Kafirlerin Kiliseme saygısızlık etmesine izin vermek için kapılar açıldı

Gerçeği Kitap:

Kafirlerin Kiliseme saygısızlık etmesine izin vermek için kapılar açıldı

16 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, aranızda sizinle iletişim kurmamı istemeyenler şunu bilsin. Özgür iradeniz, söylediklerimi ve istediklerimi kabul edip etmemeyi seçmekte özgür olduğunuz anlamına gelir. İnanmak ya da inanmamak; bu sizin seçiminiz ve ne karar verirseniz verin, sizi bu yüzden asla yargılamayacağım.

Ama asla başkalarını Benim adıma yargılamamalısınız. Bununla, Beni reddedenleri de, Müdahalemi kabul edenleri de yargılamayı kastediyorum. Hiçbirinizin, bir başkasını kötü ya da suçlu ilan etme hakkı yoktur. Aranızdan sert bir şekilde yargılayanların (yanlış olduğuna, yanlış yaptığına ya da sapkınlık yaptığına inandığın kişilerin) bu hakkı yok. Sessiz kalmalı ve acı çektiğine inandığınız kişiler için dua etmelisiniz.

Yalnızca ben, İsa Mesih, insanlığı Yargılama Gücüne sahibiz.

Başka bir kişiyi Benim Kutsal Adımla küçük düşürdüğünüzde, günah işlemiş olursunuz ve ben bunu size karşı kullanacağım. Dilinle başkalarına zarar verdiğinde seni susturacağım. Başka birinin itibarını zedelediğinizde, kendi itibarınız başkaları tarafından sorgulanacaktır. İkiyüzlülük Benden iğreniyor ve Benim adıma iftira attığınızda, sadece kendinize değil, Kutsal Adıma da büyük bir utanç getirirsiniz.

Başka birine acı veren ve açıkça Tanrı’nın Adıyla konuştuğunu iddia eden kişi, yalnızca kendisini aldatır. Allah’a olan bağlılıkları ve bağlılıkları nedeniyle başkalarını cezalandırıp sadece emirlerini yerine getirdiklerini söyleyenler Benden değildir, çünkü siz Beni tanımıyorsunuz. – aranızdaki paganlar Kilisemi istila ediyor. Düşman çok akıllıca çalışıyor. Onun kurnaz planı Kilisem içinde anlaşmazlık yaratmaktır ve Bana olan gerçek bağlılık zayıfladıkça, kafirlerin Kiliselerime ve Kutsal Efkaristiya’ya saygısızlık etmesine izin vermek için kapılar açıldı.

Yazıklar olsun aranızdan Gerçeği bilenlere – En Kutsal Yazılarda size verilen Kutsal Sözüm. Her fedakarlık senin için yapıldı; Allah’ın size gönderdiği peygamberlere tecavüz edildi, zulme uğradı ve öldürüldü; vizyonerler, kahinler ve azizler – hepsi ancak ölümlerinden sonra saygı gördüler, ancak Sözümü ve ardından Kendi Kurbanımı açıkladıklarında sizin tarafınızdan kırbaçlandılar – Beni çarmıha gerdiğinizde Şimdi ne yapacaksınız? Sahte tanrılara tapanların, Beni onurlandırmak için kullanılan Sunaklarımda onlara saygı göstermelerine izin veriyorsunuz.  Bu paganlar sizin de tapınaklarında aynısını yapmanıza izin verirler mi?

Tarih tekerrür eder. Kâfirler Babamın Kilisesini ele geçirdiler ve kovuldular. Kiliseme ve Bedenime saygısızlık ettiğinizde, artık Bana hizmet etmeye uygun değilsiniz ve Bana bu şekilde ihanet eden her kutsal hizmetkarımı dışarı atacağım. Günahlarınız Benim adıma hizmet ettiklerinizden daha karadır, çünkü Benden aldığınız ruhları yanınızda taşıyacaksınız . Artık seçim yapma zamanı geldi. Ya beni, İsa Mesih’i, olmamı istediğin gibi değil, olduğum gibi kabul edersin ya da beni inkar edersin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/16/the-doors-have-been-opened-to-allow-the-heathen-to-desecrate-my-church/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/16/the-doors-have-been-opened-to-allow-the-heathen-to-desecrate-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061624.cfm

Zavallı günahkarlar, ruhlarını şeytana satmışlar ve dışarıya eğlence kaynağı olmuşlar

Gerçeği Kitap:

Bu mezheplerin tapınaklarını yıkacağım ve onların Tanrı’nın çocuklarına karşı yaptıkları iğrenç eylemleri durduracağım.

15 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ne ölçüde görmezden gelindiğim, dışlandığım ve nefret ettiğim çoğu insanın bilgisinin ötesinde.

