Toprak zenginse çiçek sağlıklı olur.

Gerçeği Kitap:

Birbirinizi benim sizi sevdiğim gibi sevmediğiniz sürece öğrettiklerimi bilmek kendi başına bir işe yaramaz

13 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Allah’ın çocukları bir çiçeğin tomurcuklarına benzetilebilir. Tomurcuklar bulundukları toprağın beslenmesi sayesinde gelişir ve büyürler. Ancak toprak verimli olmadığı sürece tomurcuklar, bakanın gözüne hoş gelen olgun çiçeklere dönüşemez.

Toprak zenginse çiçek sağlıklı olur. Böceklerle doluysa çiçek açmaz. Sağlıklı toprak bile zehirle kaplanmışsa sağlıklı yaşayan bir bitki üretemez. Tanrı’nın çocukları, Tanrı Sözü’nü dinlemedikçe, Hakikati sindirmedikçe ve Tanrı’nın Emirlerine uymadıkça boş ve manevi huzurdan yoksun olacaklardır. Yalnızca Tanrı Sözü’nün vaat ettiklerini dinlemenize izin verdiğinizde gelişmeyi veya huzuru bulmayı bekleyebilirsiniz. 

Şeytanın ruhları kandırmak için dünyaya yaydığı yalanlar yüzünden birçok insan kendini kaybolmuş ve manevi hayattan yoksun bulmaktadır. Yaşam ancak Beni, İsa Mesih’i Kurtarıcınız olarak kabul ederek elde edilebilir.

Bu bile tek başına yeterli değildir. Sana öğrettiklerimi de unutmamalısın. Siz birbirinizi benim sizi sevdiğim gibi sevmediğiniz sürece öğrettiklerimi bilmek kendi başına bir işe yaramaz. Ayağa kalkıp gururla Benim öğrencim olduğunuzu ilan ettiğinizde, başkalarına sevgi göstermezseniz ve kendinize yapılmasını beklediğiniz şeyleri başkalarına yapmazsanız, ikiyüzlü olursunuz.

Eğer Beni tanırsan, başkalarını da, hangi günahlardan dolayı suçlu olurlarsa olsunlar seversin. Asla başkalarını Benim adıma yargılamayacaksın, çünkü bu senin hakkın değil. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/13/knowing-what-i-taught-is-in-itself-no-good-unless-you-love-one-another-as-i-love-you/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/13/knowing-what-i-taught-is-in-itself-no-good-unless-you-love-one-another-as-i-love-you/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071024.cfm