Benim zamanım yakında ve sizi hazırlamak için yapabileceğim çok şey var.

Gerçeği Kitap:

Dünya, önceden söylendiği gibi beni terk etti ve bedenime en büyük ihanet yapıldı.

15 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, önceden söylendiği gibi dünya Beni terk etti ve Bedenime en büyük ihanet yapıldı.

Sözüm parçalara ayrılıyor ve Öğretilerime karşı bilge olduklarını söyleyenlerin çoğu, Kiliseme yapılacak zulümden habersiz olacak. Tıpkı Çarmıha Gerilmem sırasında, Yollarımdaki yüce bilgelikleriyle gururla övünenler tarafından lanetlendiğim gibi, bu konuda da kınanacağım, Krallığımı talep etmeye ikinci gelişimde. 

Sadelikten ve tevazudan yoksun nankör ruhlar, Hakikati dile getirmeye layık olmadıklarını düşündükleri kişilerin sesini asla kabul etmeyeceklerdir. Gerçeği asla kabul etmeyecekler, çünkü Benim adımdaki yalanları kabul ettiklerinde, kalplerinde Tanrı’nın Ruhu’nun ruhlarına akması için yer kalmayacak. İnsanlığı, Benim Büyük Rahmetime, dünyaya söz verdiğim Gün’e hazırlamak yerine, arkalarını dönecekler.

Kalplerini bana açmak için gönderilen ilahi ayetleri, kibirli ve katı kalplerinden dolayı tanıyamayacaklar. Ayrıca Tanrı Sözü’nün dünyadaki tüm günahkarlara ulaşmasını engellemek için ellerinden geleni yapacaklar ve bu yüzden onların bunu unutmalarına asla izin vermeyeceğim. 

Benim canımı kaybeden, kendi canını kaybeder. Yolumu tıkayan kişinin dönecek hiçbir yeri kalmayacak. Allah’ın iradesine karşı yemin eden lanetlenecektir. Eğer tekrar geleceğime dair Vaadim’in Gerçeği’ni hatırlayamıyorsan, benden gerçekten ne öğrendin? Krallığım Cennette olduğu gibi Dünyaya da gelecek ve söylediklerimi anlayamayanlar artık daha akıllı olmayacak. Şimdi gönderdiğim Lütufları israf edecekler ve kendilerini öyle karanlık bir hapishaneye kapatacaklar ki, Büyük Günde Benim Işığım tarafından kör edilecekler. 

Benim zamanım yakında ve sizi hazırlamak için yapabileceğim çok şey var. Sevgim Merhametli olduğu kadar Büyük de kalır, ama aynı zamanda kendinize de yardım etmelisiniz, çünkü Kurtuluş Sözüme layık olmak kolay değildir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/15/the-world-has-forsaken-me-as-foretold-and-the-greatest-betrayal-upon-my-body-has-been-inflicted/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/15/the-world-has-forsaken-me-as-foretold-and-the-greatest-betrayal-upon-my-body-has-been-inflicted/

 

 

 

İnsan zekası Bana ait olan her şeyi anlamaya muktedir değildir

17 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Beni sevenlerin katlanmak zorunda olduğu en büyük acı, ruhun karanlığıdır. Benimle ve Bana ne kadar çok bağlanırsan, senin içinde o kadar çok acı çekerim. Çünkü ben senin ruhunda ikamet ettiğimde, bundan dolayı acıya daha çok katlanmak zorunda kalacaksın. 

Bir ruh tam bir birlik içinde Benim bir parçam olduğunda ve iradesini Bana teslim ettiğinde, o kişide Benim Varlığım o kadar belirgin olacaktır.

Başkalarının nefretini üzerine çekecek, dünyadaki günah nedeniyle adaletsizliğe, adaletsizliğe ve kötülüğe tanık olmak zorunda kaldığı için Benim Kendi üzüntümü hissedecek. Duyuları keskinleşecek, Benimle yaşadığı acıların bir sonucu olarak ortaya çıkan manevi meselelere ilişkin anlayışı, Tanrı ile Şeytan arasında var olan savaşa dair onda daha derin bir anlayış uyandıracak birçok şeyi açığa çıkaracak.

Ruhunu, bedenini, duyularını neyin içine çektiğini anlayacaktır ama bu, onu kolay kabul edeceği anlamına gelmez. İnsan zekası Benden gelen her şeyi veya Benden gelen her şeyi anlayabilecek kapasitede değildir. Ama eğer Bana güvenirse ve tüm iyiliğin Benden geldiğini kabul ederse, o zaman Benim onun iyiliği için onun içinde büyümemi sağlayacaktır. altında

Ruhunuzun içinde yaşamama izin verdiğinizde harika şeyler başarabilirim. Sevgimin bu şekilde yayılmasına izin verdiğinizde, pek çok kişiye Merhamet Hediyem verilebilir. Başkalarının ruhlarını kurtarmak için kurbanın ruhu aracılığıyla müdahale edebilirim. Acı Hediyesini sunduğumda bunun bir bütün olarak insanlık için büyük ödüller getirdiğini her zaman kabul edin. Merhametim Sana Hediyemdir. Çalıştığım farklı yolları nezaketle kabul edin, çünkü Benimle birlik içinde olmanın acısı kısa ömürlü olacaktır. 

Beni Olduğum Gibi Kabul Et, Olmam Gerektiğini Düşündüğün Gibi Değil.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/17/the-human-intellect-is-not-capable-of-understanding-all-that-is-of-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/17/the-human-intellect-is-not-capable-of-understanding-all-that-is-of-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071624.cfm