Şeytana ibadet eden ve Benden nefret edenlerin yönlendirmesiyle korkunç zulümler yapan grup ve mezhepler var. Bu işe karışan zavallı günahkarlar, ruhlarını şeytana satmışlar ve dışarıya eğlence kaynağı olmuşlar. ama şimdi beni duy. Onların tek bir efendileri vardır ve bu efendinin onlar üzerinde büyük bir gücü vardır, çünkü onlar ona özgür iradelerini armağan etmişlerdir. Ve Şeytan, tıpkı insan ırkını küçümsediği gibi, bu gerçeği tam olarak anlamasalar da, bu ruhları da kullanıyor. Bana olan nefretleri, Bana hizmet eden İsa Mesih’e olduğu kadar yoğun.

Ruhlar için son savaş dünyanın her yerinde verilecek ve insanları Benden ve Tanrı’nın çocuklarına getirdiğim son Kurtuluş’tan uzaklaştırmak için çok sıkı mücadele edecek olanlar bu gruplar olacak. Çünkü ben herkesi seviyorum; yalanların kralının boş vaatleri uğruna hayatlarını ve Ebedi Kurtuluş haklarını feda edenler de dahil. Benim görevim, onlara ulaşmak için tüm engelleri aşmaktır ki onları kurtarabileyim.

Bu mezheplerin tapınaklarını yıkacağım ve onların Tanrı’nın çocuklarına karşı yaptıkları iğrenç eylemleri durduracağım. Bu nefret hapishanelerinden kurtulanlar, söz veriyorum, Beni beklerken bulacaklar. Bu gruplardan huzur arayarak Bana gelen her bir ruh için, onların sayısının on katını din değiştireceğim. Şeytanı yeneceğim ve Tanrı’nın çocuklarını, ne yapmış olurlarsa olsunlar, Cehennem uçurumunun kenarından geri alacağım. 

Bana tamamen güvendikten sonra asla kötü ruhun gücünden korkmayın. Benim Gücüm, Tanrı’nın Gücü, Başlangıç ​​ve Son asla yok olmayacak. Ancak, sonuçlarını bilerek Tanrı’nın Gücünü yok etmeye kalkışan ve Benim onun ruhunu kurtarmaya yönelik tüm çabalarımı reddeden bir kişi, sonsuza kadar acı çekecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/15/i-will-tear-down-the-temples-of-these-sects-and-stop-them-in-their-vile-acts-against-gods-children/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/15/i-will-tear-down-the-temples-of-these-sects-and-stop-them-in-their-vile-acts-against-gods-children/

 

 

 

Nazik, Sevgi dolu ve Sabırlıyım

15 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlığı kurtarma ve Yeni Krallığımı açığa çıkarma Planım, önceden söylendiği gibi başarılı oluyor. Dünyaya büyük bir Hediye getireceğim ve bunu bunaltıcı ve korkutucu bulanlar şunu bilsin.

Ben Nazik, Sevecen ve Sabrlıyım ve her şey, ruhları ne kadar kararmış olursa olsun, hiçbir çocuğuna acı ve ıstırap getirmek istemeyen Babamın Kutsal İradesi tarafından yapılacaktır. Eğer durum böyle olsaydı, dünyayı yok eder ve Yeni Cennete sadece seçilmişleri alırdı. Ve böylece Babam dünya nüfusu en yüksek sayıya ulaşıncaya kadar bekledi ve bekledi. O, çok sayıda topluluğun aynı anda kurtarılabilmesi için insanlığı kurtarmaya yönelik Planının son kısmına başladı. 

Bu Plandan korkulmamalı veya ona karşı çıkılmamalı, çünkü nihai ödül hepinize en büyük zaferi getirecek olanıdır. Ona direnmemelisin; onunla alay etmemeli veya onu bir kenara atmamalısın, çünkü bu karardan sonsuza kadar pişman olacaksın. Tek bir kişinin Tanrı’nın İradesine müdahale etmesine izin vermeyin.

Babam, kitleleri kurtarmak amacıyla, milyarlarca ruhu kurtarmak için Kendi Yolunda duranları cezalandırmakta tereddüt etmeyecektir. Ve her ruh Kendisi için değerli iken ve ruhları kendine getirmek için her yola başvuracakken, O’nu inkar edenlerin sorumlularını milyonların ruhunu yok edecektir. Bunun acısını çekeceklerinden şüpheniz olmasın ve bilinsin ki siz bu canları önce amellerinden, sonra da cezalarından tanıyacaksınız. Gerçeği görmeleri ümidiyle onların cezaları bu zamanda Dünya’da başlayacaktır. Bunu başaramazlarsa Babam onları ortadan kaldıracak.

Bu zamanda Tanrı’nın Gücü Dünya’da tezahür ediyor ve ruhlar savaşında bu tarafların nasıl ortaya çıkacağını göreceksiniz. Bana gerçekten hizmet edenleri de içerecekler; Beni tanımayanlar ve tanıyanlar, ama Bana ait olmayan farklı bir efendiye hizmet etmeyi seçenler. Tek galipler, Tanrı’nın merhameti sayesinde Tanrı’nın Krallığının Anahtarları verilecek olanlardır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/15/i-am-gentle-loving-and-patient/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/15/i-am-gentle-loving-and-patient/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061524.cfm