Kurtuluşun Annesi: İnsanlığı kurtarmak için yaptığı son eylemde sevgili Oğlum İsa Mesih ile yakın bir şekilde çalışacağım

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: İnsanlığı kurtarmak için yaptığı son eylemde sevgili Oğlum İsa Mesih ile yakın bir şekilde çalışacağım

6 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Kurtuluşun Annesi olarak benim zamanım, sevgili Oğlum İsa Mesih ile insanlığı kurtarmak için O’nun son eyleminde yakın bir şekilde çalışacağım zaman kesin olarak belirlendi. 

Bugünden itibaren, O, Merhametini açığa çıkarmak için dünya işlerine müdahale ederken O’na karşılık vermek için benden gereken her şeyi yapacağım. 

Körlerin gözlerini Hakikate açmak asla kolay olmadığı gibi, kurtuluşa giden yol da çok zordur. Görmeyi reddettikleri için göremeyen zavallı ruhlara tanık olmaktan daha sinir bozucu bir şey yoktur. İnsanın inatçılığı büyük bir engeldir ve bu nedenle kalplerinde Tanrı’nın Işığıyla kutsanmış olan herkesin büyük dua ve fedakarlık yapması gerekir. Oğluma arzu ettiği hediyeyi getirirken, özgür iradenizin cömertliği olacak ve bu, Kutsal Ruh’un, Oğlumun Merhametine büyük ihtiyaç duyan ruhların üzerine inmesini sağlayacaktır.

Yalnızca inancınızla Gerçeği ilan etmek büyük bir zorluk olabilir. Ancak birçok insan Oğluma sadık olmasına rağmen içgörü yeteneğine sahip değiller. Allah’a körü körüne iman, büyük bir Hediyedir ve yumuşak kalpli, egodan uzak insanlara verilmiştir. Bu nedenle ayağa kalkın sevgili çocuklar ve ruhlar için yapılacak büyük savaşa hazırlanın. Aranızdaki en güçlüler için bile en büyük görev bu olacaktır.

Anneniz olarak önümüzdeki zamanlarda size rehberlik etmeme izin verin, çünkü ben sizin Avukatınızım ve İsa Mesih bana büyük Lütuflar verdi, böylece sizi büyük zafere giden yolda yanımda götürebileyim. 

Tanrı’yı ​​​​sevmek ve hizmet etmek için huzur içinde gidin. Küçük çocuklar olarak O’nu takip edenler için her türlü koruma size sağlanacaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/06/mother-of-salvation-i-will-work-closely-with-my-beloved-son-jesus-christ-in-his-final-act-to-salvage-humanity/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/06/mother-of-salvation-i-will-work-closely-with-my-beloved-son-jesus-christ-in-his-final-act-to-salvage-humanity/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070624.cfm