Dünyayı kirleten kötülük yok edilecek.

Gerçeği Kitap:

Sözüm çok basit, anlaşılması kolay ama yaşanması kadar kolay değil

9 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Bana saygı duyan herkese talimatım, dünyada yakında patlak verecek olan kargaşa için çok dua etmeleridir. Hepsi dini nefret ve açgözlülüğün neden olduğu bölünmelerle bağlantılı birçok olay gelişecek. Ancak dünyada zaten açıkça görülen Bana karşı nefret Benim dört duvarımdan geldiğinde, o zaman zamanın yaklaştığını anlayacaksınız. Çünkü bana lanet ettiklerinde ve beni sevenlere zulmettiklerinde, benim müdahaleme yıldırım gibi şahit olacaklar. 

Pek çok kişi, her zaman Beni takip edenlerin kaderi olan zulmü gönüllü olarak kabul etmemi, kötü şeyleri kabul etme ve bu şeylerin gelişmesine izin verme istekliliğiyle karıştıracak. Ama bu yanlış olur. Tüm Sevgi Benden gelir. Tüm kötülükler Şeytan’dan gelir. İkisi çatıştığında büyük bir kargaşa yaşanacak. Ben ona karşı çıktığımda kötülük gelişemez. Şeytan bile zehirini ancak Tanrı’nın iradesine göre yayabilir.

Dünyayı kirleten kötülük yok edilecek. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Ancak kötülüğü olduğu gibi kabul etmelisiniz, çünkü Şeytan onu her zaman iyi bir şeymiş gibi sunacaktır. Onun en sevdiği taktik, Öğretilerime çarpık bir bakış açısı sunmak ve bunların içine, yalnızca Tanrı’nın Ruhu’nun ruhlarında ikamet ettiği kişiler tarafından tanımlanabilecek büyük aldatmacalar eklemektir. Pek çok kişi Benim Doktrinimin farklı versiyonlarını yayıyor ve kendi yorumlarını yaratıyor ve bu da birçok kişinin kafasını karıştırıyor. Beni tanıdıklarını iddia edenler, Bana hizmet edenlere eziyet ederek Beni çarmıha gerdiklerinde, onların Benden olmadıklarını bilin; çünkü nasıl olabilirler? 

Huzur içinde olun, çünkü bilmeniz gereken her şey Kutsal Sözümde yer almaktadır. Sözüm çok basit, anlaşılması kolay ama yaşanması kadar kolay değil. Benim Sözüme göre yaşayın ve sevgi, söylediğiniz her kelimenin arkasındaki itici güç olacaktır; yaptığınız her hareket ve gerçekleştirdiğiniz her hareket. Kutsal olduğunu iddia edenlerin ağzından sevgiye tanık olmadığınız zaman dinlediğiniz şey Tanrı’nın Sözü değildir. Bunun yerine, kusurlu olan bir insan yorumunu duyuyorsunuz. 

Benim İlahi Vasfımdan kaynaklanmayan hiçbir şey Benden değildir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/09/my-word-is-very-simple-easy-to-understand-but-not-as-easy-to-live/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/09/my-word-is-very-simple-easy-to-understand-but-not-as-easy-to-live/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070924.cfm