Benim, Tanrı’nın Annesinin her görünüşünde, En Kutsal Sözünü duyurmama izin verdi.

Warraq Meryem Ana Tezahürat Yapan Kalabalığa Görünüyor: Mucizevi Hayaletin Tartışılmaz Video Kanıtı!

 

Our Lady of Warraq Appears to Cheering Crowd: Indisputable Video Evidence of Miraculous Apparition!

https://www.youtube.com/results?search_query=warraq+apparition

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yalnızca ruhlarınızdaki Tanrı Sevgisi ile Tanrı Sözünü yayabilirsiniz

8 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Tatlı çocuklarım, bilmiyor musunuz ki, Tanrı’nın hepinize olan sevgisi sayesinde, benim, Tanrı’nın Annesinin dünyada meydana gelen her görünüşünde, En Kutsal Sözünü duyurmama izin verdi. 

Sevgili Oğlum İsa Mesih’in arzusu, Gerçeğe dönüşümün gerçekleşebilmesi için kendimi tanıtmamdı. Ve böylece , Rab’bin Büyük Günü doğana kadar Tanrı, dünyanın her yerindeki kutsal tapınaklarımda Gerçeği bildirecek. Tüm tapınaklarımda Tanrı’yı ​​yüceltmek için hepiniz birleşmelisiniz , böylece O, Merhametiyle en hak etmeyen ruhlara bile büyük Lütuflar yağdırsın, çünkü onlar O’nun en çok aradığı kişilerdir.

O, Oğlum bana gelmeyi arzulayanlar sadece Kutsal İncil konularında iyi eğitimli kişiler değildir. Peki, iç huzurunu ne kadar arasalar da bir türlü bulamayanlar, kalplerinde bir boşluk hissedenlerdir . Pek çok insan bu hayatta mutluluğu, huzuru ve neşeyi arar ve nadiren bulur.

Sevgiyi bulamazlarsa asla gerçek huzuru bulamazlar. Yalnızca başkalarına duyulan sevgi sizi Tanrı’ya yaklaştırabilir çünkü sevgi olmadan Tanrı’nın Varlığını asla bulamazsınız.

Sevgili çocuklar, sizden bana, Kurtuluşun Annesine gelmenizi ve Tanrı’nın sizi Sevgisiyle doldurması için dua etmemi istemenizi rica ediyorum. Bu duayı okuduğunuzda Oğlumdan çağrınıza cevap vermesini isteyeceğim. Sevgiyi arayın ve kalbinizde ne kadar sevgi varsa başkalarına gösterin ve bunu paylaşın. Bunu yaptığınızda, Oğlum sizi öyle büyük bir sevgiyle dolduracak ki, siz de bunu aranızda paylaşmaya hazır olacaksınız. Sevgi nefreti yok edecektir. Başka bir insana karşı herhangi bir nefret hissediyorsanız, o zaman sizi bu istiladan kurtarması için Oğlum İsa Mesih’e yalvarmalısınız.

Haçlı Seferi Duası (159) Tanrı’nın Sevgisine Yakarış:

Ey Kurtuluşun Annesi, Tanrı’nın Sevgisini dilediğimde, benim adıma şefaat etmeni istiyorum. Boş bir kap olan ruhumu Allah Sevgisi ile doldur ki, taştığı zaman şefkat göstermeye çalıştığım ruhların üzerine de dökülsün. 

Tanrı’nın Gücü adına, Oğlunuza ihanet edenlere karşı besleyebileceğim her türlü nefret duygusundan kurtulmamı diliyorum. 

Beni ruhen alçakgönüllü kıl ve beni ruhun cömertliğiyle doldur ki, Mesih’in Öğretilerini takip edebileyim ve O’nun Sevgisini hayatımın her yerine yayabileyim. Amin. 

Aşktan sanki hissedilmesi kolaymış gibi bahsediliyor ama çoğu kişi için her türlü egodan arınmış büyük bir tevazu gerektiriyor. Kendinizi Tanrı’nın huzuruna düşürmeden, O’nun Sevgisini hissetmeyeceksiniz. Ve Tanrı’nın Sevgisi olmadan gelişemezsiniz. Yalnızca ruhlarınızdaki Tanrı Sevgisi ile Tanrı Sözünü yayabilirsiniz. 

O’nun Sevgisi olmadan O’nun Adıyla söylediğiniz sözler kısır ve yaşamdan yoksun olacaktır. 

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/08/mother-of-salvation-only-with-the-love-of-god-in-your-souls-can-you-spread-the-word-of-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/08/mother-of-salvation-only-with-the-love-of-god-in-your-souls-can-you-spread-the-word-of-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070724.cfm