etmeni istiyorum, böylece yollarını düzeltebilirler ve Senin Kollarında teselli bulabilirler. Amin.

Çocuklar, Tanrı’ya, Ebedi Baba’ya bağlılıklarından dolayı acı çekenlerin, acımasız ve anlamsız savaşların kurbanlarının korunması için dua edin, dua edin, dua edin. 

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/24/mother-of-salvation-he-who-shows-no-respect-for-human-life-does-not-acknowledge-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/24/mother-of-salvation-he-who-shows-no-respect-for-human-life-does-not-acknowledge-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072424.cfm