O’nu sevenler, alay maruz kalmadan O’na bağlılıklarını ilan edemeyene

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: İsa Mesih, insanlık tarafından bir zamanlar olduğu gibi sevilmiyor

22 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Oğlum İsa Mesih, insanlık tarafından bir zamanlar olduğu gibi sevilmiyor. O’nun Varlığına karşı kayıtsızlık, O’nun kim olduğuna, temsil ettiği her şeye ve vaat ettiği her şeye karşı bir hoşnutsuzluğa dönüştü. Bu bana çok acı ve üzüntü getirdi.

Sapkınlık büyüyüp yayıldıkça, O, İsa Mesih, her ulus tarafından kınanacak, ta ki O’nu sevenler ve O’nun Öğretilerini takip edenler, alay, alay ve iftiraya maruz kalmadan O’na bağlılıklarını ilan edemeyene kadar.

O’na sadık olanlar, her gün yüzleşmek zorunda kalacakları muhalefetle başa çıkmalarına yardım etmesi için dua ederek O’na yalvarmadıkça, Hakikati duyuramayacaklardır.

İsa Mesih’e sadık kalabilmek için O’nu koşulsuz sevmelisiniz. O’nu gerçekten sevmek büyük bir nimettir ve aynı zamanda Tanrı’nın bir armağanıdır. Oğluma olan sevgisi zayıflayanlara bu duayı okumanızı rica ediyorum. 

Haçlı Seferi Duası (160) Seni daha çok sevmeme yardım et:

Ey İsa’m, dünyanın Kurtarıcısı, Seni daha çok sevmeme yardım et. Sana olan sevgimin büyümesine yardım et. Kalbimi Sevgin ve Şefkatinle doldur ki, Senin beni sevdiğin gibi Seni sevme Lütuflarına kavuşayım. 

Nankör ruhumu Sana ve temsil ettiğin her şeye karşı derin ve kalıcı bir sevgiyle doldur. Lütfunun gücüyle, senin Tanrı’nın her çocuğunu sevdiğin gibi komşumu da sevmeme ve Sevgine muhtaç ve inançsız olanlara şefkat göstermeme yardım et. 

Beni Seninle birlik içinde birleştir ki, Dünyadaki Zamanında bize örneğinle öğrettiğin Hıristiyan yaşamını sürdürebileyim. Amin. 

Oğlumu sevin çocuklar, O da Sevgisini yayacak, böylece Tanrı’nın her çocuğu O’nun Büyük Merhametine çekilecek.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/22/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/22/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072224.cfm