Bunları kabul edenler zaman zaman bu Mesajları ve onlardan istediğim her şeyi yaşamak için mücadele edeceklerdir.

Gerçeği Kitap:

Hiçbiriniz İlahi Kanunları anlamaya muktedir değilsiniz

26 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya verilen Sözümün kolayca kabul edileceğine asla inanmamalısın. Bunları kabul edenler zaman zaman bu Mesajları ve onlardan istediğim her şeyi yaşamak için mücadele edeceklerdir. Mesajları yaşamak ve hayatlarını buna göre uyarlamak yerine, Kutsal Ağzımdan çıkan her Sözü sorgulayacak, sorgulayacaklar. Bunun yerine, asla değişmeyen Öğretilerime bağlı kalsalardı, Bana daha iyi hizmet ederlerdi.

Sevgili Babamdan gelen İlahi Kanunları hiçbiriniz anlamaya muktedir değilsiniz. Kutsal Teslis’in Kutsallığının Gizemlerini analiz etmeye çalıştığınızda başarısız olursunuz, çünkü her şey sizin bilginiz dahilinde değildir. Benim İkinci Gelişim’e ve ötesine uzanan olayları anladığına inanan herhangi biriniz bunu bilmelidir. Bazı olayları sadece ruhlarınızı hazırlamanıza yardımcı olmak için açıklıyorum. Vahiylerim size aranızda sansasyon, tartışma veya nefret uyandırmak için verilmedi, çünkü ben asla böyle bir kafa karışıklığına yol açmam. Karışıklık, Bana olan güven eksikliğinden ve yanan insan merakından kaynaklanıyor ki bu da anlaşılabilir bir durumdur.

Sadece Kutsal Sözüme sadık kalmalısınız; tek istediğim bu.

Dünya’da yürürken basit bir hayat yaşadım. Öğretilerimin herkes tarafından anlaşılması için Sözümü basit bir şekilde öğrettim. Tanrı’yı ​​temsil ettiğini iddia eden ve görevi On Emir’in yerine getirilmesini sağlamak olan kişilere karşı nefretimi gösterdim. Ancak bu bilgili adamlar, gururla parlıyor, mücevherlerle süslü elbiseler giyiyor ve Tanrı’nın Tapınağı’ndaki konumlarıyla övünüyorlardı. Duruş eylemlerinde o kadar niyetliydiler ki; dikte etmek; fakirleri, alçakgönüllüleri ve cahilleri uyarmak; önemli bir gerçeği unuttular. Görevleri Tanrıya hizmet etmekti. Ve Tanrı’ya hizmet etmek için O’nun çocuklarına hizmet etmeleri gerekiyordu. Bunun yerine saygı talep ettiler; övgü peşinde koşuyor ve Tapınaklar içinde var olan hiyerarşi içinde birbirlerinin güçlü konumlarına göz dikiyorlardı. Hiçbir aşamada sansasyonelliği teşvik etmedim, ancak Sözümün kitlelere çok basit bir şekilde iletilmesi tartışma yaratmasına rağmen. Çünkü yalnızca basit ve anlaşılır olan Tanrı Sözü bu şekilde rahatsız edebilir. Gerçek birçok insan için bölünme yaratır çünkü onunla yüzleşemezler. Ancak endişelenmeniz gereken yalnızca Hakikat’tir – Tanrı’nın Sözü’dür. Benim Sözümü analiz etmek veya Gerçeğin anlamı üzerinde tartışmak ve Tanrı Sözünü sansasyonelleştirmek zaman kaybıdır. Benim adıma başkalarına hizmet ederek Bana hizmet etmeniz çok daha iyi olur.

Hakikatten korkmayın; onu reddetmeyin; onu reddedin veya onun hakkında yeni yorumlar yaratın. Hakikat her zaman olduğu gibi aynı kalır. Benim Sözüm Benim Sözümdür. Ne dersem o olacak. Allah’ın iradesine müdahale edilemez. Gerçeği kabul etmek zihnin berraklığını getirecektir; Ruhlarınızda huzur ve her zaman bana verilen Sözüme itaat etme arzusu. Ona ekleyebileceğiniz hiçbir şey yoktur, çünkü o sonsuza kadar bozulmadan kalacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/26/not-one-of-you-is-capable-of-understanding-divine-laws/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/26/not-one-of-you-is-capable-of-understanding-divine-laws/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062624.cfm