Bu, Başlangıç ve Son Ben olduğumu ve her şeyin Benden geldiğini kabul etmek anlamına gelir.

Gerçeği Kitap:

Bana güvendiğin zaman bu her türlü koşuldan arınmış olmalı

23 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, konu seninle olan ilişkime gelince güven çok yanlış anlaşılan bir terimdir. Güvenmek kolay bir şey değildir, çünkü insan bir günahkardır ve her an, sevdikleri arasında bile güvene ihanet edebilir.

Bana güvenmek ruhların büyük çabasını gerektirir. Bana güvendiğinizde, bu hiçbir şarttan muaf olmalı veya kendi şartlarınıza göre olmalıdır. Beni sevdiğini söylediğinde birçok aşama vardır.

İlk aşama, öğrettiğim her şeye ve Kim olduğuma olan inanç ve sevgi aşamasıdır.

İkincisi, Öğretilerime duyduğum sevgiden ve Bana olan derin şefkatten ilham alıyor.

Üçüncü aşama, Benimle tam birlik içinde olduğunuzda, Sevgimi, Acımı, Acımı hissettiğinizde ve nedenini bilmeden Tanrı’nın gerçek bir çocuğu olmanın ne anlama geldiğini anladığınızda ortaya çıkar.

Bu, Başlangıç ​​ve Son Ben olduğumu ve her şeyin Benden geldiğini kabul etmek anlamına gelir.

Beni bir çocuk gibi açık bir yürekle sevdiğinizde, beni koşulsuz seveceksiniz. Herkes umutsuz hissettiğinde yardımınıza geleceğimi bileceksiniz, insana olan Sevgimin sonsuz, kötü niyetten uzak, ayrımcılıktan uzak olduğunu ve ne yapmış olursa olsun tek bir günahkarı reddetmeyeceğimi bileceksiniz. O zamana kadar, Benim İlahiyatım hakkında hiçbir şüpheniz kalmayacak ve Bana tamamen teslim olacaksınız.

Her şeyi Bana bırakacaksın, ama Beni bu şekilde sevdiğin zaman hiç şüphesiz insanların elinde acı çekeceksin.

Işığım ruhunuzda parlayacağından, Beni reddedenler sizi küçümsemek için ellerinden geleni yapacaklar; seninle dalga geçmek için; Sizi kırbaçlamak ve hayatı zorlaştırmak için, kusura bakmayın, Hıristiyanlar her zaman aşağılanmışlardır ve tıpkı benim gibi, Kıyamet Gününe kadar da zulme uğramaya devam edeceklerdir.

Bana güvenin, yükünüzü hafifleteceğim ve benden dolayı sizden nefret edenlerin sözlü saldırılarına maruz kalsanız da huzur içinde olacaksınız. Benden ayrı kaldığınızı hissettiğinizde lütfen bu Duayı okuyun, ben de yardımınıza geleceğim. Sizi bu dünyanın hiçbir yerinde bulunamayacak ve bulunamayacak bir Huzurla dolduracağım.

Haçlı Seferi Duası (161) Güven ve huzur için:

İsa sana güveniyorum. Seni daha çok sevmem için bana yardım et. Seninle tam ve nihai birlik içinde teslim olma güveniyle beni doldur. Zor zamanlarımda Sana olan güvenimi artırmama yardım et. Beni Huzurunla doldur. Sevgili İsa, sana tüm dünyevi bağlardan arınmış bir çocuk olarak geliyorum; Her türlü koşuldan bağımsız olarak, kendimin ve diğer ruhların iyiliği için bunu nasıl uygun görüyorsan öyle yapma isteğimi Sana teslim ediyorum. Amin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/23/when-you-trust-in-me-it-must-be-free-of-any-condition/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/23/when-you-trust-in-me-it-must-be-free-of-any-condition/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072324.cfm