Beni, doğumda çocuğundan ayrılmak zorunda kalan bir anneyle karşılaştırın

Gerçeği Kitap:

Beni, doğumda çocuğundan ayrılmak zorunda kalan bir anneyle karşılaştırın

23 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bugün sana ve tüm sevgili takipçilerime büyük Bereketler getiriyorum. Kalbim hepinize olan sevgiyle parlıyor. Bana hizmet etme yolculuğunuzun zaman zaman çok zor olabileceğinin farkındayım, ancak size her saniye rehberlik ettiğimi bilmenizi isterim. Karşılaşabileceğiniz ve üstesinden gelemeyeceğiniz tek bir deneme yoktur. Bu nedenle kendinizi çaresiz ve korku içinde hissediyorsanız pes etmemelisiniz ve Bana güvendiğinizde her şey daha kolay görünecektir.

Beni, doğduğunda çocuğundan ayrılmak zorunda kalan ve bu çocuğunu hayatı boyunca bir daha göremeyecek olan bir anneye benzet. Anne, o çocuğu hiçbir zaman unutmayacak ve bir gün bebeğiyle yeniden bir araya geleceği umuduyla her gününü onun etine, kanına özlem duyarak geçiriyor. Her gün o çocuk onun düşüncelerinde; onun iyiliği için dua ediyor ve kaybından dolayı kalbinin derinliklerinde kalıcı bir acı hissediyor. O çocuğu yeniden kollarına alana kadar hiçbir şey onu tatmin etmeyecektir. Karnından çıkardığı çocuğuyla yüzleşmek için büyük bir sabrı, büyük bir umudu ve derin bir özlemi vardır ve aradaki yılları umursamaz. Onun için önemli olan tek şey kendisinin ve çocuğunun yeniden bir bütün haline gelmesi, birinin diğeriyle iç içe olması.

Ben de böylesi bir acıya katlanmak zorunda kalan her ebeveyn gibiyim. Benim için beklemek üzücü. Ancak kaybın acısı, uzun süredir kayıp olan ve ebeveynine geri dönmeyi reddeden çocuk gibi, hepsinden en büyüğüdür. Tanrı’nın çocukları tarafından reddedildiğimde hissettiğim acı Benim için sürekli bir işkencedir. Bu ruhları koynuma çekmek için her şeyi yapacağım. Uyuyan ruhlarını uyandırma arayışımda diğer ruhları – Beni teselli etmek isteyen onların erkek ve kız kardeşlerini – kullanacağım. Sevgili takipçilerimin, Tanrı’nın bu kayıp çocuklarının kardeşlerinin dünyanın dört bir yanına dağılıp ailemi bir araya getirmelerine ihtiyacım var.

Karanlığın ruhuna karşı birleşmeliyiz, bu da bu ruhların doğuşlarındaki Gerçeği deşifre etmelerini neredeyse imkansız hale getirecek. Bu insanlara doğuştan gelen hakları anlatılmalıdır; onların mirası ve Ebedi Kurtuluşları. Çünkü tüm Gerçeğin ortaya çıkacağı zaman yakındır. Sizin yardımınızla, sevgili takipçilerim, Bana gelecekler, aileme geri dönecekler ve orada hepimiz sonunda birleşeceğiz. Olması gerektiği gibi.

Hepinizi derin bir şefkatle seviyorum ve Çağrıma kalbinizde sevgiyle karşılık verdiğinizde seviniyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/23/compare-me-to-a-mother-who-has-to-separate-from-her-child-at-birth/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/23/compare-me-to-a-mother-who-has-to-separate-from-her-child-at-birth/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062324.cfm