Bina yıkılacak, kutsal kullarımın imanı senin kavrayamayacağın kadar zayıflayacak

Gerçeği Kitap:

İnsan yapımı doktrin ruhunuzu beslemeyecek

20 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya karanlığın ruhu altındayken, Bana, İsa Mesih’e inananların Sözüme sadık kalması çok zorlaşıyor. Kilisem bocaladığında, inananlar öğrettiklerim konusunda hayal kırıklığına uğrayacaklar ve inançları uğruna mücadele edecekler. 

Dikkatinizi Tanrı’nın Sözü’nden başka yöne çevirmeniz benim arzum değil ve bunu yaptığınızda Beni orada bulamayacaksınız. Sözüme bağlı kalınmadığında ve yanlış bir güvenlik duygusuna kapılmanıza izin verdiğinizde, günahın hiçbir sonucu olmadığı düşünülerek bir kenara itildiğinde, Öğretilerime sadık kalmakta zorlanacaksınız. 

Hepiniz ayağa kalkın ve şimdi ben size bunu söylerken Sesimi duyun. Kutsal olarak sana öğrettiğim her şey yıkılacak . Benim tarafımdan Kiliseme verilen bu kadar çok Öğretinin bu zamanlara uygun olmadığı gerekçesiyle yakında bir kenara atılması birçoğunuz için kafa karıştırıcı olacaktır.

Önünüzde karşı karşıya olduğunuz zamanlar çok fazla ıstırap getirecek, çünkü Kilisemin üzerine inşa edildiği yön size verilmeyecek. Bina yıkılacak, kutsal kullarımın imanı senin kavrayamayacağın kadar zayıflayacak ve tüm Hakikat yıkılacak. İnsan yapımı doktrin ruhunuzu beslemeyecek. Yalnızca ben, İsa Mesih, sizi Beni takip etmeye uygun hale getirecek İmanla besleyebilirim, size ne söylenirse söylensin, her zaman Bana sadık kalmalısınız , çünkü ben her zaman size sadık kalacağım.

Benden ayrıldığınız zaman, sürekli olarak size yakın duracağım, sizi Bana geri çekmeye çalışacağım. Ve siz uzaklaşıp yaşamlarınızı sahtelikleri kabul edecek şekilde ayarlarken, ben sizi asla terk etmeyeceğim. Ve tamamen kaybolduğunuzda, sizi bulacağım ve Benim Diyarıma geri getireceğim.

Sen beni bıraksan da ben seni asla bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/20/man-made-doctrine-will-not-feed-your-soul/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/20/man-made-doctrine-will-not-feed-your-soul/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072024.cfm