Şeytan, Oğlumun Kilisesine girecek ve işaretler açıkça görülecektir.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Gerçek Kilise bir Kalıntı olacak

28 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, insanlığın üzerine inecek en büyük aldatma, Oğlumun Dünya üzerindeki Kilisesinden gelecek ve ona sinsi yollarla sızmış olan düşmanları tarafından kışkırtılacak. Şeytan, Oğlumun Kilisesine girecek ve işaretler, Tanrı’nın Ruhu’nu ruhlarına sağlam bir şekilde yerleştirmiş olanlar tarafından açıkça görülecektir.

Oğlumun kutsal hizmetkarlarının imanı paramparça olacak, çünkü birçok kişi kutsal şeylere saygısızlık yaparak O’nu terk etmek zorunda kalacak. Pek çok zavallı ve talihsiz hizmetkardan yeni bir yemine bağlılık yemini etmeleri istenecek ve onlar oradan ayrılamayacak kadar korkacaklar, ancak birçoğu bunun yanlış olacağını kalbinin derinliklerinde bilecek.

Binlerce yeni gelen Kilise’ye yemin ederken, Oğlumun Dünyadaki Kilisesine birçok yeni kural getirilecek ve bunlar gerçek olmayacak, çünkü onların kalplerinde Mesih’in Gerçek Ruhu olmayacak. Kiliseye girecekler ve Oğlum İsa Mesih’i onurlandırmayacak yeni bir tek dünya dinine tanıklık edecekler. Sadece O’na hizmet etmemekle kalmayacak, görevleri de özünde Tanrı’nın Doğaüstü Halinin Varlığını ve O’nun temsil ettiği her şeyi inkar edecek olan hümanizmin ihtiyaçlarına hizmet etmek olacaktır. 

Bir zamanlar canlarını Allah’a adayan din adamları, bu büyük aldatmacanın içine sürüklenecek ve bunun sonucunda Hak Dini kaybedeceklerdir. Oğlumun çarmıhtaki ölümüyle mümkün olan ruhların kurtuluşunun önemini tanıtmayacaklar. Haç Hıristiyanlığın merkezindedir. Tek bir Haç var ve Oğlumun ihanetinin ilk gözle görülür işaretleri Haç aracılığıyla görülecek. Haç İşaretini ve onun insan kalbindeki anlamını ortadan kaldıracak yeni tür haçlar tanıtılacak.

Şu ana kadar Hıristiyanlıkla hiçbir ilgisi olmayan inanmayanlar, sözde yeni dünya kilisesine çekilecek. Hakikatten kaynaklanmayan diğer tüm dinlerle birlikte, Tanrı Sözüne sadık kalan Tanrı çocuklarıyla alay edecek ve onları küçümseyecekler.

Gerçek Kilise bir Kalıntı olacak ve bu Ordu, son zamanların azizleri olmak için dünya çapında birleşecek ve Gerçeği sürdürmek için Kutsal Ruh tarafından güçlendirilecekler. Onlara tükürülecek; Tıpkı oğlum İsa Mesih’in Gerçeği vaaz etmek için Dünya’da yürürken sapkınlıkla suçlanması gibi, ben de ona güldüm ve radikal olmakla suçlandım.

Yanlış yapmakla suçlanacağınız için, Tanrı’nın Sözüne sadık kalmak muazzam bir cesaret gerektirecektir. Allah düşmanları, sizin suçunuzun bu iğrençlik hakkında yalan yaymanız olduğunu söyleyecekler. Tanrı’dan gelen her şeyin yalan olduğu ilan edilecek , yeni dünya dininin temsil ettiğini söyleyecekleri gerçek ise yalan olacaktır.

Ancak Kutsal Ruh, Kutsal İncilleri yaymaya devam edenleri kapsayacak ve Oğlum da sizi koruyacak ve koruyacaktır. İnsan ırkının geleceği ve her erkeğe, kadına ve çocuğa vaat edilen Ebedi Yaşam hakkı sizin omuzlarınızda olacaktır. Karanlığa gömülecek bir dünyada Tanrı’nın Işığını parlak tutacak olan, Kalıntı olacaktır.

Birçoğunuz, sizi Hakikat’ten uzaklaştırmak için kötülüğün ruhu tarafından meydan okunacak ve kalplerinize yalanlar ekilecek. Ne yazık ki birçoğunuz inançlarınıza sadık kalmayı çok zor bulacak ve Oğluma sırtınızı dönme eğiliminde olacaksınız.

Oğlumun Haçını omuzlarınıza yüklerken güçlü, cesur, sakin ve huzur içinde kalmanızı sağlamak için bu Haçlı Seferi Duasını okumalısınız. Bunların olacağını kabul etmekte zorlanan birçoğunuz için, bir gün gelecek, bu Haçlı Seferi Duasını (158) günde üç kez okuyacaksınız , çünkü üzerinize inkar etmeniz için baskılar getirilecek. Oğlum, bunaltıcı olacak.

Haçlı Duası (158) Beni tek dünya dininden koru:

Sevgili İsa, beni Senden gelmeyen yeni dünya dininin kötülüğünden koru. Kutsal Krallığınıza giden yolda, özgürlüğe giden yolculuğumda bana destek olun.

Ne zaman eziyet görsem ve düşmanlarının ruhları mahvetmek için yaydığı yalanları yutmak zorunda kalsam, beni Seninle bir kıl.

Zulme dayanabilmem ve kabul etmek zorunda kalabileceğim sahte doktrinlere ve diğer saygısızlıklara karşı Tanrı’nın Gerçek Sözüne sadık kalmam için bana yardım et.

Özgür irademin armağanı aracılığıyla, beni Krallığının Etki Alanına götür ki, yalan olduğu ilan edildiğinde ayağa kalkıp Gerçeği ilan etmemi sağla. 

Zulüm karşısında asla bocalamama, tereddüt etmeme veya korku içinde kaçmama izin vermeyin. Yaşadığım sürece Hakikat yolunda kararlı ve kararlı kalmama yardım et. Amin.

Gidin sevgili çocuklarım, bunların olacağını kabul edin, ancak şunu bilin ki, eğer Oğluma sadık kalırsanız, hataya sürüklenen ruhların kurtarılmasına yardımcı olursunuz.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/27/my-church-when-it-divides-and-falls-will-embrace-humanism-with-great-relish/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/26/not-one-of-you-is-capable-of-understanding-divine-laws/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062724.cfm