Nefret kendini gizlemeye dikkat eder

Gerçeği Kitap:

Yanlışlıkla O’na hizmet ettiklerini iddia edenlerin kötü davranışları nedeniyle Tanrı’yı ​​asla reddetmemelisiniz.

29 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, başka dinden olan insanlara kötülük yapmak için dinin arkasına saklanan kimse Benden gelmez. Nefreti kamufle eden, diğer mezhepleri şeytanlaştıran dinler Allah’a hizmet etmez. 

İnsanların masumları öldürme ve katletme arayışlarında Beni, İsa Mesih’i arkasına saklanmak için bir kalkan olarak kullandıklarında, bu en büyük saygısızlıktır. Tanrı’ya inanan insanlar Tanrı’nın kim olduğunu bilmelidir; O’na hizmet etmek için dünyaya neler söylediğini ve çocuklarına On Emir aracılığıyla nasıl talimat verdiğini.

Tanrı aşktır. Hiçbir türlü nefreti tasvip etmez. Hangi sebeple olursa olsun din kisvesi altında başkalarına acı çektiren insanları görürseniz, bunun Allah sevgisiyle hiçbir ilgisi olmadığını bilmelisiniz. Nefret Şeytan’dan gelir ve Tanrı’ya olan öfkesini dışa vurmak için zehrini dindar radikaller arasında yayar.

Kim olduğuma dair çarpık anlayışa sahip olanların arasına sızarak, Allah’a karşı nefreti yaymayı başarıyor. İnsanlar o zaman şunu soracaklar: “Tanrı, Kendi Adında böyle bir kötülüğe nasıl izin verebildi?” Cevap şu: Tanrı’ya saygı duyulan yerlerde kötülük her zaman bulunacaktır, çünkü bu tür yerler , Tanrı’yı ​​onurlandıran herhangi bir dine utanç getirmek için kötü olan tarafından dikkatle aranır. Onun eylemleriyle insanlar Tanrı’dan yüz çevirecek ve O’na hizmet ettiğini iddia edenlerin yaptığı her kötü davranıştan O sorumlu tutulacaktır.

Nefret kendini gizlemeye dikkat eder. Genellikle Tanrı’yı ​​temsil ettiğini iddia edenler tarafından, Tanrı’nın düşmanlarına adalet getirdiği görülsün diye sunulacaktır. Bu, ‘endişenin sesi’ ve dünyanın kötü bir şey olduğuna inanmasını istediği şeyin kınanması olarak görülecek . Dünyanın her yerindeki farklı mezheplere ait kiliselere, içeriden Allah düşmanları sızmıştır. Amaç Ebedi Babamın İsmini utandırmaktır. Bunun sonucunda dünyanın her köşesinde Allah’a karşı derin bir şüphe ve güvensizlik ortaya çıkmıştır. Doğal varsayım, Tanrı’nın temsilcilerinin O’nun Adıyla kötülüğü kışkırttıkları ve bu nedenle Tanrı’ya olan inancın kusurlu olduğudur. İşte bu yüzden dünya nefrete, yozlaşmaya ve savaşlara sürüklenmiştir. Çünkü Şeytan’ın planı, Gerçek Tanrı’yı ​​onurlandıran her dini yok etmektir. Bu kötülüklere sebep olanların ruhlarında sevgi yoktur.

Yanlışlıkla O’na hizmet ettiklerini iddia edenlerin kötü davranışları nedeniyle Tanrı’yı ​​asla reddetmemelisiniz. Eğer bunu yaparsanız ve bu yüzden kendinizi Allah’tan uzaklaştırırsanız, Şeytan’ın yutmanızı istediği yalanlara kapılmışsınız demektir. Başkalarını asla inançlarından dolayı yargılamayın – iyi ya da kötü. Asla Ebedi Babamı veya Beni, yani O’nun sevgili Oğlu İsa Mesih’i, O’nun Kiliselerine hizmet edenlerin işlediği günahlar nedeniyle yargılamayın. İnsan bu Dünya’da bir günahkardır ve her zaman öyle kalacaktır. Ben tekrar gelene kadar günah her zaman insanın laneti olacaktır. Ancak Tanrı’yı ​​günahla suçlamak imkansız olduğu kadar korkunç bir saygısızlıktır.

Şeytan’ın var olduğu ve bu gerçeği gizlemeye özen gösterdiği gerçeğine uyanın ; böylece ruhları, Olan ve daima Olacak olan her şeyin Yaratıcısı olan Tanrı’ya küfrederek kandırabilir. Yakında tüm bu zulümler sona erecek ve tüm Görkem Benim olacak. Şeytan’ın yok edilmesi çok uzun sürmeyecek ve insan ırkı Benim Kim olduğumu ve İkinci Gelişimde getireceğim Muhteşem Hayatı açıkça görebilecek. 

Benim Kutsal Adımda sunulan her şeye karşı uyanık olmalısınız, çünkü her şeyin Benden gelmediğini göreceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/29/you-must-never-reject-god-because-of-the-evil-acts-of-those-who-falsely-claim-to-serve-him/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/29/you-must-never-reject-god-because-of-the-evil-acts-of-those-who-falsely-claim-to-serve-him/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062924.cfm