Kilisem bölünüp çöktüğünde hümanizmi büyük bir zevkle kucaklayacak

Gerçeği Kitap:

Kilisem bölünüp çöktüğünde hümanizmi büyük bir zevkle kucaklayacak

27 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Şeytan’ın dünyadaki işlerini asla bu kadar kolay tanımlayamazsınız, çünkü o çok kurnazdır. Eylemlerini nadiren insanların nüfuzunu sorgulamasına neden olacak şekilde açığa çıkarır. Dünyadaki hükümdarlığı boyunca, dünyayı kendisinin var olmadığına inandırmak için olağanüstü çabalar sarf etti. Gerçeği nadiren göreceksiniz, çünkü bu, insanları Tanrı’nın var olmadığına inandırmak için kullandığı insanlar aracılığıyla kamufle edilmiştir.

Şeytanın amacı, insanları dünyanın ve insan ırkının varlığının bir amaca giden yol olduğuna inandırmaktır. Onun en büyük zaferi hümanizmin ve özellikle laik hümanizmin tanıtılmasıydı. 

Sosyal adaletsizliğin ortadan kaldırılması yoluyla insan ırkının ihtiyaçlarını karşılama arzusu olarak adlandırılan hümanizm kusurludur. Hümanizmi hayatlarında benimseyenlerin bunu Tanrı inancının yerine koymak olarak yaptıkları ve bunu neden yaptıkları anlaşılabilir. Ne yazık ki birçok din, davranışları Tanrı’dan etkilenmeyen muhalifler yetiştirmiştir. Başkalarına olan nefretleri ve öldürücü niyetleri, Allah’ın Adıyla gerçekleştirilir; halbuki onların her hareketine ilham veren aslında Şeytan’dır. Bunu insanları Allah’tan uzaklaştırmak için yapıyor. Bu karanlık ruhlar korkunç adaletsizlikler yapıyor ve sevgili Babamın Adını kötü eylemlerde bulunmak için kullanıyorlar. Daha sonra bu eylemleri kendi dinleri adına meşrulaştırıyorlar ve birçok insanın Tanrı inancını reddetmesine neden oluyorlar. 

Laik hümanizm, sosyal adalet adına her güzel şeyi alkışlarken, niyeti iyi olan yumuşak kalpli ruhlara çok çekici gelir. Ne yazık ki bu öğretiyi benimsediklerinde, dünyanın yaratılışının doğanın neden olduğu bir tesadüf olduğunu söylüyorlar. Ama bu doğru değil, çünkü dünya Ebedi Babam tarafından yaratılmıştır. Hiçbir bilim adamı dünyanın yaratılışını açıklayamayacaktır. Çünkü bu bilgi hiçbir zaman insana tanıtılmayacaktır.

Doğaüstü olayları ve Tanrı’nın İlahi Varlığını reddetmek, Tanrı’dan kaynaklanan ahlaki kuralları reddetmek anlamına gelir. Bu, Tanrı’yı ​​neyin memnun edip etmediğine dair derin bir anlayış olan ahlakın sürdürülemeyeceği ve bunun da karanlığa yol açacağı anlamına gelir. Bunun yerine insan sadece fiziksel ihtiyaçlarına odaklanacak ve ruhunu ihmal edecektir. Allah’ın hayat veren bir hediyesi olarak kabul etmeyi reddettiği ruhu, öldüğünde yine Allah’ın rahmetini kabul etmeyecektir. Bu ruhların birçoğu o aşamada kendilerini tamamen Tanrı’nın Merhametinden uzaklaştırmış olacaklardır.

Kilisem bölünüp çöktüğünde hümanizmi büyük bir zevkle kucaklayacaktır. Ve sonuç olarak, tüm bu ruhları, varoluşlarının Gerçeğinin kusurlu bir yorumuna sürükleyecektir. O zaman dünya bu yeni kilise tipini (toplumsal adaletsizliklerle ilgilenen bir kilise) benimseyecek ve ruhunuzun kurtuluşunun önemi hakkında tek bir söz bile edilmeyecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/27/my-church-when-it-divides-and-falls-will-embrace-humanism-with-great-relish/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/26/not-one-of-you-is-capable-of-understanding-divine-laws/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062724.cfm