Oğluma hiçbir nedenle ihanet etmemelisiniz

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yakında İsa Mesih’i takip ettiğinizi beyan etmek yasa dışı hale gelecek

2 Temmuz 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklar, eğer insanlık, Ebedi Baba’nın sağında, Cennet Arş’ta oturan Oğlumun Hazretlerini görseydi, utanç ve pişmanlıkla başlarını öne eğerlerdi.

Sevgili Oğlum İsa Mesih, Cennetteki melekler ve azizler tarafından çok sevilmekte, onurlandırılmakta ve büyük sevgiyle övülmektedir. İnsan ırkını günahtan kurtarmak için korkunç bir ölüme maruz kalan Kişi’ye, Dünya’da çok az saygı gösterilir. Dünyayı Oğlumu temsil eden her işaretten kurtarmak için her girişim her yerde yapılırken, tarihin bu döneminde Gökler nasıl da ağlıyor. En Kutsal Haçların halka açık sergilenmesini yasaklamakla yetinmeyin; yakında İsa Mesih’i takip ettiğinizi ilan etmek yasa dışı hale gelecektir.

Söz’e sadık kalan ve Allah’a giden yolu takip eden Hıristiyanlara çok az hoşgörü gösterilecektir. İsa Mesih’e hizmet ettiklerini iddia eden kutsal hizmetkarlar bile Hıristiyanlığı savunamayacak kadar zayıf olacaklar ve bu yasaları kabul etmeye zorlanacaklardır. Pek çok durumda aralarındaki hainler, Haç’ın ve Hıristiyanlık Gerçeği’nin ortadan kaldırılmasını kolaylaştıracaklardır.

Zamanla hepsi Tanrı’dan gelmeyecek diğer inançların yanı sıra sahte bir öğretiye de tapacaklar. Kendi iradeleriyle hata yolunu seçecekleri için bu, Allah’ın rahmetini kabul etmeyi reddedecekleri ve kendilerini karanlığa mahkûm edecekleri anlamına gelir.

Oğluma hiçbir nedenle ihanet etmemelisiniz, çünkü O Gerçeğin Yoludur ve yalnızca O size Ebedi Kurtuluşu getirebilir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/07/02/mother-of-salvation-it-will-soon-become-unlawful-to-declare-that-you-follow-jesus-christ/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/02/mother-of-salvation-it-will-soon-become-unlawful-to-declare-that-you-follow-jesus-christ/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070224.cfm