Tanrı’nın İradesi herkesi kurtarmaktır. Ancak kendi özgür seçimiyle Kollarıma gelmeyi seçen insanın özgür iradesiyle

Gerçeği Kitap:

Dünya, Sözümün Gerçeğine aç kaldı

17 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Geriye Kalan Ordum çok sayıda toplanmış ve dünyanın her yerine dağılmış durumda. Benimkiler Beni tanır ve Kutsal Ruh’un Gücüyle, bu Kutsal Mesajların içerdiği Sözlerimin Gücü aracılığıyla Kendimi tanıttım.

Sözüm, halihazırda Kutsal Ruh ile kutsanmış olanları hızla Bana çekecektir. Bu ruhlar için hiç şüphe yok. Kutsal Ruh, Sözlerim aracılığıyla daha isteksiz olanları çekecek ve onları Çağrıma yanıt vermeye çağıranın gerçekten ben, yani İsa Mesih olup olmadığından emin olmasalar da, bana dikkatle gelecekler. Sonunda Beni tamamen kucaklayacaklar. Bir de Bana inanan ama benim kendilerine seslendiğimi kabul etmeyenler var. Onlar da zamanla Çağrıma icabet edeceklerdir. Peki Benim Çağrım nedir? Amacım sadece kendimi kanıtlamak mı? Eh, çünkü bu gereksiz. Çağrım sizi hazırlamak ve böylece tüm Hıristiyanların insanlığı kurtarma arayışımda Bana yardım etmesi için bir araya toplamaktır. Sevgili öğrencilerim aracılığıyla pek çok şeyin gerçekleşmesini sağlayabilirim.

Benim Görevim ruhları kurtarmak ve bunu insanın özgür iradesini kullanarak yapacağım. Tanrı’nın İradesi hayat vermek ve Tanrı’nın tüm çocuklarını Kendi Koruması altına almaktır. Tanrı’nın İlahi İradesi sayesinde tüm ruhlar kurtarılabilir, ancak Ebedi Kurtuluşa giden yol, Tanrı tarafından insana verilen özgür iradede yatmaktadır. Her biriniz geleceğinizi özgür iradenizle seçeceksiniz. Tanrı’nın Merhametini kabul etmeye zorlanmayacaksınız, ancak Beni takip etmeniz istenecek, size bunu yapmanızı asla emretmeyeceğim, çünkü bu sizin hakkınızdır – özgür irade hakkınızdır – ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz. yapmak istiyorsun.

Bazı insanlar akıllıca seçim yapacaklar çünkü benim ne sunduğumu, Gerçeğin yolunu, Sonsuz Yaşamın Yolunu bilecekler. Bazı insanlar akılsızca seçim yapar ve yanlış yola girerler. Bunu yapacaklar çünkü Hakikati, Tanrı Sözünü anlayamamış olacaklar. Büyük maddi çekimlerin, şehvetlerin ve zevklerin cazibesinin onları Benden uzaklaştırmasına izin vermiş olacaklar. Ölümden sonraki hayata inanmıyorlar ve kendi bencil arzularını tatmin etmek için işledikleri günahlardan pişmanlık duymuyorlar. Ancak onlara Hakikat gösterilirse ve başkaları tarafından Tanrı Sözü’nü ve gelecekle ilgili Vaadim’i dinlemeye teşvik edilirlerse değişebilirler. Dönüşüm Armağanı aracılığıyla Krallığımda ikamet edebilirler.

Bu nedenle Çağrım, tüm ruhları Gerçeği aramaya teşvik etmektir. Kendi özgür iradeleriyle – ve bu kendi seçimleriyle olmalıdır – sevgili İsa’nın onları kurtarmasına izin verecekler. Şimdi tüm Hıristiyanlara, zırhlarınızı kuşanıp, dağılmış ve kaybolmuş ruhları toplamam için Bana yardım etmek üzere ilerlemeye çağırıyorum. Yardımınız sayesinde, her inançtan, ırktan ve renkten tüm ruhları Bana gelmeleri için teşvik edebilirim. Onlara ulaştığınızda, başarılı olmanız ve Kayıpları Bana getirmeniz için sizi Kutsal Ruh’un büyük Armağanlarıyla dolduracağım. her saniye özlediğim ruhlar. 

Tanrı’nın İradesi herkesi kurtarmaktır. Ancak kendi özgür seçimiyle Kollarıma gelmeyi seçen insanın özgür iradesiyle, Tanrı’nın İlahi İradesi olması gerektiği gibi yerine getirilecektir. Hepiniz gidin ve Kutsal İncillerin Hakikatini öğretin. Dünya, Sözümün Gerçeğine aç kaldı. Sözüm artık olması gerektiği gibi öğretilmiyor. İnsanlara Hakikat verilmeli; ben bunun için hayatımdan vazgeçtim. Gerçeğe – Benim Kutsal Sözüm – erişmeden, Ebedi Kurtuluşa giden doğru yolu seçemezsiniz.

İşte bu yüzden şimdi size Gerçeği getirmeye geldim. Aklınızı başınıza toplamak, böylece hazır olmanız, hazır olmanız ve Büyük Gün’ü kalbinizde korku, acı ve endişe olmadan beklemeniz için. Beni kabul ettiğinde ve Bana tamamen güvendiğinde huzur içinde olacaksın.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/17/the-world-is-starved-of-the-truth-of-my-word/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/17/the-world-is-starved-of-the-truth-of-my-word/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061724.cfm