Baba Tanrı: Cesur olun küçüklerim, çünkü Büyük Krallığım yakında sizin olacak

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Cesur olun küçüklerim, çünkü Büyük Krallığım yakında sizin olacak

21 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, dünyayı yaratırken amacım Varlığımı her birinizle paylaşmaktı. Daha sonra Sevgim bölündü ve o zaman dünya Bende bir oldu. Meleklerim yeni bulduğum Krallığıma sevindiler ve Sevgim Diyarımın ötesine yayıldı çünkü ben böyle olmasını arzuladım.

Aşkım azarlanırken, günaha son vermek için Dünyayı yenilediğimde Kederimin yenileneceğini biliyordum. Herkesin Benim İrademe göre yaşayacağı Benim Zamanım yakında. Kutsal Vasiyetim çocuklarımın kalplerinde mevcut olacak. Herkes yeniden neşeli olacak. Bu Büyük Gün’e kadar insanoğlu çok fazla acıya katlanacak çünkü günah Benden böylesine bir ayrılık yarattı.

Günah var olduğu sürece insan, Benden nefret edenin kendisine yaşattığı sıkıntılara katlanacak, kötü olan, sanki sizi seviyormuş, sanki sizi önemsiyormuş gibi sunacak ve herkesi etkilemeye devam edecek. Oğlumu sizi Kutsal Kollarına toplaması için gönderene kadar.

Cesur olun küçüklerim, çünkü Büyük Krallığım yakında sizin olacak ve siz de ailelerinizle birlikte Benim Kutsal Vasiyetim dahilinde yaşayacaksınız. Benim İlahi İradem aranızda gerçekleştiğinde, Cennet ve Yerden oluşan dünya bir olacak. Biz bir olduğumuzda artık acı ya da üzüntü olmayacak çünkü günah tamamen ortadan kalkacak. 

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/21/god-the-father-be-brave-my-little-ones-for-my-great-kingdom-will-soon-be-yours/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/21/god-the-father-be-brave-my-little-ones-for-my-great-kingdom-will-soon-be-yours/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072124.cfm